Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Sháním vánoční dárek - štěně pudla středního apric
Autor Zpráva
Garfield
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 12:11
- Nahlásit

Prohlídla jsem všechny cz-psy a mujpes a psiska a efaunu a inzert-expres a tak a normálně je nouze o výše uvedená štěnda jakožto cca 8týdenní vánoční dárečky. Teda mně by stačil jeden. Štěně jsi tady někde? Mám pro tebe nový domov, tam se ti bude líbit, budou na tebe hodní a budou tě mít rádi. Budeš spát v posteli a jíst z talíře. A nemusíš ani na cvičák ani na výstavy.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 12:17
- Nahlásit

Garfield
copak? Gaf si naspal jeziskovi o novou hracku??

hele a musi to byt vyslovene cistokrevny pudl a musi byt uplny stene? nestacil by dvoulety krizenec pudla?

Garfield
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 12:19
- Nahlásit

No tak nemůžu napsat rovnou, že Gaf už granule nechce a že zjistil výhody chuti krve, že áno.

No neměl by to být kříženec, ale není třeba PP a musí to být fakt mimi.

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 12:20
- Nahlásit

PUDL STŘEDNÍ APRICOT Prodám štěňátka s PP.Na výstavy nebo jen pro radost.Po výstavně úspěšných rodičích.o. Marullo Marlen Elegance.m.Jorica Marlen Elegance.Tři klukánci se těší na své nové páníčky.Odčervená,očkovaná.Odběr ihned.Tel.604541061

Odpovědět: odpovědět | E-mail: zdenka.kotoucova@cmail.cz
Inzerát vložen: 17.11.2005 16:12:10 | Kategorie: Prodám | Kraj: Ústecký

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 12:21
- Nahlásit

Garfield
tak to nic, ja nasel jednoho krizence dvouletyho na strankach prazskyho utulku ...

jinak tema ohledne potravy co a jaky pes prijima se tady zrovna dneska resi, nemusis priste kvuli tomu zakladat samostatny a jeste takhle neprofesionalne mlzit ...

Garfield
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 12:21
- Nahlásit

jana33
Tam jsem volala, jsou už starší a nepočkají do vánoc a já nepotřebuji (resp. ani nechci) papírovýho psa. Není důvod. Chci rodinnýho mazlíčka.

birma
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 12:22
- Nahlásit

Garfield
To ses u Gafa nepoučila?

Garfield
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 12:25
- Nahlásit

birma
Nezlob se, ale nemyslím si, že u psa velikosti středního pudla by bylo velké riziko nějakých problémů. Kdybych vybírala sobě NO nebo cokoliv jiné velké a měla nějaké sportovní ambice, nebo větší fyzické nároky na psa, tak tu chybu nezopakuju.
Ale já opravdu hledám jen "gaučáka", který přinese štěstí někam, kde o něj přišli.

birma
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 12:28
- Nahlásit

Garfield
víš malá plemena mají taky svoje problémy, není to třeba DKK, ale luxace pately, nebo problémy se srdcem.....
Bejt tebou si napřed zjistim, jestli pudlíci netrpěj nějakou dědičnou chorobou a jestli ne tak až potom bych se rozhodla pro bezpapíráka, aby o štěstí nepřišli podruhý......

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 12:29
- Nahlásit

Garfield
Oni pudlové bez PP bývají dost často vzteklouni a taky ta velikost nemusí odpovídat. Ale je to tvoje věc,jen si myslím,že pokud trváš na střední velikosti a apricot barvě,tak těch bude poměrně málo a teď asi pesana neseženeš.

Garfield
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 12:31
- Nahlásit

birma
Víš, to je těžký. Kdyby to neměl být dárek - překvapení a já třeba našla na stránkách brněnskýho útulku nějaký takový mimi (nemusel by to být ani pudl), tak by si ho asi vzali taky. A tam vůbec netuší, odkud to štěndo je a co má za sebou.

Ale jako dárek by mělo splňovat požadovaná "kritéria". A když ho nenajdu. Tak přijde na řadu po vánocích třeba ten útulek z jejich iniciativy.

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 12:32
- Nahlásit

Garfield
ještě mrkni do www.planetazvirat.cz

JERDA
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 12:33
- Nahlásit

Pudl střední aprikot bez PP

Krásná štěňátka pudlíků do dobrých rukou, odčervená, očkovaná, odběr začátkem prosince. EDITOVAT
SMAZAT
Kontakt: Benešov u Prahy, 317 792 666, 737 571 652, gvolkanova@seznam.cz

JERDA
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 12:38
- Nahlásit

29. 11. 2005 | Prodám:

Prodám štěňata trpasličího pudla - apricot, s PP, krásná, po výborných rodičích (oba chovný výběr). Odčervená, očkovaná. Odběr: konec prosince 2005. Tel.: 604665531

Cena: Dohodou

Kontaktní údaje:
Region:VysočinaTelefon:604665531Email:hosana@centrum.cz

Garfield
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 12:56
- Nahlásit

JERDA
Asi se zajedem podívat do Benešova u Prahy... Volala jsem tam.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 13:00
- Nahlásit

Garfield
dej vedet az tam pojedes. vzal bych potvoru na vylet a muzem dat v Benesove v nadrazni putice jedno pifko (ty asi ne, pokud budes autem)

JERDA
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 13:00
- Nahlásit

To by bylo fajn, když by se "zadařilo". Další "prďola" by měl hodného páníčka
Když bych ještě něco objevila, dám vědět

klára
# Zasláno: 2 Pro 2005 13:01
- Nahlásit

Garfield
Protože pudla mám a ne prvního, tak radím - pudla jedině s PP!!!
důvody:
1)povaha pudla s PP je něco úplně jiného něž povaha křížence
2)kvalita srsti - platí to samé jako u povahy
3)i pudlové mají zdravotní problémy - záleží to na velikosti a barvě srsti - aprikoti mají největší sklony k vrozeným vadám oka
4) z křížence (rozuměj zaručený pudl bez PP) může vyrůst cokoli co do velikosti i vzhledu
Zaručeného pudla bez PP zná určitě každý, neboť jich je všude jako much. Rozdíl mezi opravdovým pudlem s PP a tím rádoby bez PP je asi jako mezi rogalem a tryskáčem

JERDA
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 13:02
- Nahlásit

A napište jak to dopadlo

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 13:02
- Nahlásit

klára
jako mezi rogalem a tryskáčem
ale lita oboji, ne?

Garfield
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 13:08
- Nahlásit

klára
Měla jsem pudla 14 let. Bezpapíráka, nakonec se zjistilo, že tam byl míchlej ještě zlatej retrívr. Povahově skvělý zvíře (Garfield je proti němu hajzl zákeřnej zlomyslnej), pěkná postava, kvalitní srst, naprosto zdravej a že ve 14ti letech odešel na srdíčko, to beru jako stáří a normální věc.

Děda měl to samý (bez toho retrívra samozřejmě), zlatej bafan, umřel v 15ti letech. Teď má dalšího a je to taky pohoda.

Sousedi (2) v bývalém bydlišti - neměli problém, jen jim psy vyrostli menší než čekali na střeďáka.

Je buď a nebo.

klára
# Zasláno: 2 Pro 2005 13:17
- Nahlásit

Jirikovo
no, jasně - ale rogalo jen když fouká správný vítr

Garfield
středního pudla s retrivrem - to byl spíš královák,ne
Debat na téma psů s PP a bez PP tu už bylo........, já jsem rozhodně pro PP a když psa bez PP tak jedině z útulku

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 13:23
- Nahlásit

klára
no, jasně - ale rogalo jen když fouká správný vítr
ale zase neskodi zivotnimu prostredi, nebudeme-li brat v uvahu poslapane kyticky pri rozbehu pilota ...

shiba
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 14:53
- Nahlásit

Neznám nic horšího než psa jako vánoční dárek. Jak někdo řekne, že to MUSÍ být na Vánoce, v den narozenin ap., má smůlu, štěně ode mě nedostane, i kdyby připlácel.

shiba
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 14:56
- Nahlásit

klára
když psa bez PP tak jedině z útulku
Jo, tím mě nedávno potěšila kamarádka - naznali, že nemají penízky na koupi psa s PP, tak šli do útulku a vzali si strašně ošklivýho voříška. Ale je super a má se skvěle!

