Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Autor Zpráva
Pes_Ben
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2013 23:01 - Změnil/a: Pes_Ben
- Nahlásit

Omlouvam se,jestli je to tema spatne zarazene,ale nikde jsem nenasel nejakou sekci,kam to zaradit.

Davam k nahlednuti fotky sveho psa Bena. Vzal jsem si ho z utulku v Jimline jako nekolikamesicni stene,nyni mu jsou cca 4 roky,presny datum narozeni nevim.

Na konci jsou jeste fotky meho predchoziho psa Bobika,ktery se po mem boku dozil 16-ti let,nyni uz je 3 roky po smrti,zemrel prirozene na stari.

Zadnou spolecnou fotku obou psu pohromade bohuzel nemam,ikdyz spolu zili cca 1 rok (Bobik byl domaci pes,kdezto Ben venkovni u boudy),ale Ben byl jako stene strasne divokej a porad chtel na dedu Bobika skakat,jenze Bobik uz mel dost chatrne telo,takze jsme je nemohli nechat chvili pohromade.

Foto

Pes_Ben
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2013 23:06
- Nahlásit

Proc kdyz jsem zadal nazev tematu "Ben_foto" ,tak to nekolikrat psalo chybu,ze nemam vyplneny nazev tematu,ale kdyz jsem zadal nazev tematu "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" ,tak uz tema slo zalozit?Mohl by prosim moderator nejak upravit nazev tematu?Treba na "Ben_foto"? Diky!

kachna_
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2013 06:42
- Nahlásit

Pes_Ben
Proc
myslím, že je to krátké
Ben
fešák

Pes_Ben
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2013 11:59
- Nahlásit

myslím, že je to krátké
Aha,jo takhle,me to prave psalo hlasku,ze tam chybi nazev tematu,tak jsem tam zkusil jen tak dat nejakou koninu a najednou to slo.Kdyby tam byla hlaska,ze je nazev kratky,tak bych ho nejak prodlouzil,ale takhle tam je bohuzel "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa"

fešák
oo,diky,me se taky moc libi,pripomina me hodne Tollera,ale nema ruzovej nos.
Kdyz se me nekdo pta,co mam za psa,tak mu rikam,ze krizence Zlateho Retrivra s nejakym malym plemenem,ale mozna ze to spis bude krizenec Tollera s necim.
Dokazal byste nekdo odhadnout plemeno?

Pes_Ben
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2013 12:48
- Nahlásit

Tuhle hlasku to psalo "Název tématu nemůže být prázdný! "

Eninka
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2013 13:32
- Nahlásit

Pes_Ben

mně se to taky poprvé stalo, protože jsi otevřel nové téma jinde, než je potřeba, nabízí se totiž dvě možnosti otevření tématu a při té nesprávné to po tobě chce vyplnit ten název a přitom to člověk má vyplněný. Nic si z toho nedělej, napiš adminovi, ať ti ten název upraví

Pes_Ben
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2013 00:47
- Nahlásit

mně se to taky poprvé stalo, protože jsi otevřel nové téma jinde, než je potřeba, nabízí se totiž dvě možnosti otevření tématu a při té nesprávné to po tobě chce vyplnit ten název a přitom to člověk má vyplněný. Nic si z toho nedělej, napiš adminovi, ať ti ten název upraví

Diky!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2013 10:54
- Nahlásit

Pes_Ben
krasavec

denyk
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2013 09:09
- Nahlásit

Pes_Ben
to je hezkej lišák zrzaveeeej

a zdrhá? (že je furt na stopce )

Pes_Ben
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2013 11:10
- Nahlásit

krasavec

Diky!

to je hezkej lišák zrzaveeeej

a zdrhá? (že je furt na stopce )

Diky!

No on kdyz vidi jiny zvire,tak neposlechne muzu volat,piskat jak chci,muzu mit v ruce vselijaky pamlsky,ale v tu chvili,kdyz vidi jiny zvire,tak chce za nim,jenze on je takovej strasnej dobrak,ze by si chtel hrat i s tema blbounama agresivnima,co ho kolikrat napadli,takze vubec nepripada v uvahu,ze bych ho pustil na volno. Ale na te stopovacce kdyz neni nikdy jine zvire,tak staci pisknout a bezi jak silenej ke me.Tak mu dam pamlsek za odmenu,pochvalim ho a pohladim.Naopak kdyz nepribehne,tak mu nedavam ni.Nevim kde delam chybu,trenuju to s nim x krat kazdou vychazku,ale porad kdyz vidi jiny zvire,tak je mu prednejsi to zvire,nez ten pamlsek.

A ani jednou jsem neudelal,jak to u nas dela jeden chytrak,ze kdyz psa zavola,on neposlechne a pak po 5 minutach co pes beha vsude mozne pribehne zpatky k panovi tak ten blbec prvni co udela,ze toho psa sereze a pak se strasne divy,ze se ho pes boji a nechce k nemu.

Takze nevim,kde delam chybu.

Muzu zkusit jeste jednu vec,Ben ma strasne rad veprovy ucho,to je jedna z mala veci,na kterou kdyz mu chci jenom maknout,tak by me fakt asi kousnul,jinak u jinyho zradla mu muzu klidne dat ruku do misky a ani nevrci. Takze pred vychazkou bych mu mohl ukazat to ucho,strcit si ho do kapsi a zkusit,jestli by se me celou vychazku drzel u nohy,pokud ano,pak by po vychazce dostal za odmenu to ucho.

Pes_Ben
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2013 11:12 - Změnil/a: Pes_Ben
- Nahlásit

Jeste 2 fotky ze dneska rano

Reka1

Pes_Ben
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2013 11:13 - Změnil/a: Pes_Ben
- Nahlásit

Reka2

corgi
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2013 12:26
- Nahlásit

Pes_Ben
Nevim kde delam chybu,trenuju to s nim x krat kazdou vychazku,ale porad kdyz vidi jiny zvire,tak je mu prednejsi to zvire,nez ten pamlsek.
To by chtělo najít cvičák, psí školku, nebo jenom někoho s přátelským psem a přímo tohle cíleně cvičit. Nechat psíky vyhrát, vyblbnout, aby mu nebyl cizí pes vzácný (vzácnější, než pamlsek). A pak hezky od začátku trénovat odvolání od psa - a přehánět pochvalu za splnění.
Je vidět, že si chce hrát, že by se rád kamarádil, ale nemá s kým - v podstatě ta "sociální potřeba" není naplněná a chtělo by to najít nějaké "naplnění"

Pes_Ben
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2013 12:42
- Nahlásit

To by chtělo najít cvičák

No ja jsem s nim puvodne chtel jit na cvicak hned jak jsem si ho bral z utulku jako stene,ale majitel utulku me rekl neco v tom smyslu,ze jsem debil,ze chci jit s takovym coklem na cvicak,tak jsem se na to vyprd a cvicil ho sam

corgi
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2013 14:10
- Nahlásit

Pes_Ben
ze jsem debil,ze chci jit s takovym coklem na cvicak
Kdybych poslouchala každýho "vlčákáře" na všech těch cvičácích, na kterých jsme zatím byli, tak radši zůstanu zavřená doma a ty psy ani neukazuju, aby se jim někdo nesmál

birma
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2013 14:15
- Nahlásit

Pes_Ben
Prosimtě co to bylo za útulek? Většinou mám pocit, že jsou rádi, když chce s jejich svěřencema nový majitel něco dělat

Pes_Ben
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2013 14:51
- Nahlásit

Prosimtě co to bylo za útulek? Většinou mám pocit, že jsou rádi, když chce s jejich svěřencema nový majitel něco dělat

To rek starej Kubalík z Jimlinskyho utulku. A kdyz jsem jim za rok na Vanoce privez masovy konzervy pro psi (jedny z tech kvalitnejsich),tak ze by mi byl nejak extra vdecnej,to se taky rict neda,do toho pak znamemu nekdo asi vzal psa ze zahrady (pochybuju ze by sam utek,byl tam dobrej a vysokej plot) a kdyz se znamej ptal v Jimlinskym utulku,jestli tam nahodou ten pes neni,tak jeste dostal vynadano tentokrat od mladyho Kubalíka,ze si ma psa hlidat,takze tim veskere moje vanocni dary pro Jimlinskej utulek skoncili,uz me tam od te doby nikdo nevidel a nejspis ani neuvidi...

