Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Černý NO
Autor Zpráva
Shadow
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2005 18:32
- Nahlásit

ahoj
chtěla bych se zeptat na nějakou slušnou chovnou stanicic ovčounů na prázdniny bych si chtěla černou německou ovčandu...Taky bych se chtěla zeptat na vaše zkušenosti s nimi předem dík

Šárka
# Zasláno: 8 Říj 2005 19:59
- Nahlásit

ahoj, já mám černého. Pár fotek mlaďocha mám na www.mipsi.wz.cz je tam uvedený email, tak když budeš chtít můžem si napsat.

Ghianika
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2005 22:12
- Nahlásit

Shadow
taky jednoho mám, je z CHS Gája - Nova
Zkušenosti jsou stejné jakos normálním ovčákem, nebo se ptáš na něco speciálního? Na prázdniny myslíš na letní nebo zimní?

jeje
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2005 00:41
- Nahlásit

Šárka
Kevin s vybijacim nahubkom je super

Shadow
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2005 11:52
- Nahlásit

Ghianika
no myslim na letní

Shadow
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2005 17:46
- Nahlásit

NO tak myslím chvíli před letníma a nemohl by si mi dát nějaký kontakt na stanici?? a nevíš jestli plánují nějaký vrh?? už je to 100% černý NO čím dřív se jich zeptat tím líp

Shadow
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2005 08:49
- Nahlásit

no tak změna planu asi budem brát štěndo z útulku! nejdřív jsme to měli v plánu , ale našeho favorita si někdo vzal tak jsme si řekli že vezmem papíráka , ale včera večer mě zas paní z útulku psala, že zrovna našli nvýho podobnýho a ten je teda fakt super večer snad budu vkládat fotky na forum "pejsek hledá domov" teda jestli se mi to povede tak se tam na ni můžete mrknout

kery
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2005 09:07
- Nahlásit

Shadow
za tvoje rozhodnutí ti fandím a doufám, že to vyjde. Přeju ti, ať je pejsek v pohodě a tvůj. Uděláš dobrý skutek a to se počítá.
K.

Shadow
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2005 11:26
- Nahlásit

Kery
Jo já taky doufám že to bude všechno OK. Jinak díky

grendel
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 00:09
- Nahlásit

JÁ CHCI TAKY ČERNÝHO NO!

Ghianika
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 08:08
- Nahlásit

grendel
a co ti brání v tom ho mít?

Petra
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 09:21
- Nahlásit

Ghianika
no víš on grendel
chce všechno co vidí NO Choďáka a BO prostě když někdo napíše plemeno tak to zrovna hrozně chce

grendel
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 12:18
- Nahlásit

Ghianika
mamka mi v tom braní

Petra
a) jsem ONA
b)jak si na to přišla?

grendel
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 12:21
- Nahlásit

Petra
BO sem neříkala že chci říkala jsem že MOŽNÁ do BUDOUCNA! to uvažuju o hodně plemenech. ale teď bych si BO nevzala. to ještě chvilku potrvá
vůbec nevíš co já chci a nevim co se do mě navážíš když nic netušíš. ANO, líbí se mi psi ovčáckého typu a snad mám dovoleno o nich uvažovat DO BUDOUCNA!
NO chci, to je samozřejmost!toho chci pořád ale nemůžu!
ChP chci protože mi ho mamka dovolí a podle mě se nejvíce podobá NO a navíc jsem to všechno vysvětlovala ve fóru Chodský pes!
BO teď nechci když už o mě prohlašuješ takovédle lži, tak si aspoň přečti pořádně co píšu! psala sem DO BUDOUCNA!

Petra
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 14:01
- Nahlásit

grendel
ale já se přeci do tebe nenavážím jen jsem si všimla toho že by si chtěla všechno, a vůbec jsem to namyslela ve zlém tak se na mě prosím neutrhuj

grendel
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 22:30
- Nahlásit

Petra
oki v pohodě já jenom aby nedošlo k omylu a aby si tu o mě někdo nemyslel, že chci to to a to a všechno najednou či co

Artemis
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 22:54
- Nahlásit

Nechcete někdo černého německého ovčáka? Dostal se mi sem na mikroazyl dvouletý celočerný fešák bez PP. Potřebuje tedy trošku ukáznit.

grendel
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2006 01:16
- Nahlásit

Artemis
no todle mi ani nenabízej samozřejmně že chci ale nemám teď podmínky na žádného druhého většího psa, zvlášť ne na psa s větší potřebou pozornosti(štěně nebo takovýdle výrostek) bylo by to dost nezodpovědné, kdybych si teď vzala jakýho koliv psa takže to ani udělat nemůžu

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání