| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
# Zasláno: 17 Říj 2005 13:24
- Nahlásit
Zdravím, pořídili jsme si štěňátko Yorkšírského teriéra a má sice PP ale máme ho jen pro radost a né na výstavy apod. Zajímalo by mě jak je to se stříháním u tohoto plemene, někde jsem četl že se stříhá na ,,westíka" ale nějak si to neumím představit, všude jsou jen fotky jorků ve ,,výstavní ůpravě". Poradí někdo, popř. nějaký odkaz na foto kde je ostříhán na toho westíka? Předem děkuji, Michal.
|
ppga
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2005 19:16
- Nahlásit
No neviem, či je to na westíka, ale fotky ostrihaného yorkšíra nájdeš napr. na www.yorkie.sk vo fotogalérii. Majú ich viac, ale tuším len jeden je ostrihaný. Napr. na fotke http://www.yorkie.sk/galeria/23.htm Môže sa to považovať za strih na "westíka"?
|
dusan
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2005 21:10
- Nahlásit
Střihačky už to znají, nemusíš mít obavy,když přijdeš s jorkšíráčkem a řekneš na "westíka",budeš mít krásně sestřihnutého jorkšírka-bude to frajer.Moc jim to sluší a cítí se dobře!
|
Anonymní
|
# Zasláno: 23 Říj 2005 17:40
- Nahlásit
A ještě bych měl jeden dotaz: štěně je staré 3měsíce a 2týdny, jak je to s PP? Od chovatelky jsme dostali jen očkovací průkaz, smlouvu a tvrdí nám že PP nám pošle tak za měsíc, že to trvá to vyřízení atd. Je to normální? Michal
|
papyk
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2005 17:43
- Nahlásit
Tak jsem se i registroval Michal
|
hanule
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2005 18:10
- Nahlásit
papyk
Je to normální
|
papyk
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2005 19:11
- Nahlásit
Děkuji za odpovědˇ.
|
hanule
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2005 19:21
- Nahlásit
papyk
Nemáš zač
|
papyk
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2005 19:24
- Nahlásit
Jak sem vložím fotku? ...že bych se trochu pochlubil
|
hanule
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2005 19:42
- Nahlásit
Pod textem klikneš na barevný tvary a mezi ně dáš adresu na fotku,musí být na netu. No vysvětlovat moc neumím
|
hanule
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2005 19:43
- Nahlásit
To mezi ně je,že se ti tam objeví img img, tak mezi ty img
|
Lineta
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2006 10:41
- Nahlásit
Jestli chceš inspiraci tak jdi na www.mujpes.cz do fotogaleria a tam najdeš spoustu fotogalerií s jorkšíry. Střih na vestíka vypadá tak, že není vyholené celé tělo, ale dole se nechá taková záclonka. Chlupy na nohách jsou zastřiženy tak aby dotvářeli vzhled a hlava ná tvar chryzamtémy.
|