| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
# Zasláno: 26 Říj 2005 12:17
- Nahlásit
Někde jsem četl, že pes nesmí syrovou mrkev. Prý mu ve větším množství poškozuje střeva. Co si o tom myslíte
|
Anonymní
|
# Zasláno: 26 Říj 2005 12:22
- Nahlásit
No kdyby jsme se furt měli řídit akorrát tím, co kde jaký pisálek napíše, co se smí a nesmí, tak už by na tom světě nikdo nebyl, neboť je škodlivé snad už naprosto všechno!!!
Náš pes si pro syrové mrkve chodil rovnou na zahrádku, kde si jí sám vyhrabal a i stou hlínou jí zbaštil a střeva i hovínka měl vždycky vpořádku
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2005 12:32
- Nahlásit
Syrovou nevím, ale vařená je součástí diety při střevních problémech psů.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2005 13:04
- Nahlásit
já dávám normálně syrovou mrkev psům do tvarohu - na jemno nastrouhanou anebo jen lehce spařenou horkou vodou....a pesani to baští s chutí a v trusu není ani známka toho, že by se mrkvička v jejich střevech nerozložila....bobíky jsou sice někdy do oranžova, ale to je karotenem a není to nic nenormálního.
|
*sara*.
|
# Zasláno: 26 Říj 2005 13:09
- Nahlásit
Tak já zase četla, že syrová mrkev je pro pejsky dobrá. Naši psi ji ovšem nejedí, takže dávám vařenou a tu milují.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 26 Říj 2005 14:33
- Nahlásit
já normálně dávám syrovou mrkev ,psi jí milujou ,nikdy jsem neslyšela že by to nesměli
|
jindriska
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2005 15:06
- Nahlásit
naše babička měla zlatě hněděho jezevčíka dlouhosrstého - každý den dostával mrkvičku utřenou s trochou másla - měl fantasticky lesklou srst moc příjemnou na dotek!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2005 07:23
- Nahlásit
Dle mého veterináře mrkev mj. napomáhá bezproblémovému zabřeznutí a početnému vrhu u fen (fena zovuluje více vajíček).
Takže nějaký čas před krytím mrkev přestanu podávat, protože minule těch 10 štěňat nám bohatě stačilo
|
Anonymní
|
# Zasláno: 27 Říj 2005 11:10
- Nahlásit
no to snad na to nás měl někdo upozornit - dáváme fence s oblibou vařenou mrkvičku. A měla 15 štěňátek ... dále už jen no coment
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2005 15:30
- Nahlásit
já taky mrkev dávám, a nepozoruji že by jim něco po ní bylo, dokonce mě jí bylo doporučeno na srst, barvu, belgičáci jsou po ní pěkně oranžový
|