| Autor |
Zpráva |
suesie
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2005 10:13
- Nahlásit
Jáké máte zkušenosti s tímto krmivem? Kde se dá koupit? Nikde jsem ho zatím ještě neviděla.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2005 13:05
- Nahlásit
suesie
Teď před cca 14 dny jsem s ním začla krmit. Zdá se mi dobrý,čubina je lesklá a nezvykle hlaďoučká. Bobany zatím celkem OK. Koupila jsem ho v zásilkovým obchodě na www.maxcanin.cz ! Jo a mám tu variantu Lamb and Rice.
|
Tina
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2005 13:10
- Nahlásit
Suesie ty děláš snad nějaký průzkum ne ?
Podle mě i podle toho, co jsem četla patří Nutro Choice mezi nejlepší granule. Sehnat se dají asi jen na internet.obchodech.
Teď jsem ještě objevila granule Proformance, které podle složení taky vypadají dost kvalitně
Já jsem taky před rokem sháněla co nejvíce info o různých značkách granulí. Vybrala jsem si několik a sehnala vzorky. To, co fence chutnalo, tak jsem pak objednala. Vybranou značkou krmím cca rok a pak přecházíme na jinou. Pokud ti můžu doporučit značky ze kterých vybírat na základě mého "průzkumu" : BioMill, Nutro Choice, Eagle, Nutrience, ANF, Proformance, Satisfaction, Mastery, Happy Dog, First Mate a Christopherus od Baron.cz, kterými krmím teď a jsem nadmíru spokojená, tedy spíš psice
Jsou to granule, které v obchodě většinou nevedou, musí se objednávat přes net, protože obchody jsou zaplavený granulema od megavýrobců : Eukanubou,Purinou, Royalem .....
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2005 13:30
- Nahlásit
Tina
To víš, chci pro hafíka vybrat to nej
Takže díky za info. Akorát se mi nějak nedaří sehnat vzorky.
|
Tina
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2005 13:47
- Nahlásit
suesie
To je jasný, já chci pro svoji holčičku taky to úplně nej
S těmi vzorky je to horší. Nejlepší je jít na nějakou velkou výstavu, tam věšina prodejců vzorky má. Nejbližší výstava je 12-13.11 v Praze v Letňanech. Na výstavě mají určitě vzorky BioMillu, First Mate, Nutro Choice, Mastery, ANF, Proformance. Eagle Pack na výstavách často nebývají, ale když jim zavoláš, tak ti vzorečky pošlou, stejně tak Christopherus na Baronu.
Co máš za psisko?
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2005 14:02
- Nahlásit
Eagle Pack můžu potvrdit, že pán je velmi příjemný a sdílný. Sice jsem vzorky nechtěla, rovnou jsem to objednala, ale pokecali jsme si skvěle
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2005 15:44
- Nahlásit
Tina
Mám francouzskýho buldočka.
Škoda, na tu výstavu se nedostanu, už máme naplánovaný, že se zajdem mrknout na výcvikový den, chtěla bych s ním začít chodit na poslušnost. Nechystáte se tam náhodou někdo, že byste mi pár vzorků přibrali? Potřebovala bych štěněcí pro střední plemena. Byla bych vám mooooc vděčná.
|