Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / BOX4PET zkusili jste už někdo?
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
deerforest
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2013 10:36
- Nahlásit

Ahoj vsem ... zaujala me takhle stranka www.box4pet.cz zkusil jste si nekdo objednat balicek? Docela bych to koupila svym dvoum pudlum ale chci se nejdriv zeptat co na to rikal nekdo jiny. Dik za nazor Lenka

danajasa
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2013 15:55
- Nahlásit

Nebude to něco podobnýho ,jak z tou kosmetikou nebo spodním prádlem,nebo těma knížkama na pokračování?Jako že první várka byla polevnu a někde dole malým bylo že se zavazuješ k odběru dalších za moc peněz a pak to nešlo zrušit a ty prachy vymáhali no prostě dost naprd

deerforest
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2013 17:25
- Nahlásit

No prave ze tohle jde koupit jednorazove... a stoji to porad stejne znam jeste ladybox pro holky s kosmetikou je to stejny princip...

birma
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2013 17:27
- Nahlásit

mi to přijde trochu jak farmářský bedýnky ale neznám, neobjednávala jsem tam. Nápad hezkej

impact
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2013 18:37
- Nahlásit

Farmářský bedýnky jsou aspoň k něčemu. Toto je hromada reklamních předmětů a vzorečků za tři kila.

deerforest
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2013 18:50
- Nahlásit

no ja cenove pocitala ten posledni a vyslo mi 480 coz je dobry

Eninka
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2013 18:55
- Nahlásit

deerforest

mně přijde, že to je stejnej princip jako jiné "várky" blbin a navíc se určitě zavážeš, aniž bys to tušila, k dalším odběrům.
Jde o to, že když propočtáš ceny těch blbostí v krabici a samostatně, tak je to možná levnější, ale je otázka, jestli by jsi zrovna to, co ti tam nabalej, koupila i sama od sebe. Většinou to, co se navenek jeví jako výhodné bývá naopak, ale tímto ti to nechci vymlouvat.

impact
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2013 22:24
- Nahlásit

deerforest
500 za krabici reklamních předmětů? Ježiší, a nejsi úplně čirou náhodou člen prodejního týmu?

Eninka
je otázka, jestli by jsi zrovna to, co ti tam nabalej, koupila i sama od sebe
Právě.. Hromada pitomin.
Myslím, že vím, jak mnohem lépe a užitečněji utratit 500 za psy.

ErzebethB
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2013 09:07
- Nahlásit

Spousta věcí, co tam je je předražených jako prase... našla jsem tam 5ks věcí, co jsem kupovala o půlku levněji.... Tak nevím, ale vypadá to dobře, otázka je, zda celej ten balíček využiješ a není to vyhození prachů.

deerforest
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2013 12:31
- Nahlásit

iMPACT .... nepochopila jsi co jsem psala... box stoji 299 a po spocitani hodnoty veci z posledniho boxu je 480 kc... coz je jakoby vyhodnejsi... tak jsem to myslela... ale je fakt ze treba par veci bch nepotrebovala.. no nic nemusite na me hned vyjizdet jen sem se zeptala na nazor

deerforest
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2013 12:33
- Nahlásit

http://www.ladybox.cz/ tohle jsem si prave uz koupila a byl to super zazitek vybalovat to

deerforest
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2013 12:39
- Nahlásit

impact: a jeste poznamka co myslis reklamnimi predmety? http://www.box4pet.cz/aktualni-box/ ja vidim hracky a jidlo pro zvirata .... ale rada se poucim haha

ErzebethB
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2013 13:31
- Nahlásit

deerforest
Ono pokud si chceš udělat radost, tak jednou za čas proč ne... ale fakt ta "slevička" 480 x 299 není taková slevička... co jsem koukala na obsah toho kufru, tak by se to dalo min. udělat ještě třeba o 50 - 100 levnější...

birma
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2013 13:41
- Nahlásit

deerforest
ale rada se poucim haha
podívej se na minulý měsíc. Jsou tam 100g balení granulí - fakt myslíš, že to někdo prodává? To dostane obchod obrovskou krabici těhle pidibalíčků na ochutnání pro pejsky zákazníků a tady je prostě zpeněží. U tohodle měsíce akorát nepíšou, že ti pošlou reklamní balení krmení, ale nepíšou tam ani, že by ti poslali 3 kg granclí.

impact
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2013 14:06
- Nahlásit

deerforest
a jeste poznamka co myslis reklamnimi predmety?
Prosím tě, organizovali jsme teď akci pro nějakých 120 lidí a 100 psů a všechno tohle jsme si vydyndali zadarmo sponzorsky. Takže jestli si myslíš, že oni ty časopisy nakupují za plnou palbu ve stánku a pak ti to prodají levněji v balíčku, tak to jsi hodně naivní. Totéž se týká stogramových vzorků. Výrobní cena šátků 20 kč (taky jsme šili a měli jsme na nich i jména psů, heč ).

Prostě a jednoduše: z ceny balíčků nejen musí případně zaplatit nákup nějakých věciček, ale taky musí zaplatit krabici, poštovný, webovky, práci lidí, kteří se o to starají, atd., atd. Což mi nějak neštymuje s tou obrovsky výhodnou cenou.

Jo a mimochodem...

->> http://www.box4pet.cz/spoluprace/ !!

BOX4PET je prvním balíčkem v České republice, který vychází v měsíčních edicích s možností předplatného, určeným chovatelům a jejich mazlíčkům. Jedná se o světově prověřený koncept zásilek doručovaných přesné cílové skupině.

Spolupráce zajistí našim partnerům oslovení konkrétních zákazníků, kteří mají zájem o novinky a všeobecnou informovanost v oblasti chovatelství. Jde proto o velmi účinnou propagaci výrobků a služeb.

Čili dodejte nám zdarma své výrobky, my vám je zpropagujeme mezi lidmi a ještě na tom vyděláme peníze.

Pardon, ale to si to v tom zveráči/stánku/na výstavě radši vezmu sama.

deerforest
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2013 14:55
- Nahlásit

holky trochu sem patrala a ono to je i v cizine https://barkbox.com/ http://www.pawalla.com/ ... no asi to pristi mesic zkusim a poreferuju jak sem byla nasrana haha

deerforest
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2013 15:01
- Nahlásit

omg oni se u toho točí jak to rozbalujou https://www.youtube.com/watch?v=MHaUsfY7DPA

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2013 15:23
- Nahlásit

deerforest
... no asi to pristi mesic zkusim a poreferuju jak sem byla nasrana haha
a ty jsi Adéla a nebo Jitka?

ErzebethB
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2013 15:30 - Změnil/a: ErzebethB
- Nahlásit

a poreferuju jak sem byla nasrana haha
Nechceš namísto vyhazování prachů společnostem udělat něco pro dobrou věc a koupit v hodnotě balíčku mlsky z kde z každé 5. objednávky jde jeden pytel granulí na útulek + každé dva balíčky = jeden balíček pro útulek? Uděláš tím rozhodně daleko lepší věc a navíc sponzoruješ českou výrobu a firmu.... jo a btw. ty pamlsky jsou ňamkózní jak pro psy, tak i pro lidi

A pokud Ti jde o to překvapení co tam najdeš, tak ti to taky pošlouv zavřené krabičce a každý balíček je velké překvapení, páč chutná jinak ;o))

ErzebethB
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2013 15:34
- Nahlásit

A nebo tady máš taky "balíčky"

deerforest
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2013 15:49
- Nahlásit

proc se clovek nemuze na foru o psech normalne zeptat na nazor na produkt bez toho aby byl osocovan ze dela reklamu? To same ted muzu rict Erzebeth ze dela reklamu na ty dve stranky.. mimochodem diky to jdem neznala

ErzebethB
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2013 15:52
- Nahlásit

Ano, dělám jim reklamu... teda raději jí dělám zdravým pamlskům, páč jejich práci fakt oceňuju a objednáváme od nich celá rodina pro hafany už nějaký čas... pamlsovník jsem zatím osobně nezkoušela, ale kámoška bere ten střední balíček a je spokojená, líbí se jí na tom ta rozmanitost za docela rozumné prachy.

