Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Taste of the wild/ Earthborn/ Marp
Autor Zpráva
Willandra
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2013 09:23
- Nahlásit

Dobré ráno. Mám takovej malej dotaz. Nemáte někdo zkušenosti s těmito krmivy? Taste of the wild
Earthborn
Marp
Dočetla jsem se, že neobsahují obiloviny,ale nevím které si vybrat pro svoji 2letou Labradorku. Na složení jsem sice koukala,ale v tomhle směru jsem ůplnej analfabet.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2013 09:51
- Nahlásit

Willandra
co jsem se divala, tak Marp je Marp natural a Holistic, holistic bude bezobilny.
Ja zkrmila ted dva pytle Taste of Wilde - s divocakem, a psiska spokojeny, za me je to jedno, klidne postupne vyzkousej vsechny, vsechny spadaji asi plus minus do stejne kvalitativni kategorie

Willandra
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2013 11:22
- Nahlásit

Díky moc. Tedka bude čubina dojídat zbytek Royal Caninu a no četla sem na něj různý názory,takže bych pro ni chtěla něco lepšího,jen jsem se nemohla rozhodnout mezi těmito třemi.

lamalucni
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2013 11:26
- Nahlásit

Willandra
Zkus zvážit ještě Essentialfoods

Jinak z Royalu na kterékoliv z jmenovaných krmiv to bude veliký skok, takže bych přecházela hodně pomalu, postupným přimícháváním.

Willandra
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2013 11:50
- Nahlásit

Díky moc,kouknu i na to. Jasně pozvolný přechod.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2013 12:55
- Nahlásit

Willandra
mohla bys mit ze zacatku taky problemy s prujmy (coz casto byva pri prechodu z obili na masovy granule), tak at te to nezaskoci, jak pise lamalucni
to bude veliký skok, takže bych přecházela hodně pomalu, postupným přimícháváním.

Willandra
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2013 19:25
- Nahlásit

Díky moc za rady. Říkala sem si že nebude s tím RC asi něco v pořádku, když mi je nechtěla jinak nevybíravá čubina dojídat.

nefritt
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2013 08:29
- Nahlásit

Essentialfoods máme teď my a psina se může užrat

ErzebethB
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2013 21:11
- Nahlásit

Nevíte, zda je možnost někde koupit Essentialfoods jako vzoreček, případně 1-3kg balení? Nechce se mi na "ochutnávku" koupit 12,5kg balení :/

danajasa
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2013 21:37
- Nahlásit

cernej cajco jsem se divala, tak Marp je Marp natural a Holistic, holistic bude bezobilny.
Tak,ale zas je tam děsně moc brambor na tři způsoby

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání