| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2013 08:30
- Nahlásit
http://czech.ruvr.ru/2013_01_26/Americkym-prasatum -vstup-zakazan/
Tenhle steroid se běžně používá k výkrmu zvířat určených pro lidskou spotřebu, jak je to u granulí nevím třeba někdo víte?
V EU jsou steroidy zakázané
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2013 10:57
- Nahlásit
kachna_
V granulích se vepřové víceméně nepoužívá, takže asi si psi jedí líp než lidi.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2013 11:03
- Nahlásit
Maya
no, tam psali i o hovězím a myslíš, že to je s kuřecím lepší?
moje Aj je na tohle fakt moc slabá
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2013 11:19
- Nahlásit
kachna_
Hovězí tam zmiňujou spíš brazilský. Kolik lidí u nás jí brazilský hovězí v restauracích?
S kuřatama to nebude lepší, ale ani u nás nebo vůbec v EU, jednu látku zakážou, tak se použije jiná, bez toho už ty velkochovy provozovat nejdou. Jak začneš hrotit tohle, tak pak jedině domácí zdroj.
|
mallosm
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2013 19:09
- Nahlásit
Já byl taky vždycky orientovaný na americké granule, ale teď jsem zkusil tyto nové holistické z evropy a byl jsem příjemně překvapen, hlavně chutností:
http://www.ichovatelskepotreby.cz/Granule-pro-psy/ Marp-Holistic---granule-pro-psy/
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2013 19:31
- Nahlásit
kacer_
Ale i tak, pořád je to zracovaný blivajs, ať si říká, kdo chce co chce
A tak to prostě je.
|
astaf
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2013 11:26 - Změnil/a: astaf
- Nahlásit
Chovám, chovám dlouho, prodávám krmiva. - Doporučuji: 1. Nekupovat krmiva s velkou reklamou(klesá kvalita díky ceně reklamy). 2.Nekupovat barvená krmiva(psovi je jedno jestli je tam červené srdíčko, zelená kostička či modrý stromeček. 3.Kupujte krmiva výrobců kteří jsou na trhu více než 20let. 4.Krmiva navrhují a vyrábí krmiváři a ne veterináři. 5.Evropští výrobci stále vyrábí dvě kvality - východ/západ. 6.Radílky co tady radí a pak dají odkaz na vlastní e-schop neposlouchejte. . . . . . . . Osobně nedoporučuji krmiva vyráběné v USA a v EU. Doporučuji jakoukoliv kanadskou značku. Nepíši žádné značky, nedávám odkaz na své stránky - nemám to zapotřebí. - Kočky by kupovaly Whiskas! .... Blbost, kočky by žraly maso. ))
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2013 07:47
- Nahlásit
astaf
červené srdíčko, zelená kostička
a co oranžová mrkev?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 06:37
- Nahlásit
astaf
Blbost, kočky by žraly maso - ne, že bych kocourovi zrovna kupovala Whiskas ale maso do huby neveme ani náhodou Kočka ano, kocour nikdy. Takže není to až tak docela pravda
|