| Autor |
Zpráva |
Willandra
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2013 09:23
- Nahlásit
Dobré ráno. Mám takovej malej dotaz. Nemáte někdo zkušenosti s těmito krmivy? Taste of the wild
Earthborn
Marp
Dočetla jsem se, že neobsahují obiloviny,ale nevím které si vybrat pro svoji 2letou Labradorku. Na složení jsem sice koukala,ale v tomhle směru jsem ůplnej analfabet.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2013 09:51
- Nahlásit
Willandra
co jsem se divala, tak Marp je Marp natural a Holistic, holistic bude bezobilny.
Ja zkrmila ted dva pytle Taste of Wilde - s divocakem, a psiska spokojeny, za me je to jedno, klidne postupne vyzkousej vsechny, vsechny spadaji asi plus minus do stejne kvalitativni kategorie
|
Willandra
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2013 11:22
- Nahlásit
Díky moc. Tedka bude čubina dojídat zbytek Royal Caninu a no četla sem na něj různý názory,takže bych pro ni chtěla něco lepšího,jen jsem se nemohla rozhodnout mezi těmito třemi.
|
lamalucni
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2013 11:26
- Nahlásit
Willandra
Zkus zvážit ještě Essentialfoods
Jinak z Royalu na kterékoliv z jmenovaných krmiv to bude veliký skok, takže bych přecházela hodně pomalu, postupným přimícháváním.
|
Willandra
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2013 11:50
- Nahlásit
Díky moc,kouknu i na to. Jasně pozvolný přechod.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2013 12:55
- Nahlásit
Willandra
mohla bys mit ze zacatku taky problemy s prujmy (coz casto byva pri prechodu z obili na masovy granule), tak at te to nezaskoci, jak pise lamalucni
to bude veliký skok, takže bych přecházela hodně pomalu, postupným přimícháváním.
|
Willandra
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2013 19:25
- Nahlásit
Díky moc za rady. Říkala sem si že nebude s tím RC asi něco v pořádku, když mi je nechtěla jinak nevybíravá čubina dojídat.
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2013 08:29
- Nahlásit
Essentialfoods máme teď my a psina se může užrat
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2013 21:11
- Nahlásit
Nevíte, zda je možnost někde koupit Essentialfoods jako vzoreček, případně 1-3kg balení? Nechce se mi na "ochutnávku" koupit 12,5kg balení :/
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2013 21:37
- Nahlásit
cernej cajco jsem se divala, tak Marp je Marp natural a Holistic, holistic bude bezobilny.
Tak,ale zas je tam děsně moc brambor na tři způsoby
|