| Autor |
Zpráva |
Jarka
|
# Zasláno: 23 Pro 2005 11:19
- Nahlásit
Prosim o informace ohledne granuli Best-Choic.Krmite jimi nekdo nebo neco o nich slyseli?Ma to byt superpremiovka za prijatelnou cenu Diky
|
Jarka
|
# Zasláno: 23 Pro 2005 13:27
- Nahlásit
Tak asi nikdo ted nevim,jestli je jen nezname nebo i spatne,ale dovozce garantuje vraceni penez nebo vymenu pri odmitani nebo problemech jako prujmy..... Tak mi aspon napiste co si o tom myslite diky doufam,ze budu mit za co!!
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2005 14:22
- Nahlásit
Ahoj když píšeš že je to superpremiovka tak by to mělo být dobré já to neznám ale asi bych to zkusila. Za kolik to krmení je a jekému plemeni to budeš dávat
|
Šárka
|
# Zasláno: 23 Pro 2005 16:10
- Nahlásit
Best CHoice krmím od štěnete, vyhovuje nám cena za 20 kg okolo 1000.- kč. Juniorka byla dražší, teď krmím adult je do 1000,- Šárka
|
Jarka
|
# Zasláno: 24 Pro 2005 11:45
- Nahlásit
Dik za odpovedi,nechala jsem si privest Large bred junior,maly ma 7 mesicu a do ted byl na Royalce,je dost draha ale asi se k ni budem muset vratit maly to nove nechce a stene si netroufam nechat hladovet kdyz je ve vyvinu.Za 18 kg jsem dala 1117kc tak to je celkem fajn no uvidime do uterka kdyz tak ji vratim. Je to skoda minimalne 600 by mel na jine veci co se da delat Mejte se ahojky
|
Jarka
|
# Zasláno: 24 Pro 2005 12:24
- Nahlásit
Jo zapomela jsem ze je to pro Bearded Collii
|
Anonymní
|
# Zasláno: 25 Pro 2005 18:42
- Nahlásit
Ahoj, tak to my problém nemáme, že by nám to fenka nepapala - mám 13měs. berňačku, Best Choice krmíme dva měsíce, a chutná jí, srst je super, netlouste po ní, prostě jsme spokojení - a ta cena je taky ale je pravda, že feňule je takový vysavač - sežere na co přijde ...
|