dejavu
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2013 17:25 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit

Pes je super, cvičit se dá každý pes, v ZOO cvičí Šusta i jakékoliv jiné zvíře, takže vždy to má cenu. I my cvičíme naše útulkáče, aby našli lépe domovy a pomáhají nám výcvikáři ze cvičáku z Baště, takže vytvrvej! Přivolání musíš cvičit na stopovačce. Dokud ti nechodí jak hodiny na stopovačce nazpět, tak vůbec nepouštět.
No a kdybys měl zas chuť obdarovat nějaký útulek konzervami, my jsme za ně vděčni, můžeš zamířit k nám.
http://www.utulek-kralupy.estranky.cz/

birma
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2013 17:29
- Nahlásit

dejavu
Šustek
Šusta

Pes_Ben
Člen
# Zasláno: 2 Led 2014 12:49
- Nahlásit

Pes je super, cvičit se dá každý pes, v ZOO cvičí Šusta i jakékoliv jiné zvíře, takže vždy to má cenu. I my cvičíme naše útulkáče, aby našli lépe domovy a pomáhají nám výcvikáři ze cvičáku z Baště, takže vytvrvej! Přivolání musíš cvičit na stopovačce. Dokud ti nechodí jak hodiny na stopovačce nazpět, tak vůbec nepouštět.
No a kdybys měl zas chuť obdarovat nějaký útulek konzervami, my jsme za ně vděčni, můžeš zamířit k nám.
http://www.utulek-kralupy.estranky.cz/

Diky! To je dobre,ze cvivite i utulkace. Ja ho ze stopovacky nepustim,protoze kdyz jsem to v minulosti nekolikrat udelal,tak jsem ho musel nahanet po cele louce a vubec me nechtel poslechnout,takze jsem mel fakt strach,ze me nekam utece.

Treba ten muj predchozi pes Bobik obycejnej orisek se naucil v 15 letech,kdyz uz byl napul slepy a hluchy jeste povel sedni,lehni a stekani jenom na znameni ruky

S konzervami bych se mohl nekdy stavit,ale asi az nekdy na jare nebo v lete,az budu mit cestu do Prahy nebo do Roudnice

Pes_Ben
Člen
# Zasláno: 4 Led 2014 12:09
- Nahlásit

corgi

To by chtělo najít cvičák

Mno my mame jeden cvicak 100 metru za domem a pak jeste druhej asi 3 km,ale na ten druhej chodej spis policajti s NO a podobne. Na ten prvni jsem chtel prave jit,mozna se tam pujdu zeptat,jestli bych tam mohl s Benem chodit,co mi reknou.On kdyz je na me soustredenej (ne na jiny zvire at uz psa,kocku,kachnu,zajice apod.),tak umi "ke me", "sedni", "lehni", "fuj" a na zahrade bez problemu aportuje treba 20 krat po sobe (venku mi ale na aport z vysoka...) ,tak zas uplnou ostudu by si Ben na cvicaku snad neudelal

corgi
Člen
# Zasláno: 4 Led 2014 13:44
- Nahlásit

Pes_Ben
zas uplnou ostudu by si Ben na cvicaku snad neudelal
To vůbec není podstatné, já začala chodit (stejně jako valná většina normálních lidí) na cvičák s puberťákem, se kterým byly na procházkách problémy. Psi, lidi - cokoliv ho zajímalo víc než já. Nějaké přivolání? Pche, na co... Kdybych si první 3 návštěvy cvičáku tenkrát vzala osobně, musela bych se hanbou na místě propadat a už tam nikdy nevkročit No a za rok už nás dávali za příklad začátečníkům. Teď už je pes starý mazák se 3 zkouškami na krku a úsměvem na tváři, kdykoliv se dostane někam na cvičák. A že jsme jich vystřídali - včetně takových, na které jsme dojížděli autem tři čtvrtě hodiny...

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání