| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
# Zasláno: 13 Pro 2005 15:17
- Nahlásit
ahoj,mám 4 měsíční štěně tohoto nádherného plemene .jelikož nemám nikoho s kým bych porovnával,tak jestli to čte někdo,kdo má taky švýcara,tak odepiš.mohli bychom konzultovat otázky růstu ,výživy,výstav a tak.........
|
Lenny
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 19:59
- Nahlásit
Ahoj, já mám sice bernského salašnického psa, ale nepojedeš na tábor
http://www.cz-pes.cz/bb-diskuse-index.php?action=vthread&forum=9&topic =1817
|
Anonymní
|
# Zasláno: 15 Pro 2005 19:37
- Nahlásit
Ahoj Lenny,už se tento tábor konal loni?Mně by se to líbilo,ale nemám spoustu věcí,který jsou na výcvik třeba a ani s tím nemám žádné zkušenosti.Navíc náš pesan když vidí jinýho pesana,tak okamžitě zapomíná ,kdo je jeho páníček.Jezdí taky děti?Mám 10letou dceru a určitě by se jí to moc líbilo.Majka
|
Anonymní
|
# Zasláno: 16 Pro 2005 12:19
- Nahlásit
Ahoj Majko, ten tábor, na který ti tu dávala odkaz Lenny (teda dávala odkaz na diskuzi, kde jsou stránky), dá se říct spolupořádám - je to nultý ročník, ale nemusíš mít strach, že bychom byli začátečníci. Výcvikáři tam budou zkušení, a jsou to i majitelé berňáků, takže ti poradí se spoustou věcí. Předpokládáme, že pojedou i rodiny s dětmi, takže dcera si najde určitě kamarády, co se týče letního tábora - tak v kempu jsou prolézačky, houpačky, rybník, takže si myslím, že by se tam vyřádila - budou určitě i soutěže pro děti, takže to určitě bude stát za to ...
|
Anonymní
|
# Zasláno: 19 Pro 2005 14:05
- Nahlásit
Díky,nemám obavy o vás,ale o nás.Myslím ve smyslu začátečníků.Moc ráda bych se na tábor podívala,ale v roce 2006 mi už termín nevyhovuje,respektive,od 25.8. už něco mám.Šlo by se tam jet podívat třeba jenom na těch 5 dní?Majka
|
Anonymní
|
# Zasláno: 19 Pro 2005 16:27
- Nahlásit
Majko, a co zkusit jarní prodloužený víkend na Pecce? ten termín se taky nehodí? pro pejsana by to možná napoprvé na 4 dny stačilo, a vy byste to taky okoukli Jinak nemusíš mít strach, že jste začátečníci - vždyť každý nějak začínal a proto tam budou šťěňátka a začátečníci zvlášť, a pak zase pokročilí zvlášť ...
|
Lenny
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2005 21:58
- Nahlásit
Anonymní
Jo a my jsme taky začátečníci! žádný strach a směle do toho
|
Anonymní
|
# Zasláno: 26 Pro 2005 16:53
- Nahlásit
Ahoj,o jarní pobyt už se zajímám.Takže se uvidíme tam.Jsem teda hrozně zvědavá,protože naše slečna když vidí psa,vůbec nic jí nezajímá.I když je ještě spousta času,může z toho vyrůst.Nevíte jak to na Pecce chodí?Jestli se tam tou dobou bude ještě topit,někdy bývá pěkná zima.Díky za informaci Majka
|