| Autor |
Zpráva |
Shadow
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2005 18:32
- Nahlásit
ahoj
chtěla bych se zeptat na nějakou slušnou chovnou stanicic ovčounů na prázdniny bych si chtěla černou německou ovčandu...Taky bych se chtěla zeptat na vaše zkušenosti s nimi předem dík
|
Šárka
|
# Zasláno: 8 Říj 2005 19:59
- Nahlásit
ahoj, já mám černého. Pár fotek mlaďocha mám na www.mipsi.wz.cz je tam uvedený email, tak když budeš chtít můžem si napsat.
|
Ghianika
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2005 22:12
- Nahlásit
Shadow
taky jednoho mám, je z CHS Gája - Nova
Zkušenosti jsou stejné jakos normálním ovčákem, nebo se ptáš na něco speciálního? Na prázdniny myslíš na letní nebo zimní?
|
jeje
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2005 00:41
- Nahlásit
Šárka
Kevin s vybijacim nahubkom je super
|
Shadow
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2005 11:52
- Nahlásit
Ghianika
no myslim na letní
|
Shadow
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2005 17:46
- Nahlásit
NO tak myslím chvíli před letníma a nemohl by si mi dát nějaký kontakt na stanici?? a nevíš jestli plánují nějaký vrh?? už je to 100% černý NO čím dřív se jich zeptat tím líp
|
Shadow
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2005 08:49
- Nahlásit
no tak změna planu asi budem brát štěndo z útulku! nejdřív jsme to měli v plánu , ale našeho favorita si někdo vzal tak jsme si řekli že vezmem papíráka , ale včera večer mě zas paní z útulku psala, že zrovna našli nvýho podobnýho a ten je teda fakt super večer snad budu vkládat fotky na forum "pejsek hledá domov" teda jestli se mi to povede tak se tam na ni můžete mrknout
|
kery
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2005 09:07
- Nahlásit
Shadow
za tvoje rozhodnutí ti fandím a doufám, že to vyjde. Přeju ti, ať je pejsek v pohodě a tvůj. Uděláš dobrý skutek a to se počítá.
K.
|
Shadow
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2005 11:26
- Nahlásit
Kery
Jo já taky doufám že to bude všechno OK. Jinak díky
|
grendel
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 00:09
- Nahlásit
JÁ CHCI TAKY ČERNÝHO NO!
|
Ghianika
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 08:08
- Nahlásit
grendel
a co ti brání v tom ho mít?
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 09:21
- Nahlásit
Ghianika
no víš on grendel
chce všechno co vidí NO Choďáka a BO prostě když někdo napíše plemeno tak to zrovna hrozně chce
|
grendel
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 12:18
- Nahlásit
Ghianika
mamka mi v tom braní
Petra
a) jsem ONA
b)jak si na to přišla?
|
grendel
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 12:21
- Nahlásit
Petra
BO sem neříkala že chci říkala jsem že MOŽNÁ do BUDOUCNA! to uvažuju o hodně plemenech. ale teď bych si BO nevzala. to ještě chvilku potrvá
vůbec nevíš co já chci a nevim co se do mě navážíš když nic netušíš. ANO, líbí se mi psi ovčáckého typu a snad mám dovoleno o nich uvažovat DO BUDOUCNA!
NO chci, to je samozřejmost!toho chci pořád ale nemůžu!
ChP chci protože mi ho mamka dovolí a podle mě se nejvíce podobá NO a navíc jsem to všechno vysvětlovala ve fóru Chodský pes!
BO teď nechci když už o mě prohlašuješ takovédle lži, tak si aspoň přečti pořádně co píšu! psala sem DO BUDOUCNA!
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 14:01
- Nahlásit
grendel
ale já se přeci do tebe nenavážím jen jsem si všimla toho že by si chtěla všechno, a vůbec jsem to namyslela ve zlém tak se na mě prosím neutrhuj
|
grendel
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 22:30
- Nahlásit
Petra
oki v pohodě já jenom aby nedošlo k omylu a aby si tu o mě někdo nemyslel, že chci to to a to a všechno najednou či co
|
Artemis
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 22:54
- Nahlásit
Nechcete někdo černého německého ovčáka? Dostal se mi sem na mikroazyl dvouletý celočerný fešák bez PP. Potřebuje tedy trošku ukáznit.
|
grendel
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 01:16
- Nahlásit
Artemis
no todle mi ani nenabízej samozřejmně že chci ale nemám teď podmínky na žádného druhého většího psa, zvlášť ne na psa s větší potřebou pozornosti(štěně nebo takovýdle výrostek ) bylo by to dost nezodpovědné, kdybych si teď vzala jakýho koliv psa takže to ani udělat nemůžu
|