| Autor |
Zpráva |
Tobby
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2013 13:11
- Nahlásit
Chtěla bych svému psovi pořídit tuhle hračku, máte to někd doma? Jak si s tím pejsci hrají?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2013 13:16
- Nahlásit
Tobby
já jich mám doma asi tak deset. Je jich několik druhů a já používám jenom ty gumové, protože psa tolik nepraští tím tvrdým plastem do hubky, když jej nechytne ve vodorovném letu, protože jej třeba otočí vítr. Akorát mi teda vadí jedna věc, ty modré pouští barvu, když je vystavenej dýl slinám, psiska mají modrý huby
má jednu výhodu, jak je uprostřed ten balonek vyvýšenej, tak se psům bere dobře ze země, protože neleží rovně na zemi.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2013 13:22
- Nahlásit
Tobby
jinak ne každýho psa chytání talíře v letu baví. Borderku to třebas nebavilo vůbec, pro ni byla jediná zábava to, počkat až to někdo chytne a pak mu to rovnou sebrat z huby a zdrhnout s tím co nejdál pryč. Australačka má tohle zase jako největší zábavu na světě, dělá v luftu neuvěřitelný kousky a ať hodíš jakkoliv blbě či daleko, téměř vždycky chytí, byť to technicky snad ani není možný. Nejradši má, když to hážu nad bazén, rozběhne se, nad bazénem chytá a pak prásk do vody. Někdy letí tak rychle, že s chyceným talířem přeskočí celej bazén a dopadne mimo něj.
|
lamalucni
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2013 14:54
- Nahlásit
Mně se nejlíp osvědčil nylonový talíř od Chuckit. Vydrží neuvěřitelně moc, dá se s ním i přetahovat, není tvrdý a bonus je, že plave na vodě.
|
ATIZ
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2013 11:22
- Nahlásit
"Používá" někdo frisbee i s malými plemeny? (myslím hodně malými -tak do 3 kg). Případně jaké frisbee byste doporučili? Děkuji
|