Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Prostory pro chovatelskou stanici
Autor Zpráva
grismen
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2014 10:07
- Nahlásit

Dobrý den,
Jestli se zde už toto téma probíhalo tak se omlouvam, rada bych se ale zeptala jestli je možné založit chovatelskou stanici psů v prostorách panelakoveho bytů 4+1 nebo to je zalezitost pouze pro majitele rodinych domů. Uvádím že se jedna o středně velké plemeno.
Děkuji

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2014 10:22
- Nahlásit

grismen
Chovatelská stanice je jen zaplacené papírové potvrzení o registraci názvu stanice. S prostorami nemá nic společného. Když budeš chtít, klidně si můžeš chovat dogy v garsonce, že ten byt pak bude na odpis je věc jiná.

corgi
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2014 14:25
- Nahlásit

grismen
Jak píše Maya, CHS je jenom papír, který můžete získat, i když žádného psa ani nevlastníte ;)

Pokud jde o podmínky chovu psů s PP ČMKU (a to bych zvýraznila, podtrhla a vybarvila), je chovateli doporučeno se řídit Řádem ochrany zvířat při chovu psů vypracovaným pro ČMKU. Ten se zabývá držením psů v bytě, ale mnohem víc řeší držení mimo byt (tam uvádí metry čtvereční na psa atd.). Tenhle dokument ale není žádný "zákon", i kdyby ho někdo porušil, udělá na něj max. ČMKU "bububu".

Danarny
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2014 10:45
- Nahlásit

Když je vůle, tak jde všechno, já mám baráček a zahradu a letošních 15 štěňátek mi tu zahradu a nábytek úspěšně zdevastovalo. Kamarádka odchovává v Praze v garzonce 1+KK a zvládá to v pohodě, naštěstí nemá tak početné vrhy. Musí to být náročné, ale dá se to. Štěňátka má socializované a mívá je brzy udané.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání