Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Pudlové s rodným listem
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
Dines
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2013 12:32
- Nahlásit

Diskuze pro milovníky,chovatele a obdivovatele opravdových, typických a elegantních pudlů.

Když už nám ruší diskuse na lide.cz,
tak vás vítám tady a můžeme v klidu pokračovat

Andrea, králováci a kryska

EnnyForMe
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2013 14:49
- Nahlásit

Tak mám i dojem,že tohle je asi i lepší prostředí,psovský.

bohiki1
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2013 15:54
- Nahlásit

Nazdárek, tak už jsme tady s Emčou taky :-))

Dines
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2013 17:15
- Nahlásit

EnnyForMe
Tak psovský je to určitě
bohiki1
Zdravím

Jinak teda já jsem Anlie, kdyby to někomu nedošlo

Tak, a teď k těm fotkám - zkopíruju sem návod z jiného vlákna, bylo to tu kdysi bezvadně popsané i s obrázkama, ale už není

Základem je, že fotku, kterou sem vkládáš musíš mít někde (kdekoliv) na netu. a sem vkládáš de facto jen odkaz na tu fotku. (Návod je psaný na rajče, ale funguje to odkudkoliv. Nebo já osobně místo kopírování z těch vlastností dám jen pravé myšítko a dám "kopírovat URL obrázku (nebo taknějak).

A ještě upozornění - někdy nejdou vkládat fotky ze zabezpečených webů - tedy když odkaz na fotku začíná "https://...." tam pak stačí jen umazat to s (https)

1) najedeš na své rajče - http://biluska.rajce.idnes.cz/
3) vybereš si soubor, ze kterého chceš fotku (např. Akity) a klikneš na něho - http://biluska.rajce.idnes.cz/Akity/ - otevřou se ti ty fotky
4) vybereš fotku, kterou chceš vložit a klikneš na ni, aby se zvětšila SKORO přes celou obrazovku
5) klikneš PRAVÝM myšítkem (to je ta strana myši, kterou normálně nepoužíváš) na tu fotku. Zobrazí se ti taková tabulka.
6) úplně poslední řádek té tabulky je "vlastnosti obrázku"
7) na ty vlastnosti klikneš normálně LEVÝM myšítkem (to je ta část myši, kterou běžně používáš)
8) zobrazí se další tabulka, v ní je řádek nazvaný "adresa". Většinou je to třetí řádek zdola. Ta adresa je změť čísel a písmen. Tento řádek zkopíruješ (pochopitelně bez toho "adresa:". Kopírují se pouze ty čísla a písmena)
9) klikneš na "zavřít" a zbavíš se tak té tabulky.
10) Otevřeš cz-psa
11) nad okýnkem, do kterého píšeš příspěvek je řádek, ve kterém jsou tlačítka "B", "I", "U" "barevné geometrické znaky" a "modré kolečko s dalekohledem". Klikneš na ty barevné znaky (čtvrté tlačítko od kraje obrazovky)
12) zobrazí se ti tabulka a v ní je řádek, ve kterém je něco napsáno. Klikneš na to a místo toho textu, který tam je tam skopíruješ tu adresu fotky (předpokládám, že klávesové zkratky ctrl+c a ctrl+v znáš. Pokud ne tak se nestyď a řekni to, vysvětlím ti je, žádný učený z nebe nespadl.
13) Klikneš na OK a v okýnku na text se ti zobrazí hranaté závorky ve kterých bude něco napsané.
14) klikneš na Odeslat zprávu a my uvidíme fotku

Dines
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2013 17:18
- Nahlásit

Jen ještě pro nováčky, pokud chceš reagovat na někoho konkrétního, tak když klikneš na jeho jméno, tak se ti předepíše do toho okénka pro psaní (tučně) - doporučuji používat pak je to přehlednější.
A na citace se používá kurziva (to "I" nad oknem kde píšete) , nejlépe používat tak, že označíš myší to co chceš citovat a zmáčkneš na to "I"

např.Tak mám i dojem,že tohle je asi i lepší prostředí,psovský. ...když klikneš na "I", tak se ti to zase samo přidá do tvého psaní

EnnyForMe
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2013 11:25
- Nahlásit

Díky.Pokusím se příležitostně.Ono někdy si chceme,nebo potřebujeme něco ukázat.Nejlepší je stejně asi to rajče na tohle.Třeba Attita,když dá z výstav,nebo i Mamka,tak to nemá chybu.Rajče pro mě španělská vesnice,nejsem sto se na to podívat a zkusit.

Dines
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2013 11:27
- Nahlásit

EnnyForMe
Já rajče nepoužívám - já mám fotky na googlu - picasaweb.google.com . Hlavně k tomu si stáhneš ten jjich program na úpravu a prohlížení fotek Picasa (zadarmo) a pak to na net nahraješ jedním tlačítkem

impact
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2013 11:58
- Nahlásit

EnnyForMe
Tak mám i dojem,že tohle je asi i lepší prostředí,psovský.
Až vás tu navštíví Chorche, případně se připletete do války žumpa vs. antižumpa, tak názor honem rychle změníš. )))))))))

EnnyForMe
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2013 13:50
- Nahlásit

impact
My jsme zvyklé,a na případné blbečky nereagujeme.Bez odezvy žádná diskuze.No a když to tady nebude přátelské a na slušné společenské úrovni,a budeme někomu tak moc vadit,tak halt půjdem zase někam jinam.Nejde o život.

egerstau
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2013 13:50
- Nahlásit

Tak jsem tady ))

egerstau
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2013 13:52
- Nahlásit

Registrace probehla ihned.
Jinak jsem byla na ty vystave (jak mi chovatelka rikala at nikam nelezu. V kompletnich zavereckach vsech plemen jsme byli treti

Dines
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2013 14:05
- Nahlásit

impact
My tu nejsme abysme se zapojovaly do jinych vlaken, takze holkam muze byt zumpa ukradena A prudici jsou vsude-jak uz psala Enny, jsme zvykle ;)

Ja tedy co si pamatuju, tak tyhle plemenne diskuse si v klidu zijou vlastnim zivotem A nejsem si vedoma, ze by nekdo ze stare zumpy ci antizumpy mel pudla

egerstau

Jste dobry (y) Moooc gratuluju ;)

EnnyForMe
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2013 17:51
- Nahlásit

egerstau
Bezva!!!!Dobře že jsi šla.A ahoj v nové kavárně u Pudla

egerstau
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2013 18:40
- Nahlásit

Akorat mi tu chybi to "aktualizovat" .Musim se tu rozkoukat.

egerstau
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2013 19:44
- Nahlásit

Diky.Ja to vubec necekala v tech zavereckach kdyz jsem tam videla vsechny ty feny.Jsem byla tak prekvapena na tom stupinku vitezu ,ze ani nevim kdo byl druhy a prvni vedle nas

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2013 19:46
- Nahlásit

jenon du kolem pochvalit nadherny pudliky

Dines
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2013 20:18
- Nahlásit

cernej caj
Ahoj, klidne chod...a co teprve az se holky nauci vkladat fotky

atitto
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2013 13:07
- Nahlásit

Ahoj všem...nebylo by lepší mít nejnovější příspěvky nahoře ??

atitto
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2013 13:12 - Změnil/a: atitto
- Nahlásit

URL

atitto
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2013 13:20 - Změnil/a: atitto
- Nahlásit

http://img7.rajce.idnes.cz/d0703/8/8908/8908683_a5 0594365a7f916d7347b9b5a83c2513/images/4.jpg?ver=2

atitto
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2013 13:24
- Nahlásit

tak dva pokusy a stále tady mám jen odkaz na fotku

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2013 14:01
- Nahlásit

Pudlům s rodným listem zdar! A královákům zvlášť!

Eninka
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2013 14:13 - Změnil/a: Eninka
- Nahlásit

Eninka
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2013 14:19
- Nahlásit

atitto

vložila jsi celou zkopírovanou adresu z vlastností obrátku do toho okna, co se ti otevře když klikneš na barevnou ikonku pro vkládání fotek?

Dines
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2013 19:39
- Nahlásit

atitto
Ahoj, co by bylo lepsi muzeme polemizovat, ale tady to nijak nastavit nejde - je to o zvyku

EnnyForMe
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2013 20:55
- Nahlásit

Eninka
Kdo je Eninka?

Lucie Kratochvílová
Děkujeme za pozdrav a přijď pobejt

Eninka
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2013 21:20 - Změnil/a: Eninka
- Nahlásit

EnnyForMe

Kdo je Eninka?

místní plkalka, ale pudlíky nemám, dala jsem sem tu její fotku, aby věděla, jak vložit, jsem na jiných témátkách a mám jiná psiska

Eninka
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2013 21:27
- Nahlásit

EnnyForMe

tak a teď semka nemůžu dát sama svou fotku, ha

atitto
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2013 13:23
- Nahlásit

Eninka ano vložila

atitto
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2013 13:27
- Nahlásit

Nejde mít fotku u svého jména ? Dle fotky se mi lépe orientovalo kdo je kdo..

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání