Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bazén
Autor Zpráva
Anonymní
# Zasláno: 9 Lis 2005 06:49
- Nahlásit

bazén

Evik
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2005 08:01
- Nahlásit

Ten bych chtěla mít doma

amy
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2005 08:40
- Nahlásit

Já jeden mám,je krytý,prostě paráda,ale bojím se do něj pustit naší boxerku Amy.Aby se jí nepoškodila kůže z těch chemikálijí.Je to 3 měsíční štěně

Petra
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2005 08:52
- Nahlásit

Na tu vodu pozor pes má mnohem cytlivější kůži než člověk, takže já bych ho v bazénu nekoupala a kromtoho je ještě malinký

Evik
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2005 09:20
- Nahlásit

Já bych do bazénu - chlorovaného - nepustila žádného psa. Ono ani pro některé lidi to není vůbec dobré (např. já do chlorovaného bazenu prostě vlízt nemůžu - pak se z toho osypu... )
Jinak do jakéhokoli jiného bazénu - koupaliště bez chemikálií z čistou vodou, jdu i se psem U nás na chatě je jen pár km od vesnice venkovní bazén , který je plněn z horské bystřiny a voda se v něm neustále obměňuje, neboť je "průtokový". Tam občas chodím s pejsou a je to super, akorát musíme jenom, když tam nejsou lidi - tj. navečír...jinak by nás tam s pejsou nepustili.

amy
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2005 09:49
- Nahlásit

No ta vpda v bazénu není chlorovaná,je to na bázi mořské vody,takže je slaná,ale myslím si,že to taky nebude ideální

pigie
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2005 09:55
- Nahlásit

Evik
Aj ja chceeeeeem! Zavidim a ani sa za to nehanbim

Ketrin
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2005 09:57
- Nahlásit

Známý má taky tu úpravu vody v bazénu na bázi mořské soli bez chemie, a když jeho zeť nesměle podotkl, že by snad psi do toho bazénu přecejen nemuseli lézt (mají tři goldeny), odpověď zněla, pro koho si asi myslí, že ten bazén pořizoval.

Evik
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2005 09:57
- Nahlásit

amy
mořská voda nevadí, akorát se pes po koupání v této vodě musí osprchovat, aby nebyl "slaný" - stejně jak lidi....

pigie
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2005 09:58
- Nahlásit

Ketrin
U nas ked bazen, tak tiez skorej kvoli psovi ako nam

amy
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2005 10:37
- Nahlásit

To jsem fakt ráda že do mořské vody může,já bych si ten bazén ani neužila kdyby mi "plakala"na břehu

haha
# Zasláno: 9 Lis 2005 18:54
- Nahlásit

já používám chemii na bázi aktivního kyslíku, je to trošku dražší než chlorová, ale psi do ní můžou je to dobrý i pro hodně malé děti,koupali jsme se celý léto ,máme to vyzkoušený

Tchor
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2005 19:20
- Nahlásit

U bazenu bych mel strach aby tam pes nespad kdyz je bez dozoru z normalniho bazenu pes nevyleze a moh by se utopit.

haha
# Zasláno: 9 Lis 2005 19:33
- Nahlásit

já je tam samotný nepouštím ,máme ho oplocenej, sousedům se utopila fena ovčáka

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání