| Autor |
Zpráva |
Akura
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2013 08:40
- Nahlásit
Dobrý den, napište mi prosím vaše zkušenosti se kterou firmou máte nejlepší zkušenost? Budu brát(mražené maso kusové i mleté,vnitřnosti,ryby..)Teď jsem brala od Vetamixu, vše ok,ale jak pročítám různé stránky, hodně lidí na VETAMIX nadává.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2013 09:43
- Nahlásit
Tady taky někdo nadává, někdo nenadává U nás na západě je velmi malý výběr, výrobnu Vetamixu mám pár km, takže pro mě je to jasné. Beru cca 4 roky a měla jsem snad 1x jedno zelené kuře. Beru mletiny, vnitřnosti, celá kuřata, stehna, křídla, sušené věci. Ryby ne, mí psi je neradi, navíc si myslím, že zrovna vetamixové ryby nic moc. Kdybych je snad chtěla pro psy brát, koupím jinde.
Takže za mě spokojenost, ovšem pokud někdo nenakupuje přímo u nich a je odkázaný na to, co a v jakém stavu mu řidič přiveze, může to být problém - takových lidí tu pár určitě bude, co mají špatné zkušenosti...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2013 10:04
- Nahlásit
ja mam spatne zkusenosti u vetamixu spis s tim, ze ridic to rychle vyhazel, clovek si to ani nestih zkontrolovat a zmizel a pak se slozite resi reklamace - volam, ze mi chybi dva produkty, tak naslibuji v pristi dodavce, v pristi dodavce opet nejsou a k tomu chybi novy navic... tak naslibuji v pristi dodavce, kde opet nejsou... ale uz jsou zaplacene, protoze ridic proste neni ochotny pockat, az si to zkontrolujete... na druhou stranu pokud v objednavce za 1200 kc mi chybi 2x kapr za 40 ci kolik, tak to neresim zas tak moc... ohledne kvality masa sem nikdy nejake vyrazne problemy nemela, ale vim, ze tu jsou lidi, kterym privezli fakt uz zelene... takze za me - vetamix klidne vyzkouset a udelat si vlastni nazor, klidne vyzkouset i ostatni a udelat si vlastni nazor...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2013 10:05
- Nahlásit
Já jsem s Vetamixem max. spokojená, beru od nich léta, každý měsíc tak 70,80kg a snad jednou byl trochu jetej losos,jinak jsem neměla problém. Pravdou je,že od nich neberu kusovou drůbež a mám tu výhodu,že jsem na začátku závozní trasy,takže ke mě jezdí brzy ráno a nehrozí tak,že by maso bylo rozmrzlé. Naopak Falco jsem zkusila jednou a za mě nespokojenost,hlavně v mletinách bylo kvantum vody.Ale určitě je spousta lidí,comá opačnou zkušenost
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2013 11:13
- Nahlásit
Akura
u vetamixu je to podle mě hodně o řidiči. V Praze dobrý, tady už neberu. Asi maj dost lidí, protože jejich péče o zákazníka není zrovna na špičkové úrovni.
my jezdíme do obchodu, kde mají Pošváře a jsem naprosto spokojená. Falco pro mě bylo obtížný na objednání, kvalita a sortiment parádní.
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2013 11:54
- Nahlásit
Já si na Vetamix nemůžu taky nijak stěžovat. Až na kuřecí křídla, pákrát jsem se vzala a už NIKDY VÍC! Jinak beru maso, jak od Pošváře, tak Falca i Vetamixu. Tedka mám od Falca kuřecí krky a smrdí trochu víc než je mi libo. Ale brala jsem se jen na zkoušku, takže příště zase koupím pěkně u řezníka. Zatím jsem ale nenarazila na produkt, který by mě vyloženě odradil u firmy u maso nekoupit. Akorát se to musí vychytat, co vzít a co nebrat podle vlastních zkušeností a podle zkušeností ostatních.
|
kobroor
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2013 09:42
- Nahlásit
Bydlím v Praze, brala jsem několik let Vetamix, teď beru Falco. S kvalitou jsem neměla nikdy problém, za ty roky jsem vyhodila jen asi jedno kilo něčeho od Vetamixu. Vetamix závoz - nemůžu si stěžovat, řidič v pohodě, objednávka přes net - skvělý. Falco, objednávka přes telefon, to mi moc nevyhovuje, závoz - taky si nemůžu stěžovat. Maso - kuřecí lepší Falco, ostatní kusovky stejně dobré, salámy lepší asi Falco, mají míň vody než Vetamix. Ceny lepší Falco..
|
mallosm
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2013 06:33
- Nahlásit
Je to hnus oboje. Pokud chce člověk krmit syrovým, má brát maso od řezníka. Rozčilujou mě pokrytci, kteří na fórech odsuzují granule a pak krmí tímhle.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2013 07:02
- Nahlásit
mallosm můžeš to rozvést? Takovéhle plivání nikoho moc neuchvátí...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2013 10:55
- Nahlásit
mallosm
beru maso od Pošváře - kuřata i kusové je normální v lidské kvalitě, to stejné mleté maso, zelený držtičky sice smrdí, ale ne že by byly zkažený, ale proto, že obsahují natrávenou potravu. Hnus to rozhodně není. Pes prospívá, má krásnou srst, je v kondici, odpad minimální. kde vidíš problém?
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2013 12:02 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit
U nás Vetamix v pohodě, teď poslední tři závozy všechny přes sto kil, bylo mleté maso i s drobama i bez nich téměř lukcucní....řidič slušnej, dokonce mi to pomohl nanosit až k mrožáku...
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2013 15:22
- Nahlásit
beru vetamix už x let a jsem spokojená, řidič vždy bez problémů počká, než si to zkontroluju , ale drůbež neberu, občas koupím gurgle od Pošváře
|
mallosm
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2013 15:16
- Nahlásit
Vzhledem k našim aktivitám mám přímé zprávy z řady výroben masa atd. Asi by nebylo fér, abych se tady vyjadřoval k jednotlivým jménům, ale zkuste se spíš zamyslet, co to může být za kvalitu při jejich cenách. Vezměte v úvahu výkupní ceny zdravých zvířat vhodných ke konzumaci. Odečtěte dopravu, obal, obchodní marži a vyjde vám to.
Barfování by mělo být primárně o kvalitních surovinách.
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2013 15:43
- Nahlásit
Taky dávám jen od řezníka, nevím, prostě se bojím.
Asi bych nechtěla dávat psovi něco co bych sama nesnědla.
Věřím, že maso určené pro zvířata nemusí být špatné, ale pro vlastní klid kupuji jen u řezníka. A to jen u jednoho u kterého nakupuji už léta i pro rodinu.
|
mallosm
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2013 15:53
- Nahlásit
ssshhhhh
A to je přesně ono. Takto by to mělo vypadat. Pokud chci psa krmit masem, musí to být kvalitní.
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2013 15:56
- Nahlásit
mallosm
Barfování by mělo být primárně o kvalitních surovinách.
Za mě souhlasím. Ale já zatím studuji a myslím, že kdybych kupovala jen u řezníka, tak by mě to asi zruinovalo. Nezkoušela jsem to teda počítat, na kolik by mě měsíčně vyšel nákup masa pro psa jen u řezníka. Možná si ale udělám jen tak malý průzkum
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2013 16:06
- Nahlásit
Já to tedy nepočítala, ale přesto myslím, že mě to vyjde levněji, než nějaké prémiové granule.
Jak jsem říkala, je to čistě o mém strachu, je to jako když jdu do lahůdkářství a vidím vlašák, mám na něj takovou chuť, vypadá krásně, ale radši si ho nedám, co kdyby náhodou.
Maso pro psy vyjde oproti tomu pro lidi výrazně levněji, to bez debat. Holt šetřím na jiných věcech. Zvíře je pro mě něco jako dítě, takže tak.
Zrovna včera jsem kupovala hovězí žebra, fence moc chutnala a mňam, vypadalo to moc pěkně, taky bych si dala, nebýt líná to upéct.
Ale neodsuzuji nikoho, myslím, že maso pro psy je ok, na druhou stranu jsem nikdy výrobnu takového masa neviděla, takže prostě nevím. Měla bych strach z nějaké nákazy nebo tak něco.
|
lamalucni
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2013 17:04 - Změnil/a: lamalucni
- Nahlásit
ssshhhhh
Asi bych nechtěla dávat psovi něco co bych sama nesnědla.
Tak já se snažím psiskám dávat pokud možno jen kvalitní věci. Ale třeba zelené dršťky bych sama nejedla, kdežto psiska je milujou, čuňata
Teď vážně - kupříkladu ryby. Kupuju od krmme.cz, malé sledě cca kolem 10-12 cm. Sama bych to nejedla, je to moc malinký, aby se mi to chtělo obírat, ale voní nádherně, čerstvou rybičkou. Nebo krůtí ořez s chrupavkama - mně by vadily ty chrupavky, psiska je milujou. A zase je to nádherně voňavé luxusní masíčko. O tom to podle mě je - výborná kvalita za slušnou cenu, protože je to maso "nevhodné pro lidskou spotřebu" kvůli rozměrům, chrupavkám a podobným věcem...
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2013 21:13
- Nahlásit
ssshhhhh
ale přesto myslím, že mě to vyjde levněji, než nějaké prémiové granule. To každopádně. I to byl jeden z důvodů, proč jsem přešla z granulí na maso. Ten hlavní byl ten, že po granulích měl Barney pořád průjmy.
Zrovna včera jsem kupovala hovězí žebra Takové dobroty, taky kupuji u řezníka. Já teda na obírání žeber moc nejsem, ale Barneymu to ráda dopřeju.
|