Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Hledám domov pro fenku Rotweilera
Autor Zpráva
Rendy
# Zasláno: 31 Led 2005 16:07
- Nahlásit

Ahojky, hledám touto cestou domov pro dožití fenky Rotweilera. Má již 9 let, přesto je zdravá a hrozí ji utracení, pokud se nenajde umístění. Není cvičená, přesto je výborný přirozený hlídač. Je zvyklá na venek a na kotec. Přes velké mrazy byla ale zvyklá chodit dovnitř, kde nic nenatropila. Je spíše vhodná pro jednoho člověka, který se jí bude věnovat a na kterého si zvykne, než pro rodinu. Nevhodná k dětem (v kontaktu s nimi je nejistá) a jiným psům.
Vím, že nebude lehké najít jí přes tento popis nový domov, ale je mi jí líto.

Dana
# Zasláno: 31 Led 2005 17:55
- Nahlásit

Ahoj, je špatné, že někdo dává tak starou fenku pryč. Zkus www.rkcr.cz, je to stranka klubu Rotvíku ČR nebo www.chovpsu.cz na inzerci....Snad se ti to povede...

niniel
Člen
# Zasláno: 31 Led 2005 21:20
- Nahlásit

Nemuzete ji dat do utulku? Tam je preci jen nejaka sance, ze si ji nekdo vezme. Ale brala bych to jako posledni reseni. Preci ji nenecha nekdo utratit...

Rendy
# Zasláno: 1 Úno 2005 09:47
- Nahlásit

Já si právě myslím, že útulek by byl pro ni to nejhorší řešení. Přece jen je už stará a myslím, že by tam dost trpěla. Majitelé se odstěhovali z domku pryč někam, kde ji nemůžou mít a tak tam prozatím zůstala sama v kotci a jednou denně ji chodí krmit. A i tam může zůstat jen maximálně do jara. Pak musí jít pryč. Je bez PP, takže mi klub Rotívků asi nepomůže.

Anonymní
# Zasláno: 1 Úno 2005 14:05
- Nahlásit

pošlete to na artemis....já tam nejsem přihlášená.....jistě poradí

Dana
# Zasláno: 1 Úno 2005 14:26
- Nahlásit

Na webu rkcr je i oznámení o rtw z útulků,je to mimořádná situace.

Rendy
# Zasláno: 2 Úno 2005 08:38
- Nahlásit

Dana
Děkuji, zkusím to....

Dana
# Zasláno: 11 Úno 2005 06:36
- Nahlásit

Ahoj Rendy na stránkách Rkčr už je Tvé oznámení,tak doufám že se to podaří.Dej vědět. Ahoj Dana

Rendy
# Zasláno: 20 Úno 2005 21:04
- Nahlásit

Je, jsou hodní, že to uveřejnili, ale bohužel se do dnešího dne nikdo neozval.....

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání