| Autor |
Zpráva |
Milada21
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2017 10:48
- Nahlásit
Máte někdo zkušenosti s tímto zastřihovačem chlupů z letáku Kauflandu? Mám doma shih tzu a přemýšlím přestat s ním chodit do salonu, ale jen ho občas zastřihnout sama doma, je celkem klidný nechá si s sebou dělat pomalu cokoli, takže myslím, že bych to mohla zvládnout. Jen nevím, že podle čeho vybírat zastřihovač, neboť přiznám se, tato myšlenka ve mně skrsla teď když jsem tento viděla v letáku, ale vlastně ani nevím, že podle čeho posoudit, že zda je dobrý.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2017 11:54
- Nahlásit
Milada21
mám ten z lídlu, ne tedy z kauflandu, kamarádka s ním stříhá grifonka a já s ním stříhala starý fence na léto břicho, aby nebyla tak huňatá. Funguje rok, musí se hodně mazat, ale zákroky s ním nejsou nijak velký, určitě to není žádný profi strojek, nicméně na "takové to domácí postřihování" zatím stačí a vyhovuje.
|
Milada21
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2017 09:20
- Nahlásit
Gerda
Děkuji, byla jsem ho koupit, jsem zvědavá jak dopadne první pokus o stříhání
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2017 10:38
- Nahlásit
Tak co uz jste ho vratila? Nebo to odnesl pes?
|
majdus93
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2020 04:50
- Nahlásit
Zdravím, objevila jsem v tomto Lidl letáku zastřihovač chlupů. Myslíte si, že je v pohodě? Je pro mého šarplanince. Je to pěkný flegmatik, takže se sebou nechává dělat co jenom chceme, ale nechci aby ho to nějak tahalo nebo tak. Děkuju za každou radu, Majda
|