Jinak když se mám holek zastat, tak ono to chvíli fakt vypadalo jako že seš obchoďák

deerforest
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2013 15:56
- Nahlásit

akorat teda koukam na ten pamlskovnik a v tech balickach jsou i ty nekvalitni barevny tycinky... to ti moji vybiralove nesnasi...

ErzebethB
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2013 16:01
- Nahlásit

Tak sáhni po těch zdravých mlskách, je tam spousta příchutí a můžeš si mixnout i vlastní )

U nás milujem ty se sýrem (ne taveňákem), banánové a nějaké s klíčky, musela bych doma najít ty balíčky... a z masových snad všechny

A ani to sušené maso není k zahození, když se ti nechce patlat elektriku aby sis udělala vlastní.

deerforest
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2013 16:03
- Nahlásit

hlavne koukam na jejich FB a je super jak pak pomahaj utulkum... dik za tip namicham jim nejaky ty vyrabeny ty me zaujali Zatim se loucim jdu do toho vedra ... Lenka

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2013 16:07
- Nahlásit

deerforest
proc se clovek nemuze na foru o psech normalne zeptat na nazor na produkt bez toho aby byl osocovan ze dela reklamu
to mělo bejt jako na mě? já tě nějak osočuju?
a nebo že by potrefená husa?

ErzebethB
tak ono to chvíli fakt vypadalo jako že seš obchoďák
chvíli vypadalo? a ono to tak nejni

Sorry, ale napíšu hned co je mě proti srsti. Kdyby si tu nabídla třeba že vyrábíš obojky, vodítka, hračky či cokoliv a měla na tom podíl svojí poctivý a rukodělný práce tak ok fajn to beru, ale NESNÁŠIM lidi co chtěj zbohatnout na prodávání třeba předražených dek, hrnců a jiných šuntů za desetitisíce starejm lidem, či prodáváním zajíců v pytlích za drahý prachy...
sorry ale to tedle box co tu je inzerovanej je na 100%

A protože ty teda jak píšeš si sem můžeš vkládat co chceš (aniž by tě někdo mohl osočovat za reklamu) i já si s dovolením či bez můžu napsat svůj názor . Obrázek ať už si udělá každej sám. ...

ErzebethB
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2013 16:37
- Nahlásit

Fajka
Takže vy ty hrnce za 30.000,- jako nechcete jo?!

Taky tohle nemusím... o to víc mě naštval film šmejdi... hajzlové

impact
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2013 18:21
- Nahlásit

Fajka
Souhlas.

Podle mě je to hodně trapná reklama na předražený balíčky plný reklamních předmětů.

impact
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2013 18:24
- Nahlásit

deerforest
http://www.ladybox.cz/ tohle jsem si prave uz koupila a byl to super zazitek vybalovat to
Se u toho natoč, ne? Jak vybaluješ superpřekvápko. Btw. essi nemáš nikoho, kdo by ti občas koupil překvápko, že musíš využívat takový prodejce, tak je to smutný.

Eninka
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2013 18:28
- Nahlásit

ErzebethB

Takže vy ty hrnce za 30.000,- jako nechcete jo?!

jednou k nám do práce vlezla baba a táhla děsně velkou kabelu no a co v ní bylo? Hrnce za 30, no a ona to hnedka začala vybalovat a já na ni, ať si to sbalí a jde o dům dál a vona na mě začala řvát, co si to jako myslím, že je to děsně zdravý vaření apod. a když jsem trvala na jejím výletu ze dveří, tak pravila - vaše chyba, že to nekoupíte, no a já se v duchu fakt smála, že jsem udělala takovou chybu svýho života

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání