| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
# Zasláno: 9 Lis 2005 06:49
- Nahlásit
bazén
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2005 08:01
- Nahlásit
Ten bych chtěla mít doma
|
amy
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2005 08:40
- Nahlásit
Já jeden mám,je krytý,prostě paráda,ale bojím se do něj pustit naší boxerku Amy.Aby se jí nepoškodila kůže z těch chemikálijí.Je to 3 měsíční štěně
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2005 08:52
- Nahlásit
Na tu vodu pozor pes má mnohem cytlivější kůži než člověk, takže já bych ho v bazénu nekoupala a kromtoho je ještě malinký
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2005 09:20
- Nahlásit
Já bych do bazénu - chlorovaného - nepustila žádného psa. Ono ani pro některé lidi to není vůbec dobré (např. já do chlorovaného bazenu prostě vlízt nemůžu - pak se z toho osypu... )
Jinak do jakéhokoli jiného bazénu - koupaliště bez chemikálií z čistou vodou, jdu i se psem U nás na chatě je jen pár km od vesnice venkovní bazén , který je plněn z horské bystřiny a voda se v něm neustále obměňuje, neboť je "průtokový". Tam občas chodím s pejsou a je to super, akorát musíme jenom, když tam nejsou lidi - tj. navečír...jinak by nás tam s pejsou nepustili.
|
amy
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2005 09:49
- Nahlásit
No ta vpda v bazénu není chlorovaná,je to na bázi mořské vody,takže je slaná,ale myslím si,že to taky nebude ideální
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2005 09:55
- Nahlásit
Evik
Aj ja chceeeeeem! Zavidim a ani sa za to nehanbim
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2005 09:57
- Nahlásit
Známý má taky tu úpravu vody v bazénu na bázi mořské soli bez chemie, a když jeho zeť nesměle podotkl, že by snad psi do toho bazénu přecejen nemuseli lézt (mají tři goldeny), odpověď zněla, pro koho si asi myslí, že ten bazén pořizoval.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2005 09:57
- Nahlásit
amy
mořská voda nevadí, akorát se pes po koupání v této vodě musí osprchovat, aby nebyl "slaný" - stejně jak lidi....
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2005 09:58
- Nahlásit
Ketrin
U nas ked bazen, tak tiez skorej kvoli psovi ako nam
|
amy
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2005 10:37
- Nahlásit
To jsem fakt ráda že do mořské vody může,já bych si ten bazén ani neužila kdyby mi "plakala"na břehu
|
haha
|
# Zasláno: 9 Lis 2005 18:54
- Nahlásit
já používám chemii na bázi aktivního kyslíku, je to trošku dražší než chlorová, ale psi do ní můžou je to dobrý i pro hodně malé děti,koupali jsme se celý léto ,máme to vyzkoušený
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2005 19:20
- Nahlásit
U bazenu bych mel strach aby tam pes nespad kdyz je bez dozoru z normalniho bazenu pes nevyleze a moh by se utopit.
|
haha
|
# Zasláno: 9 Lis 2005 19:33
- Nahlásit
já je tam samotný nepouštím ,máme ho oplocenej, sousedům se utopila fena ovčáka
|