| Autor |
Zpráva |
Leni
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2005 18:44
- Nahlásit
Znáte někdo toto kmivo a hlavně - víte, kde by se dalo koupit (e-shopy nebo Praha)?? Měla jsem ho hrst od známé, která bydlí v Německu, a je to jediné jídlo, ke kterému se pejsa hrnul. Už jsem zajásala, ale bohužel ho nemůžu nikde sehnat, ale prý se u nás prodává. Když jsem to zadala do vyhledavače na Seznamu, vylezl mi jen příspěvěk v nějaké diskusi o kočičím krmení. Díky!
|
jeje
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2005 19:06
- Nahlásit
http://www.allpet.cz/scripts/zbozi.php?num_all=17&POCETMAX=10&Trideni= VahaProOddeleni%20DESC,JmenoZbozi&KID=18
Je tam toho viac, dolu si treba zobrazit dalsie strany (Pages)
|
joli
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2005 20:15
- Nahlásit
Myslí, že tím krmí pigie svého fundláka a je spokojená ! Určitě se ozve
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2005 10:20
- Nahlásit
Leni
Presne tak, nas nezravec sa ide zabit za tymito granulami. Podstivo chodi ovoniavat vrecia a caka na svoj pridel uz dlho predtym, ako ma prist. Je sa toho schopny prezrat, co sa o Eukanube povedat nedalo. Tej do seba nedostal ani polovicu DDD (doporucenej dennej davky). Tieto granule uplne neochutene, suche zerie v pohode uz treti mesiac... jeje ti uz hodil odkaz, kde sa da zohnat. Bohuzial, budem z nej asi musiet prejst na nieco ine, pretoze mam pocit, ze ten pes je citlivejsi na hydinu. Strasne ma to mrzi a nechce sa mi do toho, a ked aj po jahnacine to bude rovnake, tak sa k nej znova vratim.
|
Leni
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2005 18:50
- Nahlásit
Díky za odkaz na obchod i info o krmivu! Pigie, ty granule se ti zdají kvalitní (samozřejmě kromě toho, že tvému psovi nesvědčí kuřecí)? Myslím jako třeba podle deklarace obsahu na obalu a tak. Buhužel jsem nikde nenašla složení ani žádné jiné podrobnější informace. Ale Animonda obecně je snad dobrá značka a Integra je navíc nějaká veterinární řada...?
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2005 09:30
- Nahlásit
Leni
Animonda ma niekolko druhov. Najvyssia rada je Integra, pre mna je velmi dobra, co sa tyka zlozenia. Nie je konzervovana chemicky a obsahuje deklarovanych min.30% morcacieho masa.
Zlozenie:
morka, psenica, psenicna mucka, kukurica, kukuricny gluten, kuraci tuk, kuracie pecienky, bodliakovy olej 4.5%, mineralne latky, psenicne klicky 2%, pivovarske kvasnice
Krmivo obsahuje kombinaciu aktivnych prisad Santura (bakterie, viazuce kyselinu mliecnu a za studena lisovane psenicne klicky) ako i bodliakovy olej
To som opisala zo sacku. Toto je Integra Junior Maxi.
Ked pojdes na www.animonda.sk a tam kliknes na download, tak si mozes stiahnut informacie o tychto krmivach v pdf.
|
Leni
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2005 10:05
- Nahlásit
Pigie
Moc díky!
|
Leni
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2005 19:00
- Nahlásit
Tak mi na Allpetu řekli, že tohle krmivo stahují z nabídky . Ještě zkusím kontaktovat distributora, jestli bych ho nezískala přímo od něj. Ale vypadá to spíš beznadějně, co jsem se ptala ve zverimexex, někde to nějakou dobu měli a pak skončili, asi problémy s distributorem. Ach jo
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2005 09:51
- Nahlásit
Leni
Nuz, nepomozem ti, aj tu na Slovensku ho maju len vo velmi malo obchodoch. A nachodila som sa, kym som nasla obchod, kde ho predavaju.
|