| Autor |
Zpráva |
Rendy
|
# Zasláno: 31 Led 2005 16:07
- Nahlásit
Ahojky, hledám touto cestou domov pro dožití fenky Rotweilera. Má již 9 let, přesto je zdravá a hrozí ji utracení, pokud se nenajde umístění. Není cvičená, přesto je výborný přirozený hlídač. Je zvyklá na venek a na kotec. Přes velké mrazy byla ale zvyklá chodit dovnitř, kde nic nenatropila. Je spíše vhodná pro jednoho člověka, který se jí bude věnovat a na kterého si zvykne, než pro rodinu. Nevhodná k dětem (v kontaktu s nimi je nejistá) a jiným psům.
Vím, že nebude lehké najít jí přes tento popis nový domov, ale je mi jí líto.
|
Dana
|
# Zasláno: 31 Led 2005 17:55
- Nahlásit
Ahoj, je špatné, že někdo dává tak starou fenku pryč. Zkus www.rkcr.cz, je to stranka klubu Rotvíku ČR nebo www.chovpsu.cz na inzerci....Snad se ti to povede...
|
niniel
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2005 21:20
- Nahlásit
Nemuzete ji dat do utulku? Tam je preci jen nejaka sance, ze si ji nekdo vezme. Ale brala bych to jako posledni reseni. Preci ji nenecha nekdo utratit...
|
Rendy
|
# Zasláno: 1 Úno 2005 09:47
- Nahlásit
Já si právě myslím, že útulek by byl pro ni to nejhorší řešení. Přece jen je už stará a myslím, že by tam dost trpěla. Majitelé se odstěhovali z domku pryč někam, kde ji nemůžou mít a tak tam prozatím zůstala sama v kotci a jednou denně ji chodí krmit. A i tam může zůstat jen maximálně do jara. Pak musí jít pryč. Je bez PP, takže mi klub Rotívků asi nepomůže.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 1 Úno 2005 14:05
- Nahlásit
pošlete to na artemis....já tam nejsem přihlášená.....jistě poradí
|
Dana
|
# Zasláno: 1 Úno 2005 14:26
- Nahlásit
Na webu rkcr je i oznámení o rtw z útulků,je to mimořádná situace.
|
Rendy
|
# Zasláno: 2 Úno 2005 08:38
- Nahlásit
Dana
Děkuji, zkusím to....
|
Dana
|
# Zasláno: 11 Úno 2005 06:36
- Nahlásit
Ahoj Rendy na stránkách Rkčr už je Tvé oznámení,tak doufám že se to podaří.Dej vědět. Ahoj Dana
|
Rendy
|
# Zasláno: 20 Úno 2005 21:04
- Nahlásit
Je, jsou hodní, že to uveřejnili, ale bohužel se do dnešího dne nikdo neozval.....
|