| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
# Zasláno: 11 Led 2006 19:36
- Nahlásit
Mám takovou hloupou otázečku,může fena zabřeznout,když se při krytí nesvázaly? A ještě jednu stejně hloupou,jak si označujete štěňátka po narození?
|
Anonymní
|
# Zasláno: 11 Led 2006 19:52
- Nahlásit
No dvě feny se ti asi těžko svážou. Teda předpokládám, že to jsou 2 feny, podle koncovky slova NESVÁZALY
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 20:03
- Nahlásit
Anonymní
Zabreznout muze, ale neni to moc pravdepodobny.
Oznaceni vetsina resi barevnejma bavlnkama kolem krku, pokud nejsou rozdilny znaky podle kterych se daj poznat.
|
iva
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 22:05
- Nahlásit
Anonymní
Fenka může zabřeznout, ale je to méně pravděpodobné. K označení štěňátek jsou nejlepší šňůrky - háčkované řetízky různých barev. Uháčkované šňůrka neškrtí, nezařezává se do kůže.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2006 08:57
- Nahlásit
Anonymní
Při krytí před 2 lety se moje fena se psem svázala na slabé 2-3 minuty, při překrytí vůbec. A hádejte? - bylo z toho 10 štěňat.
Označovala jsem si je šňůrkama z nastříhaného řídkého obinadla, které jsem dopředu obarvila v potravinářských barvách
|
Anonymní
|
# Zasláno: 12 Led 2006 10:32
- Nahlásit
Ony se nesvázaly? No jak by taky mohly, to není technicky možné, aby se dvě feny svázaly! S fenou určitě nezabřezne.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2006 10:53
- Nahlásit
ale tak nebuďte tak škodolibí... neumí čésky, no...
|
Evicka
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2006 13:02
- Nahlásit
Svázání skutečně není nutné. Jinak já si štěňata neoznačuji, protože každé jejjinak barevné a má jiné znaky, takže si na papír zapisuji přesný čas narození, pohlaví a nejvýraznější znaky.
Jo a Ketrin,
holky pořád nic, pak začaly hárat současně, takže jsou obě nakryté s rozdílem asi čtyř dnů. Tak jen doufám, že těch štěňat bude tak nějak přiměřeně.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2006 13:16
- Nahlásit
Evicka
Ahoj Evičko,
my jsme kryli teď 6.-7.ledna. Taky doufám, že jich bude přiměřeně.
|
Evicka
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2006 14:09
- Nahlásit
No tak to se máme na co těšit, tak si pak podáme zprávu.
|