Garfield
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 14:58
- Nahlásit

shiba
Nevidím na tom nic špatného, pro štěně za normálních okolností si člověk taky přijede v nějaký konkrétní den a to že je to před vánoci či něčími narozeninami na to nemá vliv.
Chápala bych, že se Ti nelíbí štěně jako dárek, protože to nemusí vždy být promyšlené a může to špatně dopadnout, ale to je případ od případu jinak.
Moc Ti nerozumím.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 15:03
- Nahlásit

Garfield
ja myslim, ze shiba nema rada psa jako darek, protoze si mysli, ze se ve vetsine pripadu jedna o darek nevhodny a nechteny. ale z toho mala co jsi zde napsala, jak by to s nim bylo, tak si myslim, ze tenhle pripad je trochu jiny, ze dotycna osoba psa chce, ale jeste se nedokopala k tomu to doresit ...

shiba
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 15:13
- Nahlásit

Garfield
Beru to tak, že pokud chci psa, nemusím ho mít v den, který jsem si určila, ale klidně můžu počkat o týden déle. Proto jsem zdůraznila slovo "musí". A když někdo u nás bere psa jako dárek, trvám na tom, že přijede i obdarovaný, abych měla jistotu, že ho opravdu chce. Samozřejmě to neplatí, když pes zůstane v domácnosti toho, kdo ho kupuje. Takže tak. Neber si to osobně

Hanka
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 15:34
- Nahlásit

Inzerát ifauna:
Pudlík štěňátka apricot cena 2000kč Tel:732863429 Praha
podáno dnes

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 13:52
- Nahlásit

Garfield
jak to dopadlo?? pojedes pro hafana do toho Benesova?? kdybys vzala s sebou i Gafa, tak bych prijel s Ronie, at tomu tvymu ukaze, jak vypada spravny pes ...

Garfield
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 13:58
- Nahlásit

Ještě jsem našla jeden inzerát v Annonci a zkusím zavolat i na ten nad Tvým příspěvkem.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 14:03
- Nahlásit

Garfield
no tak pokud pojedes do Prahy, tak bych to mel i bliz ... ale samozrejme se nevnucuju

Garfield
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 14:05
- Nahlásit

Jirikovo
Ale musíš s sebou vzít psici, aby se Gaf taky nadlábl, jo?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 14:09
- Nahlásit

Garfield
moje psice je zavratne rychla a neda tvymu lenochovi zadnou sanci (odzkouseno v terenu na hovawartovi)

blackkery
# Zasláno: 7 Pro 2005 16:07
- Nahlásit

Vadí mi když si někdo pořizuje psa a nepíše , že nechce psa s PP, protože ho nechce na výstavy. Ale o tom to není !!! Rozdíl mezi psem s PP a bez PP je jako rádio ve značkové prodejně nebo u Vietnamců. Obojí může udělat stejnou službu, ale to značkové má garantované parametry a můžu jej reklamovat. PP
průkaz původu) je vlastně garance, že pes nejen po vzhledové, ale hlavně po povahové stránce to plemeno, které je pořizováno. Proč kupující na rovinu nepřizná, že se rozhoduje podle ceny? O tom to je ve většině případů. Pes bez PP je relativně levnější ... (ne vždy je naočkován a o čipu se ani nemá cenu bavit)

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 16:21
- Nahlásit

blackkery
hmmm, mozna se lidi rozhoduji i podle ceny. tys to prirovnal k radiu, ja ti to prirovnam k autu. moje staricka felicie me taky doveze naprosto v pohode do Brna v case, jaky mi bohate staci. samozrejme si muzu poridit Mercedes (teda nemuzu, protoze na nej nemam) a ten me tam doveze priblizne o deset minut driv a s trochu vetsim komfortem. takze je to o penezich, ale uzitek vice ci mene stejny ...

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání