Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / BARF maso Praha, poraďte :)
Autor Zpráva
ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 18:29
- Nahlásit

Vzhledem k finanční situaci si nějak už přestáváme moci dovolit kupovat svalovinu pro psy od řezníka, potřebuju tip na nějaký dobrý Barf masíko, hlavně teda hovězí a vepřovou příp. zvěřinovou svalovinu (může být i mleté).
Nemám s tím vůbec zkušenosti.
Kosti a vnitřnosti budem dál kupovat od řezníka, uvítám ale doporučení na barf svalovinu, nejlépe v Praze a pokud možno kamenný obchod (nevím totiž jak funguje ta doprava, to asi nevozí v mrazácích co?).
Případně jak dlouho se takové maso dá zmražené skladovat.
No a když už jsme u toho, trochu OT, tip na nějaký levný menší mrazák? Nechci jít do jetého, kvůli spotřebě, ty starý žerou jak sviňa.
Dík.
Běžim ven, dorazím později, zahrňte mne odpověďmi please

Petas
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 19:03
- Nahlásit

Já kupuji masa u řezníka, takže vůbec nevím jestli tohle je dobrý odkaz, ale třeba to pomůže ....prostě google: http://www.masoksezrani.cz/kontakt

Valda
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 19:13
- Nahlásit

další....http://www.richbarf.cz/

corgi
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 19:26
- Nahlásit

ssshhhhh
Skupina na FB BARFování, tam jsou v dokumentech rozdělení dodavatelé podle měst. Maso se samo vozí zmrzlé a v autech s mrazením (ale když to hovado řidič nezapne, je to v pytli)

pitvora
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 20:07
- Nahlásit

ssshhhhh
Kamenná prodejna: Krmiva Nýřany, Za Strašnickou vozovnou 1257/10.
E-shop Zmrzlík, vozí opravdu v mrazicím voze, vše perfektně zmrzlé, super komunikace.

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 22:32
- Nahlásit

Všem dík moc, právě jsme dorazili dom, čubiny přežraný, my taky, hehe
Jo a ten Vetamix, na ten narážím všude, ten je ok? Dík

corgi
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 10:33
- Nahlásit

ssshhhhh
Vetamix, na ten narážím všude, ten je ok?
Za mě naprosto OK, ale takových je nás málo ;)
Beru přímo ve výrobně, takže se mi nestane, že by bylo něco zelené, rozmrzlé a pak znovu zmrzlé apod. Bohužel, většina lidí, co Vetamix bere v obchodech nebo si ho nechá vozit, spokojená není.

aňoňouma
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 10:41 - Změnil/a: aňoňouma
- Nahlásit

ssshhhhh
Od Vetamixu jsem měla jen pár balíčků. Kusovky OK, mletiny totálně na poblití.
Mimochodem kamarádka, která Vetamix běžně bere, se po objednání masa z Nýřan hrozně divila, že vemeno samo o sobě nesmrdí - byla zvyklá na vemeno od Vetamixu, které je opravdu na plynovou masku, kdežto normální čerstvé vemeno voní mlíkem... Totéž dršťky - teda dršťky smrdí samy o sobě, to je jasné, ale je rozdíl, jestli smrdí dršťkama, nebo shnilotinou. Jenže jí ten smrad připadal naprosto normální, přece všude se píše, že dršťky a vemeno jsou cítit...

Nevím, já nedám dopustit na Nýřany. Cenově OK a kvalita naprosto super, třeba z hrubomleté hovězí svaloviny mám vždycky chuť udělat si tataráčka. A skvělé jsou taky ryby od Krmme.cz.

corgi
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 14:58
- Nahlásit

aňoňouma
To já se právě vždycky divím, když čtu na fb, jak lidi z vetamixových mletin div neblejou a jak jim to smrdí atd. Jak jsem psala, beru z výrobny. Vemeno, když jsem ho tedy párkrát brala, bylo opravdu cítit jakoby mlékem. Dršťky smrděly jako dršťky - a měla jsem už i nýřanské, i z Do psí misky, takže srovnání mám. Mletiny vypadají jako mletiny, nikdy jsem neměla zelené, zasmrádlé atd. Jedinkrát za 6 let mi skladník dal zelené kuře, které bez keců okamžitě vyměnil za jiné. Tož tak

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 15:19 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

corgi
Jak jsem psala, beru z výrobny.
Tak by asi meli neco udelat s tema svyma meziskladama a autama. Vetamix jiz davno neberu, pote, co shnily i skvarky.
Jo a edit, ja beru Falco, to zavazi i do Prahy a kdyz se domluvi clovek s vic lidma... Na ne si nestezuju.

birma
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 15:21
- Nahlásit

Já Vetamixí mletiny normálně z krámu beru a jsem spokojená. Rozhodně hovězí s droby mi oproti těm, co tam maj od Pošváře přijdou úplně luksusní.

Valda
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 18:22
- Nahlásit

birma
A berete ho v Praze? Koukala jsem že zde je partnerská prodejna, tak jestli to má vliv na kvalitu...

corgi
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 18:47
- Nahlásit

Fifi
Tak by asi meli neco udelat s tema svyma meziskladama a autama
Jojo, takovej řidič, co v červenci nezapne mrazení v autě, toho bych to nechala pak sníst celý ;)

birma
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 19:01
- Nahlásit

Valda
Kupuju v Pesku na Palmovce. Pán mívá kombinaci vetamixu a pošváře a zrovna tu hovězí mletinu s droby beru prqávě vetamixí

Valda
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 19:29
- Nahlásit

birma
super díky

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 21:31 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Ještě Pošvář v Kunraticích - pan prodavač úžasnej, závozy masa do prodejny vždy v úterý
http://hlusakoval.sweb.cz/uvod.html

- nebo beru AXA od Pružiny (ZOO dvůr na Andělu), maso výborný, navíc Pružinu známe osobně, mají hovězí 42 Kč, hovězí směs, masovou směs a drůbeží. Spokojenost se vším.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání