| Autor |
Zpráva |
Chovatelepsu
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2014 09:49
- Nahlásit
Také milujte situaci, když….
...vás drahoušek při procházce v lese najde klacík (rozumějte téměř strom, protože nic lepšího prostě není) a radostně s ním běhá sem a tam a samozřejmě vždy kolem Vás, protože se musí pochlubit. Celá tato scénka neodmyslitelně končí tak, že Vám tím "klacíčkem" podrazí nohy a vy se válíte na zemi. To nevinné stvoření na Vás kouká shora s výrazem: "Co se stalo? Proč se tu válíš?" .
...se skláníte k chlupáčovi, že ho pohladíte, dáte pusu nebo ho chcete pomazlit a on se zrovna rozhodne vám "jít naproti" a vyskočí, takže vy skončíte s rozraženou pusou a druhý den v práci si z Vás všichni utahují, že ta vaše drahá polovička vás pěkně zřídila a následně musíte nepejskařům vysvětlovat, jak toto může udělat pejsek .
...to vaše super ztřeštěné pometlo se rozhodne na podzim, že ještě absolvuje poslední koupel v rybníce stávající sezóny, a protože je mu líto, že páníček si tuto srandu neužije jako on, tak se s ním aspoň ochotně podělí. Což ve výsledku vypadá tak, že pes lítá ve vodě jak utržený ze řetězu, ačkoliv je pár stupňů nad nulou, a abyste z toho taky něco měli, vždy se výhradně oklepe přímo vedle vás .
…váš drahoušek po sobě venku pěkně uklízí a ve valné většině to vyjde tak, že zrovna zahrabává svůj výtvor právě tím směrem, kde vy stojíte .
… když se v noci probudíte a zjistíte, že na Váš mazlíček stojí vedle postele (na posteli ) a upřeně na Vás hledí . Nejlépe pak, když se toto stane nad ránem, kdy chlupáč stojí u postele a čeká na jakoukoliv známku vašeho probouzení. Jakmile jen nepatrně pootevřete oko, uvítá vás salvou svěžího ranního dechu a ideální blízancem přes celý obličej
… se pěkně obléknete na nějakou pracovní či kulturní akci a těsně před odchodem, kdy už vážně nemáte na nic čas, se váš chlupáček rozhodne, že se s vámi ještě potřebuje strašně nutně pomazlit a trochu (hodně) Vám ten společenský outfit ozdobit kontrastní dávkou chlupů rovnoměrně rozprostřenou po celém oděvu .
... se vás brouček rozhodne ve tři ráno, že si nutně potřebuje hrát .
… když si takhle o víkendu po náročném a hloubkovém úklidu domácnosti vyjdete se čtyřnožcem na relaxační procházku a jeho nenapadne nic lepšího než se při návratu z prochajdy pěkně vyválet v tom nejhorším bahně, které je v dosahu .
… když přátelům vysvětlujete, jak máte super hodného psa a stačí povel "na místo" a je od něj klid, ale při jejich návštěvě pes nereaguje na absolutně žádný povel a neustále jen otravuje a otravuje a otravuje .
… máte doma s partnerem/partnerkou nějakou hezkou chvilku, kdy se tulíte při sledování filmu, užíváte si jeden druhého a podobně a ten váš chlupatec celou dobu u vás sedí jak zařezanej a čumí a čumí a čumí. Nepomáhá odhánění, povel "na místo" ani zvyšování hlasu .
Pokračování příště...Tlapku na to!
Sledujte náš Facebook a nic vám neunikne.
URL
www.chovatelepsu.cz
|
impact
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2014 09:54
- Nahlásit
Nevím, no.. Asi mám nějak moc vychované psy..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2014 10:19
- Nahlásit
no mám asi taky moc vychovanýho psa....snad jen krom těch všudypřítomnejch chlupů,to jo,ale ty rotujou prostorem bez ohledu na místo pobytu psa
|
Honzík
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2014 11:41
- Nahlásit
ahoj, hezká reklama ... ale já souhlasím, mám vychovaný psy, ale některé body opravdu sedí
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2014 14:49
- Nahlásit
Nebudu machrovat, že mám vychované psy, a rovnou přiznám, že to znám. Moc pěkné.
A taky se mi líbí, že má někdo nápad takto komplexně propagovat chov. Tedy aspoň doufám, že to budou chovatelské stanice, ne množírny, které si samy už dneska i vyrábějí PP.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2014 15:32
- Nahlásit
Tak až na to nereagování na povel souhlasí do puntíku ))))) a to sem si fakt myslela, že mam vychovaný psy
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2014 15:47 - Změnil/a: Dáška
- Nahlásit
Ok. Mám nevychované psy.
Zvlášť při těch návštěvách, občas mám pocit, že soutěží, kdo mě víc na.ere!
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2014 18:08
- Nahlásit
číslo 3 to znám a může být i pěkně pod nulou, řeka je přece super kdykoliv.
No a ty chlupy, to je jasný, jinak nic.
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2014 07:57
- Nahlásit
Mám vychované psy. ...A až na to nereagování všechno sedí
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2014 18:43
- Nahlásit
Mam naprosto nevychovaný smrdutý špinavý čokly, který maj dokonale vyvinutej smysl pro nevhodný situace.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2014 04:10
- Nahlásit
Hipík a Tonička a Rozinka
Mám vychované psy. ...A až na to nereagování všechno sedí
Dík! Necítím se tak blbě.
To nereagování při návštěvách je na tečku, ale tož co nadělám. 35 kilo pitbullí hmoty prostě vydá za svý.
|
krisikowa
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2014 17:32 - Změnil/a: krisikowa
- Nahlásit
Neznám nic z toho kromě bodů související s "na místo"! Můj pes sice občas jako že jde, ale pak se vrátí, protože ho takový situace zajímají
A nemyslím si, že by Peg byla nějak vychovaná, zkrátka umí jiný kusy. Když budete hodní, pošlu vám fotku, co udělala s knížkou z knihovny
|