Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Bostonský teriér?
Autor Zpráva
malymorskytygr
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2015 11:16
- Nahlásit

Ahoj a Dobrý den.
Tento týden jsme se museli po 13 letech rozloučit s naším jorkšíráčkem, sportovcem a miláčkem rodiny. Přemýšlím, jak do budoucna tohle volné místo zaplnit, na doporučení kamarádek jsem narazila na bostoňáka - střední váhy.
Hledáme sportovce, i pohodáře. Já jsem VŠ studentka, žiju doma s rodiči v bytě. Pejska bych chtěla "tahat všude s sebou", mám koně - chci, aby zvládl vyjížďky, vydržel běžět u kola, mohla ho brávat pod stan. Máma by si ho ráda brávala na běhání, výlety. Zároveň má u nás místo na gauči i v posteli už předem rezervované. Chceme psa nenáročného na výcvik, který nelíná (žijeme v bytě). Podle popisu plemene mi přijde, že bostoňák toto vše splňuje. Jaké máte zkušenosti vy, chovatelé?
Zajímají mě vaše zkušenosti s bostoňákem - např. jak moc se přehřívá - kvůli krátkému čumáku (je mi jasné, že v létě za horka ho u kola ani koně trápit nebudu, ale spíše se vyplácnem všichni někdy u vody).
Předem děkuji za reakce!
Hezký den, Klára.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2015 11:21
- Nahlásit

Ja bych radeji doporucil rok pockat a pak poridit drona v rovedeni mylovelypet. Za ten rok to bude zase dal a pro vas takrka k nerozeznani.
Gůdlak.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání