| Autor |
Zpráva |
Klara a Bara
|
# Zasláno: 4 Led 2006 12:24
- Nahlásit
Ahoj vsichni, chci se zeptat, jestli nekdo nemate zkusenosti s timto krmivem (PRO PAC Earthborn Holistic).
Dik Klara
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2006 13:15
- Nahlásit
Já velice krátkou, moje fenka, která s oblibou dlabe granule, se jich odmítala dotknout, tak nevím, nejspíš jí v nich něco vadilo, přišla, čuchla a odešla
|
Anonymní
|
# Zasláno: 4 Led 2006 14:00
- Nahlásit
Klara a Bara
Já krmím fenku Pro Pac large Breed Adult a moc jí chutná (předtím jedla 3 roky Eukanubu a tu den ze dne odmítla). Srst má taky moc pěknou. Přijde mi, že je to velmi levná superprémiovka,protože doporučené dávky jsou malé. dana
|
Klara a Bara
|
# Zasláno: 4 Led 2006 16:35
- Nahlásit
fromeli
dik za informaci, moje je takova nezravka, celkove ji moc granule nesmakujou, takze by to asi nebylo to pravy orechovy ;)
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2006 17:28 - Změnil/a: fromeli
- Nahlásit
Klara a Bara
já naštěstí koupila jen to nejmenší balení, kolem toho kila, takže to nebyla taková ztráta, ale většinou beru rovnou 15 kg pytel, protože ta naše fakt sní všechno
|
Tina
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2006 13:34
- Nahlásit
Klara a Bara
Moje fenka je také nechtěla, docela mě to mrzelo, protože si myslím, že tahle značka patří k těm lepším krmivům.
Pro nežravce se dost doporučuje Biomill, ale je dražší než ProPac. Nebo mám vyzkoušené ANF a Nutrience s bylinkama - také psům hodně chutná
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2006 13:36
- Nahlásit
Tina
ANF právě dlabem a spokojenost, po Nutrrience pošilhávám právě pro ty bylinky
|
Anonymní
|
# Zasláno: 5 Led 2006 13:42
- Nahlásit
Měli jsme a dlabali jsme, ale víc kupuji Pro Pac dog Large Breed Adult. žanda
|
Airen
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2010 10:20
- Nahlásit
Nějaké nové zkušenosti s těmito granulemi?
|