Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Koupání psa v horku
Autor Zpráva
alan23
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 08:38
- Nahlásit

Zdravím všechny, zajímalo by mě, jaké máte zkušenosti s koupáním psa v horku - mám boxera, zvažuji buď koupit rampu pro psy nebo bazén, nechci ale foliový, známí ho měli a říkali, že se rychle zničí, ted jsem našel tyhle www.bazenpropsa.cz, ten by měl vydržet, znáte ho někdo? Máte s tím zkušenosti? Můžu nechat v lidském bazénu psa o samotě, když tam bude mít rampu?
díky

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 09:14
- Nahlásit

alan23
ten bazén pro psa je kravina, většina lidí teda používá jistě levnější dětské mušle na pískoviště, jediná dobrá vychytávka je u tohodle bazénu ta výpustná zátka, ale v horku má během hodiny tam voda snad 30 stupňů a za den se zkazí do zelena, je to buď několikrát denně vyměňovat vodu, což málokdo může bo by se nedoplatil a nebo si vytáhnul studnu a nebo se pes moc nevykoupe, stěny hned osliznou a psovi to pak v něm dost klouže a nechce tam chodit, no měla jsem ho dva roky a řekla bych že než skákat kolem psího bazénku, radši už vezmu psa k vodě do přírody
s rampou neporadím, ale psa bych v lidským bazénu nenechala bez dozoru ani s rampou, a zcela určitě pes se musí naučit rampu používat, pokud máte bazén s folií, tak vám jí pes určitě zničí

Atika
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 12:16
- Nahlásit

Můj psík má možnost na chatě vlízt do plechové vaničky, ráno mu ji napustím, večer z ní zalejem kytky. Má to rád, labina chodí jen do rybníka, vanička ji nebere.

hana
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2013 12:13
- Nahlásit

mám boxery a taky jsem zvažovala koupání. Ale jak píše Maya i Atika, bazény raději ne. Naši psi mají plastovou mušli, kde se voda - stačí 1 kbelík- mění 2x denně. Plast se musí umývat, při delším stání jsou v něm řasy. Vanička samozřejmě totéž. Ale pořád to je lepší řešení, než prodávané bazény pro psy - na zahraničních stránkách psali, že psi bez dozoru bazén rozebrali do hodiny. I v mušli a ve vaničce je voda velmi brzy špinavá, v bazénu bude samozřejmě taky. A do lidského bazénu bych psa nepouštěla už vůbec. Jako chlazení pro psy mám i zahradní sprchu postavenou na dlaždičkách a je velmi oblíbená.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání