Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Belgičani - který klub?
Autor Zpráva
Anonymní
# Zasláno: 26 Lis 2005 09:27
- Nahlásit

Ahoj. Který klub je lepší? KBB, nebo KCHBO? Mám psa, se kterým se věnuji sportovnímu výcviku

LUCKA
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2005 10:03
- Nahlásit

Oba dva kluby ti vyjdou na stejno, záleží na tobě, který se tobě zamlouvá víc. Já osobně bych spíš doporučila KCHBO. Copak máš za pejska? po jakých rodičích??

Anonymní
# Zasláno: 26 Lis 2005 10:32
- Nahlásit

Já mám bez PP.
V čem je KCHBO lepší? Vím, že mají obsáhlejší časopis, ale zase se v něm dost věnují výstavám, což mě je šumák. Ale spíš mě zajímá, jaké mají kluby podmínky uchovnění a tak. Jestli stejné, nebo rozdílné. Během příštího roku totiž plánuju psa s PP

Ebony
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2005 11:13
- Nahlásit

Já mám roční maliňačku, a chci se přihlásit ke KBB, připadá mi, že se věnují více malinám a výcviku, navíc, když máš se psem všestranou jedničku nemusíš procházet povahovým testem, kterej mě, osobně zažitej, moc neoslovil........

Anonymní
# Zasláno: 26 Lis 2005 11:35
- Nahlásit

Ebony
A posílají nějakou legitimaci? Abych se měla jak třeba prokázat na zkouškách. Musím být členem buď CHK, nebo ZKO. Což nejsem

LUCKA
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2005 11:46
- Nahlásit

EBONY
Tak o tom nevím, že pokud jsi v KBB a máš se psem jedničku, tak nemusíš skládat povahovej test? To je pravda? Tak o tom jsem ještě neslyšela...A co ti napíšou do PP,když nebudeš mít povahový test??

ANONYMNÍ
Koukni na jejich stránky, tak se vše dozvíš. Mě přijdou tyto kluby nastejno, moje chovatelka je v KCHBO takže se spíš přikloňuji k tomuto klubu. Dám na její rady,protože tomu samozřejmě rozumí!!

Joker
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2005 12:01
- Nahlásit

LUCKA
JJ, je to tak. Buď jedničková zkouška, nebo PT.

Já jsem v KBB, ale moje chovatelka je též v KCHBO. Prý Vacková z KBB dělá potíže, pokud má vystavit krycí list během hárání.

Ebony
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2005 12:16
- Nahlásit

Joker
no to mně ještě čeká, si zvyknout na krycí listy, já jsem od NO zvyklá, že si můžeme krýt čím chceme....ale ještě nejsme chovní, tak uvidíme.....

LUCKA
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2005 13:04 - Změnil/a: LUCKA
- Nahlásit

JOKER
Tak to je dobré, že to tak je. To teda slyším poprvé, ale líbí se mi to. Mě totiž ten povahovej test taky nějak moc extra nenadchl Ale zase není na škodu si ho udělat...

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání