| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
# Zasláno: 25 Říj 2005 13:42
- Nahlásit
Jaké máte zkušenosti s těmito granulemi?
Kde je kupujete? Bydlím u Prahy.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 25 Říj 2005 15:03
- Nahlásit
nikdo nekrmíte proformance???
|
Lea
|
# Zasláno: 25 Říj 2005 15:12
- Nahlásit
Anonymní
My jsme ho prodávali a následně i krmili, protože nám v krámě moc nešlo ačkoliv krmení je to výborné, to bezpochyby. Není totiž moc známé, dovozci neudělali moc viditelnou kampaň, to je celé, si myslím.
|
jana33
|
# Zasláno: 25 Říj 2005 15:34
- Nahlásit
Kamarádka s ním krmí VO a je velice spokojená. Já jsem se na něj dívala,ale vzhledem k tomu,že má kuřecí tuk i v jehněčí variantě a můj jeden pes je na kuřecí alergický,tak nic pro nás.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2005 00:27
- Nahlásit
Já tím krmím a jsem moc spokojená. Znám spoustu psů, kteří jsou také na ProFormance a majitelé jsou také spokojení
Lea
No vidíš - u nás jde snad nejlíp ze všeho
|
Anonymní
|
# Zasláno: 27 Říj 2005 10:04
- Nahlásit
birma
chápu dobře, že máš obchod? odkud jsi?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2005 10:05
- Nahlásit
Anonymní
nemám, ale v jednom pracuju. Jsem z Prahy
|
Anonymní
|
# Zasláno: 27 Říj 2005 10:45
- Nahlásit
ok a kde je ten obchod? má web? případně jaké jsou ceny proformance?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2005 10:48
- Nahlásit
Anonymní
Stránky jsou www.animalworld.cz a adresa (i s mapkou) je na nich
Záleží na tom jaký pytel, je to levnější než ProPlan
|
Anonymní
|
# Zasláno: 27 Říj 2005 10:55
- Nahlásit
chodím na VŠE, tak to mám kousek
jen jsem na webu nenašla nabídku zboží, ale někdy se zastavíma obhlídnu to
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2005 10:57
- Nahlásit
Anonymní
jasně, stav se
|
Věra
|
# Zasláno: 30 Říj 2005 05:31
- Nahlásit
Pokud má někdo o krmivo PROFormance zájem, může ho nakoupit na vmpprofil@seznam.cz, kupuji také tam. Jsou z Loun a provádějí rozvážku i do Kladna a řadu dalších míst, pokud vím. Sama krmím jehněčí pro dospělé psy a jsem velmi spokojená.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 16 Led 2006 07:53
- Nahlásit
Tak jsem si myslela, že moji psi konečně budou žrát s chutí a zatím mi tu stojí pytel s krmením a oni to potvory nechtějí!!!
|
Jindra
|
# Zasláno: 27 Led 2006 09:08
- Nahlásit
Prosím kdo krmíte PROFormance mám dotaz.Koupila jsem pro štěně Puppy LB a připadá mi, že úplně nějak jinak "voní" než jiné granule.Může to být tím, že jsou s jehněčím?
|
Ardi
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 12:17
- Nahlásit
Měla jsem pytel krmení, který mi taky nevoněl.Distributorka přijela,pytel odvezla a vrátila mi peníze.
|
pingu
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2006 10:36
- Nahlásit
No já s těmito granulemi krmila svoji fenku a bylo vše super. Nádherná srst, bobky malé, granulky voněly....ale potom se mi taky začalo zdát, že už to není co bývalo. Kamarádka s nima taky krmila svoje štěňata a ty granulky dříve voněly jako kuřecí vývar...paráda, ale v posledních pytlích už to byly úplně jiné granule. Jiná barva, jiná vůně a i ty bobky byly jiné...světlé a řídké...ale distributorka trvrdila, že se jen změnilo něco ve výrobě, ale receptury jsou stejné, čemuž ovšem nějak nemůžeme uvěřit...vrátily jsme pytle a už tím nekrmíme.
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2006 14:18
- Nahlásit
pingu
kdy to bylo?
měli jsme z podzimu pytel lambky (takové malé trojúhelníčky) a teď jsme koupili kuřecí (takové skorokuličky), je to změna druhu granulí nebo je to změna receptury?
|
pingu
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2006 15:48
- Nahlásit
No bylo to nějak koncem listopadu. Já krmila psa jehněčíma a fenu zátěžovkou. Ty jehněčí byly dřív takové relativně světlé trojúhelníčky a hezky voněly a potom v novém pytli byly granule stejného tvaru, ale takové tmavé, jakoby připálené nebo co a "voněly" poněkud jinak. No a u těch štěněcích od kamarádky to bylo zase tak, že v dřívější várce byly krásné malé tmavé a voňavé granulky a v té nové navážce byly světlé a "nevoňavé". U zátěžovky nevím, tam už jsem po zkušenostech s jehněčíma a štěněcíma další pytel raději nekupovala. Takže se spíš změnila ta receptura než třeba výrobní stroje nebo tak. I když distributorka tvrdila opak. Ale kdyby se nezměnila receptura, určitě by z toho ti psi najednou nedostali průjmy...a to dostali.
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2006 16:22
- Nahlásit
pingu
ta lambka, trojúhelníčky byly dost tmavé a "voní" jako každé druhé granule ani libě ani nelibě ... průjem neměla, ale naopak se jí výrazně zlepšila srst a drápky, tak bych nerada zas hledala něco jiného, mám pocit, že je to snad konečně ono
uvidíme co bude na těch kuřecích, ale zatím neprůjmuje
|
pingu
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2006 18:15
- Nahlásit
No však já neříkám, že jsou to teď špatné granule jenom že jsem prostě zaznamenala změnu k horšímu, tak jsem s nima přestala krmit. Štěňata bohužel dostala průjmy, takže ani to nebylo OK. Kdyby se ty granule nezměnily, určitě bych s nima krmila dál, protože mi připadaly jako konečně něco, co jsem už dlouho hledala. No bohužel, musím hledat dál Ale pokud jiní psi s tím nemají problémy, tak proč ne...
|
jerry
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2006 00:32
- Nahlásit
Zuzka asi tvoj pes miluje kukuricu, lebo krmivo Proformance je zname tym, ze k priemyselnym kuracim muckam nesetri s kukuricou aj ked ju poctivo rozklada v textoch aby nemusela byt uvedena na prvom mieste v zlozeni. Vsak co by ste chceli za dolar kvalita umerna k cene...
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2006 11:21
- Nahlásit
jestli jí to svědčí, tak ať je tam klidně kukuřice, předtím jsme krmili acanou, byla v dobré kondici, srst lesklá, ale zkusili jsme proformance a změna je neuvěřitelná, teď má srst superlesklou, drápky jsou krásné a pigmentované (to nevím, jestli může být krmením, ale časově to souhlasí)
prostě kam se hrabe bittner , to se nedá srovnat
jerry
čím krmíš ty?
|