| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
# Zasláno: 2 Lis 2005 13:10
- Nahlásit
Dozvěděl jsem se, že jde - samozřejmě za dost velký finanční poplatek - udělat PP na psa bez PP. Podplacený vet, podplacený chovatel, který si přidá štěně do vrhu. Byl jsem v šoku. Co si o tom myslíte
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2005 13:26
- Nahlásit
Hnus, ale obávám se, že je to u některých plemen časté. Už jsem o tom slyšela z mnoha stran
|
klára
|
# Zasláno: 2 Lis 2005 13:28
- Nahlásit
zfalšovat se dá úplně všechno a bránit se lze jen pečlivým výběrem a držet se hesla: Důvěřuj, ale prověřuj
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2005 13:28
- Nahlásit
Pokud se nějaký chovatel k tomu propůjčí, tak není chovatel ale množitel, a kdybych o něčem takovém věděla tak bych to okamžitě "práskla" dozorčí komisi chov.klubu a postarala bych se, aby se to pěkně rozmázlo.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2005 13:31
- Nahlásit
Ketrin
|
Anonymní
|
# Zasláno: 2 Lis 2005 13:45
- Nahlásit
Znám jeden takový případ, je to starý už skoro deset let. Známá si takhle pořídila N. dogu. Ch. s. neznám( je to jen známá) ale vím, že je tento případ u nich v klubu známý. Prostě jasně koupila si štěně N. dogy s platnými PP ale nevyrostla z toho doga ale něco vzdálenýho doze a samozřmě nebylo nikde odvolání.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2005 13:52
- Nahlásit
Dnes naštěstí jdou udělat testy na paternitu a je hned jasno.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 2 Lis 2005 14:44
- Nahlásit
A pak si kupte psa s PP, prý jsou rodiče vždycky jasný haha
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2005 15:35
- Nahlásit
Pozor lidi, ono to není jasné dnes už ani u lidí. Máti četla v lékařském časopise článek o tom, že dnes už ani matka není jistá. Prý na nějakých myších dělali v Americe pokusy s transplantací kostní dřeně a jako vedlejší produkt výzkumu zjistili, že dříve neplodná myš, které byla transplantována kostní dřeň pak najednou zabřezla.....další výzkum ukázal, že to bylo tím, že buňka z kostní dřeně náhodně doputovala do vaječníku té myši, kde se změnila ve vajíčko....atd...... A tato skutečnost byla prokázána i po darování krve.....Takže ona myš ve výsledku porodila mladé, které nenesly vůbec její DNA!!!!
Tento objev lze prý analogicky vztáhnout i na všechny ostatní savce, včetně člověka....takže dá se říci, že právnické rčení "matka je vždy jistá, otec vždy nejistý" totálně vybouchlo a dalo by se nahradit rčením, že "ani jeden z rodičů není jistý"
|
Anonymní
|
# Zasláno: 2 Lis 2005 15:39
- Nahlásit
Evik
já to četla v Ikarii
ale doopravdy, kolik fenek s transplantací kostní dřeně znáš?
Anonymní
já si tedy myslím, že pokud máš PP a očividně ti ze štěněte nevyrostlo dané plemeno, tak dovolání máš
nevím jak před sedmi lety, ale dnes ano
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2005 15:54
- Nahlásit
anonymní
s transplantací kostní dřeně žádnou, ale jelikož ta pravděpodobnost je i při transfúzi, tak vím o jedné fence, která měla několikrát štěňata a jednou po úraze musela dostat transfúzi...takže co když ti štěníci nenesli její DNA?....
Ale tu informaci jsem psala spíš pro zajímavost, jak je všechno relativní, prostě jen tak...
|
klára
|
# Zasláno: 2 Lis 2005 15:59
- Nahlásit
Anonymní
Ikarie je fantasy časopis!!!!!
|
Anonymní
|
# Zasláno: 2 Lis 2005 16:13
- Nahlásit
klára
Ikarie je časopis sci-fi a fantasy, ale mají tam i zajímavosti z vědy a techniky (abychom věděli co už není jen sci-fi )
Evik
já to četla jen ve zkrácené verzi a tam to bylo jen o transplantaci kostní dřeně, u transfúze to tedy nevím
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2005 16:24
- Nahlásit
Evik
S tou transfuzí je to zajimavý... Takže vlatně každej dárce krve může být rodič a nemusí o tom ani vědět? Tohle mě fakt docela překvapilo, není o tom nějakej článek i na netu?
|
klára
|
# Zasláno: 2 Lis 2005 16:26
- Nahlásit
Anonymní
Každopádně to není seriózní vědecký časopis, takže bych moc nevěřila ani tvrzení, která jsou tam zveřejněná jako "pravdivá" (nesci-fi), takhle akorát vznikají fámy.
|
klára
|
# Zasláno: 2 Lis 2005 16:31
- Nahlásit
Eimy
rozhodně by kvalifikovaněji odpověděla Sali,ale ta se takovou blbinou nebude asi zabývat .
Vznik embrya z kostní dřeně - respetkive kmenové buňky by asi byl možný (kmenová buňka může dát vznik různým tkáním), ale z krevních buněk embryo (neklonované) vzniknout nemůže
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2005 16:34
- Nahlásit
klára
No, zaukoluju mmku, aby se v práci zeptala, jestli je to možný (snad by o tom na TS měli něco vědět )
|
klára
|
# Zasláno: 2 Lis 2005 16:38
- Nahlásit
Eimy
jo, transfúzka my měla něco tušit , pak dej vědět, co povídali
|
Anonymní
|
# Zasláno: 2 Lis 2005 18:39
- Nahlásit
tak to je presne to co jsem uz tady jednou rekla....ZE VUBEC NEZALEZI JESTLI S PP NEBO BEZ
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2005 18:47
- Nahlásit
Anonymní
no jasně - každá fena co měla někdy transfúzi pak donosí štěňata jinýho psa
je pravda, že se i u PP psů děljí podvody, ale jde o to, že u psa bez PP mám šanci 99% že mi vyroste něco jinýho a u PP psa je to naopak
|
Anonymní
|
# Zasláno: 2 Lis 2005 19:23
- Nahlásit
no az se do takovyho podvodu dostanem mi vsichni tak si budem trhat vlasy a rvat proc jsem si neporidila psa bez PP
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2005 19:31
- Nahlásit
Anonymní
no tak o tom silně pochybuju
|
Anonymní
|
# Zasláno: 2 Lis 2005 19:39
- Nahlásit
no clovek nikdy nevi ....ja mam psy s PP a jednoho bez....a jeden s PP vubec nevypada tak jak ma a ten bez je na 100% tak jak ma vypadat
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2005 19:44
- Nahlásit
Anonymní
jenže na svym případu nemůžeš udělat statistiku.
já znám např. labradorku bez PP která jy vysoká jako kokr, hyperaktivní jako bordera a lovecký pud má jako nevím co
|
Anonymní
|
# Zasláno: 2 Lis 2005 19:48
- Nahlásit
tak to mas pravdu...taky takovych znam dost hlavne ze je mame radi
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2005 19:49
- Nahlásit
Anonymní
jasně
|
Pavel
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2005 20:51
- Nahlásit
Jo, já znám případ, kdy chovatelka BOC prodala štěně s tak velkým předkusem, že nemůže samo přijímat potravu. Samozřejmě má PP! Co pak dělal poradce chovu?
Pak znám další případ, kde poradce chovu podstrčil své štěně dalšímu chovateli. Bylo evidentně starší něž štěňátka onoho chovatele. Bylo nadpočetné, tak proč ho neudat jinak za plnou cenu a s PP? Nebudu radši uvádět plemeno a pana poradce.
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2005 20:53
- Nahlásit
Pavel
Co v dnešní době znamená nadpočetné? To snad bylo kdysi, ne?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2005 21:07
- Nahlásit
Fakt se mi moc líbí tyhle historky typu jedna paní povídala,
Pavel každé štěně, které se narodí chovným psům s krycím listem dostane PP, v případě nestandartního vzhledu má v PP razítko NECHOVNÝ. Předkus - vzhledem k různému růstu čelistí během vývinu štěněte v době odběru nemusel být znatelný, příp. mohl být malý. Nadpočetné štěně neexistuje už minimálně 30 let, ale stále se nacházejí lidé, kteří toto "chovatelům" zbaští"
Proč to ti postižení nenahlásí na klub?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2005 21:10
- Nahlásit
Pavel
to by mě zajímalo o jak velký předkus se jedná, že štěně nemůže přijímat potravu - můj pes má předkus tak 1-1,5cm a potravu přijímá a jak rád
|
Pavel
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2005 21:20 - Změnil/a: Pavel
- Nahlásit
Tak předně ALEX: Určitě to není historka jedné paní. Je mi líto, ale nemohu být konkrétní, bylo by to zde nevhodné. Pán, kterého se to týká má velmi dlouhé drápky...
Jinak to asi nebude 30 let, ale tak 15,. Opravdu se jednalo o nadpočet a tahle praktika frčela ve velkém. Jo a co se týká té BOC, tak opravdu moc špatně přijímá potravu a další věci kolem ní a její chovnosti nechovniosti se řeší. Ale co dělal pan poradce chovu? Byl tam???
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2005 21:23
- Nahlásit
Pavel
no teď si mě zklamal, to že se štěně narodí s předkusem neznamená, že nedostane PP, dnes dostávají PP všechna štěňata z vrhu. Já si koupila štěně ovčouna s normálním skusem, podkus se mu udělal ve třech měsících a teď ho má tak 1cm, v ničem mu to nebrání, ani v parádních kousačkách na rukáv, natož ve žraní. Akorát není chovný a nebude tu vadu předávat dál........za to ručím
|
Anonymní
|
# Zasláno: 2 Lis 2005 22:36
- Nahlásit
Tohle je ale otázka přežití psa ( skutečně ) a otázka cti chovatelky. Nic víc, nic míň. A v čem jsem tě měl zklamat? něco jiného je statnej No a něco jiného křehká BOC.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 2 Lis 2005 22:37
- Nahlásit
Promiň, to jsem byl já-Pavel
|
Pavel
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2005 22:38
- Nahlásit
A opět já.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2005 22:42
- Nahlásit
Jakej je rozdíl v podkusu u BOC a u NO, tomu nerozumín,
chtěl si tedy říci, jak jsem to pochopila, že to štěně měli raději utratit???? to mě zklamalo, taky mi "chytří" radili ať utratím psa, který přišel o nohu, pes žije spokojeně už dva roky, a vypadá to, že tu bude ještě dlouho......
|
Pavel
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2005 22:50
- Nahlásit
Ebony, ty jsi na mě dnes nějaká ostrá. NE, NE, žádné utrácení. Šlo mi pouze o to, že různé podvůdky s chovností a s PP jsou.
Jinak jsem to asi špatně podal. Paní si koupila štěně BOC s tím, že je v pořádku ( chudák nevyzná se v tom ) a po pár dnech zjistila, že nežere... Chovatelka o tomto samozřejmě věděla, což následně přiznala, jen se jí prý ta vada nezdála tak velká, jak ve skutečnosti je. Ale poradce chovu jezdí několikrát ke štěňatům? Tak mohli oba dva předejít nepříjemnostem. Na druhou stranu se nabízí ta myšlenka, že je lepší prodat BOC s PP a předpokládánou chovností, než BOC za 500,-
|
Pavel
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2005 22:51
- Nahlásit
Jo už tě chápu, teď mi zapálilo. To přežití, viď?
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2005 22:52
- Nahlásit
Pavel
no, tak to je jiná, to ale musíš napsat hned , já si pak domýšlím hned to nejhorší
|
Pavel
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2005 22:53
- Nahlásit
EBONY, POJĎ SE POHÁDAT!?
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2005 22:56
- Nahlásit
Pavel
Vážně chceš, to já umím :
|
Pavel
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2005 22:57
- Nahlásit
Já vím. Ale je tady nuda.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2005 23:00
- Nahlásit
Pavel
no jo no, všichni slušní lidi už spí
|
Pavel
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2005 23:03
- Nahlásit
Já jsem noční zvíře.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2005 23:05
- Nahlásit
Ebony
já nespim, ale nevim, jestli s epočítám mezi slušné lidi
|
Pavel
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2005 23:10
- Nahlásit
Máš ráda svého psa?
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2005 23:11
- Nahlásit
birma
tak to jsme neslušný dvě
Pavel
já jsem taky, po x-letech nočních jsem sůva jak vyšitá
mám ráda všechny svoje psy
|
Pavel
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2005 23:14
- Nahlásit
Tak jsi slušná holka.
Ty noční, to je neřád, viď?
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2005 23:17 - Změnil/a: Ebony
- Nahlásit
Pavel
to mi mluv, a nejhorší je střídání noční a denní, to nesnáším, vůbec nesnáším vstávání, nejlíp se spí dopoledne
chudáci, budou ráno koukat, že jsme jim zaplevelili fórum o PP
|
Pavel
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2005 23:26
- Nahlásit
Hlídáš, nebo dřeš jako kůň?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2005 23:31
- Nahlásit
tak já se jdu zařadit mezi ty slušné - byl mě vyzvednout pes, že prej mám jít spát - je vyvenčenej, nakrmenej, tak chce abych mu zhasla a nechce tam bejt sám
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2005 23:33
- Nahlásit
birma
jo, tak to já mám obsazenou postel už dávno, akorát Greta na mě vyčítavě kouká, že jí ruším mlácením do klávesnice
Pavel
Jsem doma, v práci net není....
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2005 23:34
- Nahlásit
Ts, tak ja sa pridavam. Sme uz tri
|
Pavel
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2005 23:35
- Nahlásit
Jo, ale jestli se živíš ručičkama, nebo jestli hlídáš s psíkem, když taky máš noční?
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2005 23:37
- Nahlásit
Pavel
hlídám se psem, když mám noční, ale jen do konce roku, pak jdu do teplé kanceláře, už holt stárnu a musím být v teple
pigie
další neslušná
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2005 23:37
- Nahlásit
Pavel
Ja sa zivim mozockom
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2005 23:38
- Nahlásit
pigie
co to znamená, jestli to není tajné
ale mozeček by měl v noci relaxovat
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2005 23:38
- Nahlásit
O pocitace sa clovek musi starat vo dne, v noci
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2005 23:39
- Nahlásit
Ale nie, predsa len, pracuju rucicky po klavesnici a mozocek musi vymysliet co s tymi rucickami
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2005 23:40
- Nahlásit
pigie
tak ty jsi počítačový Mág.....to je jiná
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2005 23:43
- Nahlásit
Ebony
Ale no, ja som obycajny pracujuci cloviecik, ziaden Mág Mam pocit, ze pocitacom uz dnes rozumie kazdy ;) Aj ked tym "mojim" menej ludi
|
Pavel
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2005 23:44
- Nahlásit
Já bohužel PC jen obsluhuju a někdy dost mizerně.
Tak teplíčko kanceláře tě přilákalo? Děláš dobře. Já z nočních nespím dodnes a to už nehlídám 4 roky. A asi mi to zůstane nadosmrti.
Jaká BA? Pokud to není tajné.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2005 23:46
- Nahlásit
Pavel
nejsem u BA, jsem u vojáků, ale dřív jsem byla u NOBODY
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2005 23:46
- Nahlásit
Pavel
Jaká BA? Nerozumiem otazke. Fakt.
No, radsej by som spala doma, nocne mi nerobia najlepsie, ale je najmenej prace A nastastie tu nesedim sama
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2005 23:47
- Nahlásit
pigie
já jsem taky jen uživatel, ani si neumím udělat stránky, což mě tedy štve, ale tak daleko už moje inteligence nesahá
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2005 23:48
- Nahlásit
Uz rozumieeeem
|
Pavel
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2005 23:49
- Nahlásit
Jsme na tom stejně.
Co děláš proboha u vojáků?
|
Ebony
Člen |
- Nahlásit
pigie
Bezpečnostní Agentura
|
pigie
Člen |
- Nahlásit
No, tak dobre, ja sa priznam, ja som sice administratorka, ale "prveho radu", t.j. este mi strasne vela chyba, aby som tym Unixom naozaj rozumela
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2005 23:50
- Nahlásit
Pavel
hlídám kasárna a dřív jsem byla vojenský kynolog
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2005 23:51
- Nahlásit
pigie
bože pigie, co je to Unix, tomu zase nerozumím já
|
pigie
Člen |
- Nahlásit
A radsej by som s vami menila, urcite mate zaujimavejsie povolanie
|
Pavel
Člen |
- Nahlásit
Hlídáš prázdná, či plná kasárna?
Ach jo Grabštejn...
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2005 23:53
- Nahlásit
Pavel
plná
jo jo Grabštejn
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2005 23:54
- Nahlásit
Unix, ako vravim ja, je nebo medzi Windowsami
|
Pavel
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2005 23:56
- Nahlásit
Teď jsi vyzradila vojenský tajemství. Budu dělat, že jsem to neviděl.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2005 23:59
- Nahlásit
Pavel
dělej si co chceš, stejně nevíš kde
|
Pavel
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2005 00:02
- Nahlásit
Teď jsi mě sprdla.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2005 00:02
- Nahlásit
ale už jdu chrnět, v šest ráno mi přistane Gréta s malinou na hlavě, že chtějí vstávat
|
Pavel
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2005 00:04
- Nahlásit
Tak hezký sny všem u Vás doma.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2005 00:14
- Nahlásit
Ebony
Aj ja prajem pekne snicky
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2005 07:09
- Nahlásit
Promiňte mi, že se ještě vracím k tomu článku, závěry z něhož jsem zde uvedla.(s tou transfúzí a darováním kostní dřene)...Možná jsem se nepřesně vyjádřila, ale článek byl uveden v seriózním lékařském časopise, který je veden coby studijní materiál pro praktické lékaře! Takže žádné výmysly a dohady - dokázaná skutečnost. Spousta z Vás si to tu naprosto myslně vyložila (nejspíš vinou mou - že jsem to vysvětlila nepřesně), ale zajímal by mě opravdu názor Sali, a taky věřím, že ona už o tom novém objevu dávno slyšela a ví, že to není žádná pohádka.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2005 07:31
- Nahlásit
Evik
To tedy fakt zírám. My s manželem oba už cca 10 let dáváme krev. Takže je teoreticky možné, že on má někde dětičky, na které ani neplatí a já taktéž někde jinde dětičky s jiným mužem??
|
klára
|
# Zasláno: 3 Lis 2005 08:07
- Nahlásit
Birma
mám dojem, že si děláte legraci - to s tou krví
Krvinky mají životnost cca měsíc, takže fena, která dostala transfúzi třeba před rokem, prostě NEMŮŽE mít embryo z cizího psa, protože ty buňky už jsou dávno mrtvé a odbourané!!!!!!!
Neposkvrněné početí je taky možné,co?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2005 08:19
- Nahlásit
klára
Mně se to právě taky zdá divný... taková věc zásadní důležitosti, že by se o tom všeobecně nevědělo?
|
klára
|
# Zasláno: 3 Lis 2005 08:38
- Nahlásit
ketrin
můžeš být 100% klidná, žádné alimenty tvému muži za transfúzní děti nehrozí
Prostě to nejde, když už je nějaká buňka specializovaná na nějakou funkci, tak se nemůže samovolně změnit v jinou buňku (tím spíš ve vajíčko).
Kdyby to bylo možné a nebyl problém to udělat, tak nikdo nemá problém s početím (složitě by se neodebírala a nemrazila se vajíčka atd...)
Ještě existují tzv pluripotentní kmenové buňky a z nich se potom diferencují buňky specializované (to jsou ty kmenové buňky z kostní dřeně), ale nejsem genetik, takže nevím, jestli tyhle buňky jsou vybavené tak, aby z nich mohlo vzniknout zdravé a plnohodnotné embryo.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2005 08:43
- Nahlásit
klára
já to opravdu psala z legrace- jako reakci na příspěvky přede mnou - nechápu, že jste si mohla myslet že je to napsáno ve vážném duchu
|
klára
|
# Zasláno: 3 Lis 2005 09:12
- Nahlásit
birma
to se mi nesmíš divit.
Kolikrát si tu přečtu věci, o kterých si myslím, že to nemůže vymyslet normármálně uvažující člověk a ke své hrůze zjistím, že to je myšleno vážně.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2005 09:58
- Nahlásit
Evik
ale jo,pluripotentní kmenová buňka se může diferencovat na cokoliv,pokud se usídlí ve vaječníku a diferencuje se směrem k vajíčku,proč ne?
klára taky nejsem genetik,jen patolog,ale kmenová buňka má potenciál na cokoliv. Pokud by se nějak vyprovokovala ve správném místě její diferenciace do vajíčka,a došlo k ovulaci a krytí,tak by to mohlo fungovat.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2005 10:02
- Nahlásit
Sali
ale asi je to hooodně nepravděpodobné a spíš jen teoretické, ne?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2005 10:04
- Nahlásit
Ketrin
ber to jako článek,co se kde v laborce povedlo.....myši nejsou lidi,bohužel...
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2005 11:22
- Nahlásit
Sali
co jsem se ptala mamky, tak už se prý dělali pokusy i na jiných drobných savcích a možná že to časem vyzkouší na opicích a pak už je jenom krok ke člověku....obávám se, že v několika příštích letech dokážou, že to jde i u člověka a pak se zhroutí celý právní systém v této oblasti
|
Maya
|
# Zasláno: 3 Lis 2005 15:02
- Nahlásit
Originál článek zde
http://www.svetvedy.cz/aktualita.php?id=135
|