| Autor |
Zpráva |
MajklM
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2014 13:22
- Nahlásit
Zdravím,
máme možnost nastěhovat se do nového bytu se zahrádkou. Chtěl bych se zeptat, zda si myslíte, že byt o velikosti 113m2 a zahrada o velikosti 52m2 bude dostatečná pro 2 německé ovčáky? Nebo by byl vhodnější větší prostor? S pejsky budeme samozřejmě chodit i na procházky, ale přes den budou doma sami. Hrubá ukázka zahrady: http://www.kotihostivar.cz/fotogalerie-novych-bytu -hostivar/
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2014 22:09
- Nahlásit
Tak ty metry zahrady jsou jako můj obývák. Takže osobně si myslím, že jim to stačit nebude. Budou-li ale mít zápřah při procházách, výcviku nebo na nějakém výběhu, tak to stejně pro ně bude asi jenom záchod. Akorát já bych tedy měla strach je tam nechávat samotné bez dohledu.
|
lamalucni
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2014 22:12
- Nahlásit
MajklM
Zrovna v téhle oblasti bych psy na zahrádce v bytovce bez dozoru nenechávala. Bylo tam už několik otrav...
Jinak obecně jsem toho názoru, že je v podstatě fuk, jak je zahrada velká. Důležité je, jak se psům věnují lidi - pak jim stačí pelech metr na metr.
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 19:00
- Nahlásit
V takovémto typu bydlení budou psi na "zahrádce" velmi na obtíž všem sousedům .
|
MajklM
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2014 10:42
- Nahlásit
Ok, díky za odpovědi i za upozornění. Ještě o tom popřemýšlím.
|
cilam
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2014 11:46 - Změnil/a: cilam
- Nahlásit
Souhlas, bydlíme v bytovce na dědině (16 bytů plných mladých lidí) a jsou tu neustálé rozbroje, vadí i jork nebo bígl, nemluvě o labradorech... Ve vedlejším domě majitelé psů platí dvojnásob za společné prostory (údajně víc znečišťují blátem po chodbách, víc prosvítí když chodí venčit,...) Dokonce na schůzi společenství vlastníků padl návrh na odhlasování pro úplný zákaz psů v domě (haha) No prostě dva němčouny bych si tam netroufla dát, bohužel :/
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2014 19:09
- Nahlásit
cilam
údajně víc znečišťují blátem po chodbách, víc prosvítí když chodí venčit,...
Tak to by mohli říct mě. To by teda viděli.
Dokonce na schůzi společenství vlastníků padl návrh na odhlasování pro úplný zákaz psů v domě
Hned bych podala návrh na zákaz dětí. Přijdou mi při vzájemném soužití mnohem problematičtější.
|
cilam
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2014 19:30
- Nahlásit
Vlčáčková ve všem se naprosto shodnem, bohužel coby pejskaři jsme oproti dětem v menšině
|