Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bílý švýcarský ovčák
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
sokolka88
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2015 16:34
- Nahlásit

jako on byl chvilku ve vnitř v domě, ale ted na nejaky cas spi v kotelně nez bude hotovy kotec takže zase je tam trochu chladněj než v domě, ale v nasi ulici maji fenku kratkosrstou a nevim jestli ma vubec zateplenou boudu a ta spi normalne venku .... ale zase vymeni kozich ten nas a pres ten podzim do zimy se snad otuží

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2015 18:07
- Nahlásit

zbrnd
já chtěla bejt hodná, víš

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2015 18:12
- Nahlásit

sokolka88
pres ten podzim do zimy se snad otuží
Ohledně srsti bych se fakt nebála. Pes bude jen v kotci, nebo bude mít k dispozici i zahradu? Zrovna BŠO mi nepřijde jako vhodnej do kotce. (to mě teda žádnej pes)
ale v nasi ulici maji fenku kratkosrstou a nevim jestli ma vubec zateplenou boudu a ta spi normalne venku
U nás měli čubu RTW úplně bez boudy a poslední zimu (a že nebyla tuhá) byla málem tuhá ta fena. Ten řev co celou noc předváděla a jak zběsile škrábala na dveře... hrůza.

sokolka88
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2015 19:14
- Nahlásit

bude v kotci a pak bude cely den na zahradě (docela velké) a na noc zase v kotci ... tady u nás na vesnici jsou jen 3 bšo a všichni spí v kotci ... tak ale ten rotvajler nemá huňatý kožich ... na tu zimu mu to tom našem radši budeme v te boude vyslýlat slámou

zbrnd
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2015 19:29
- Nahlásit

ssshhhhh
no čák sibýla, si sareagovala jako felký humááán

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání