Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Animonda, Belcando
Autor Zpráva
pigie
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2005 07:18
- Nahlásit

Prosim Vas, mate niekto skusenosti z ich krmivami? Ja som vyskusala len od Animondy GranCarno konzervu, je to ciste maso, psovi velmi chuti, vyrabaju aj granule, tak som chcela vediet, ci nou nahodou niekto nekrmi.

Martina
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2005 07:46
- Nahlásit

pigie
Když mi fenka při hárání a po hárání nebaštila, tak jsem zkoušela Belcando pro nežravce, má se podávat přelité vodou, protože jsou tam i těstoviny. Fenka to stejně v tom období nežrala. Teď už baští všechno, takže ji je dávám, ale suché.
Ale jaká je kvalita, to Ti neřeknu. Zkoušela jsem prostě všechno.

pigie
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2005 09:01
- Nahlásit

Martina

Diky moc. Vela ludi tym nekrmi, zostava mi len spehovat cez internet. U nas som objavila obchod, kde ju predavaju, tak rozmyslam, ze by som ju vyskusala...

Ozve sa mi este niekto na Animondu?

wami
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2005 09:06
- Nahlásit

pigie
Znam akorat ty konzervy GranCarno, davala jsem je mastodontikovi, kdyz byl malej (prave pro ten obsah masa), ale jsou neunosne drahy... Takze ted kupujem radsi maso jakoze fakt maso...

... ale s granulema zkusenost nemam, ani Animonda, ani Belcando...

pigie
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2005 09:10
- Nahlásit

wami

Ja viem, mne sa tie konzervy pacia a tiez radsej pridavam varene kura, ale obcas proste nie je cas, tak tie konzervy helfnu moc. Zlepsujem mu aj granule s tym obcas. Staci lyzica a on zlupne celu davku a este sa aj zalizuje.

Ja si dnes idem kupit skusobne nejake to kilo od Animondy. Chcem to proste vyskusat, aj ked moj pes ma uz hnacky, co vsetko na nom skusam Nuz, musi vydrzat. Zatial vedie Acana alebo Purina lososova. To su moji favoriti.

wami
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2005 09:19
- Nahlásit

pigie
Co se konzerv tyka, tak my mame doma (prave pro pripady, kdy nestiham) vzdycky Rexe - prijatelna cena a cca 95% masa ve vlastni stave...

pigie
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2005 09:23
- Nahlásit

dik za tip, poobzeram sa aj po tom.

pigie
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2005 16:55
- Nahlásit

Tak som kupila Animondu granule, pes ich samozrejme zozral, lebo po tom pangamine zere vsetko, co sa podoba na jedlo A zistila som, ze ich predavaju susedia z vedlajsej brany, takze este aj odvoz domov zadarmo! Uz je rozhodnute

Anonymní
# Zasláno: 24 Zář 2005 09:28
- Nahlásit

Co se konzerv tyka, tak my mame doma (prave pro pripady, kdy nestiham) vzdycky Rexe - prijatelna cena a cca 95% masa ve vlastni stave...

Tak to je for To hadam ani nemyslis vazne. U konzerv hovorime vzdy o podiele masa a nie celkovom mnozstve. Pozri sa na cenu konzervy Rexo potom navstiv najblizsieho masiara a pochopis co je to za blud. Na slovenskom trhu su naozaj len dve kvalitne produkty z mokrej stravy. Belcando a Animonda

Anonymní
# Zasláno: 12 Pro 2005 14:57
- Nahlásit

Wami: tak to j fakt dobre. Rexo s 95% masa ve vlastni stave.
Zober si kalkulacku a zacni pocitat lebo niektore poznamky su naozaj smiesne.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání