| Autor |
Zpráva |
karin
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2005 10:06
- Nahlásit
Chtela bych se zeptat, zda nemate tip na krmivo urcene primo pro jezevciky. A pokud ano, tak jestli je v tom opravdu rozdil a ma smysl ho uzivat. Doted krmime granulemi Hills ( semtam to navonime konzervou Hills )
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2005 10:15
- Nahlásit
Já krmím jezevčandu normální adultkou. Myslím, že spešl dělá jen Royal Canin a bude mít malinké granulky, což pro naší velkou jezevčíkovou nic není, ona ráda chroupe.
Navíc RC mi přijde slaný.
A jakýho máš jezevce? Vzrůstem?
|
karin
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2005 11:05
- Nahlásit
fromeli
Mam trpaslika, takze male granule by mu nevadily. Royalem jsme zacinali, ale moc mu nechutnal - je to mlson
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2005 11:14
- Nahlásit
karin
tak to by mini asi nevadilo, podle mého názoru tam ale nebude žádný zvláštní efekt, klidně bych krmila jakoukoli značkou a u ní granulema pro malá plemena.
My krmíme ANF a jsme spokojeni.
|
kristina
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2005 11:19
- Nahlásit
Ahoj Karin. Ja krmim mojho jazvecika specialnou radou od Royal canin (Dachshund) a som velmi spokojna. Granulky su o cosi vacsie ako klasicka Royal adult mini a maksie. Velmi pekne vonaju. Toto krmivo je "namiesane" presne pre potreby jazvecov. Dlhy namahany chrbat(predcasne opotrebovanie platniciek), velke a pevne klby, problemy s udrzanim spravnej vahy. Moj jazvec ma sedem rokov a mam ho v stalej zatazi( aktivne agility), takze som rada, ze Royalka myslela na tychto psikov.
|
karin
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2005 11:45
- Nahlásit
kristina
Zkusim mu teda koupit male baleni Royalu pro jezevciky. Jak jsem psala, je to trochu mlson, tak uvidime, jesteli je bude bastit
dam vedet...
|