Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Daruji Chesapeaka s PP
Autor Zpráva
jessie
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2005 07:06
- Nahlásit

Daruji Chesapeak Bay retrievera, pejsek, 5 let s PP. Je nalezený, majitele jsem zjistila, ale nemá o pejska zájem. Je velice kontaktní, miluje vodu a lidi. Bohužel mám 2 psy a nemohu si ho nechat, takže jediné co mi zbývá dát pejska v úterý do útulku.776671948

kery
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2005 07:22
- Nahlásit

Já bych pejska vrátila chovateli, kterému se narodil. Proč by lidé z útulků se pořád měli starat o odchovy chovatelů?! Útulek má sloužit jako přechodný domov pro hlavně ztracené psy, které si vyzvedne majitel, nikoliv okladiště nechtěných psů. Pomoc také potřebují týraní pejsci, a když se útulek zaplní odchovy, tak potom není místo pro ty, kterým to může zachránit život. K.

jessie
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2005 07:30
- Nahlásit

Chovatel o pejska nemá zájem a já si ho nechat nemůžu, proto hledám nového majitele.

Pupy
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2005 19:26
- Nahlásit

Zkus třeba ješte podat inzerát do novin( planeta zvířat, tam hodně schání psy) nebo se zkus ještě podívat na jiné adresy a tam se poptat.
U nás ted taky běhá nějakej černej pejsek.

Anonymní
# Zasláno: 2 Říj 2005 15:04
- Nahlásit

kery
Útulek má sloužit jako přechodný domov...
Měl by, ale není to tak. U nás v útulku máme spoustu psů, o kterých prostě vím, že to není na přechodnou dobu, že ti už těžko najdou nový domov. Přes polovinu našich psů je tu už prostě "jenom" na dožití. Je to hnus, ale je to tak. Lidi jsou svině...

Anonymní
# Zasláno: 2 Říj 2005 15:35
- Nahlásit

Čím víc bude útulků,tím budou plnější.Lidi se naučili si tam prostě odložit psa,když už ho nechtějí.Je to smutné

haha
# Zasláno: 2 Říj 2005 15:45
- Nahlásit

smutné to je ,ale někteří lidi by ty psy odkládali stejně a v útulku je jim líp, dřív když jsem byla malá a útulky nebyli potulovali se venku ubohý hladový psi a když jich bylo moc tak je policajti občas postříleli,jako osmiletá holka jsem to viděla, mezi těma psama jsem měla i ochočený kterejm jsme dávala svačinu cestou ze školy,bylo to dost hnusný

Anonymní
# Zasláno: 2 Říj 2005 20:31
- Nahlásit

A kolik lidí si jde pro psa do útulku a za měsíc nám ho vrati z nepochopitelných důvodů. Lidi ví, že jsou tam psi zadarmo a tak si jich ani potom neváži tak, jako kdyby za něj dali nějakou tisícovku. Nekdy jsem ráda, že jsou ti čoklíci u nás v útulku, než aby si je vzal nějaký idiot.

kery
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2005 08:41
- Nahlásit

Anonymní
A z kterého útulku jsi? Kolik máte zvířat? My 50 psů a 20 koček. I u nás máme dost pejsků, kteří se těžko umístí. Nejvíc mě štve, když chovatelé píší inzeráty na své odchovy v superlativech, a pak někteří jejich odchovaní psi "tvrdnou" v útulku a nikdo je nechce. Měli jsme takový případ afgánských chrtů, kdy majitelka si v inzerátech píše, že je jednou z nejlepších chov. stanic a fena z vrhu X byla využívána pouze na bezpapírový chov a po 8 letech ji majitelé spolu se psem ACH chtěli utratit, a tak byli přijati k nám do útulku. A k čemu jim byly tituly rodičů Champion, Interchampion??? Na nic. A chovatelka fenky Xelie? Taky nic, prostě nezájem. Je dost kruté, že velmi populární plemena jako je labrador či zlatý retrívr už obývají útulky. A ještě smutnější je fakt, že je taky dost jejich kříženců. Ach ta popularita...
Naše stránky jsou zde: http://loztrebic.wz.cz K.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání