| Autor |
Zpráva |
KatkaV
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2013 21:42
- Nahlásit
Nevíte někdo, jak jsou velké granule CIBAU Dog Adult? mám střední plemeno a čuba mi nežere větší granule, pro malá plemena nechci kupovat,myslíte že jí můžu dávat porád štěněčí, když po nich nepřibírá? jsou jí 2 roky .
Granule skouším i máčet v teplé vodě, ale některé nejdou rozpustit děkuji.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2013 22:18
- Nahlásit
KatkaV
nežere větší granule
Sekat v robotu? Ne, teď vážně, to jako že je líná kousat?
|
KatkaV
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2013 22:23
- Nahlásit
No asi ňák tak, problémi ze zuby nemá, ani s dásněmi
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2013 22:52
- Nahlásit
KatkaV
Ja vim, ze se ptas na granule, ale neda mi to. Jestli cuba nekouse/nezere vetsi granule, nez davat steneci tak bych ji naucila si stravu uzivat. Neboli zacit pouzivat zuby a celisti a prirozena strava.
Jinak je to dost smutny cist, ze 2leta fena nepribira a je lina kousat.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2013 11:15
- Nahlásit
KatkaV
a neposlali by ti vzorek? me na [url=dogdog.cz]dogdog[/url] zaslali vzorky granuli, takze obcas berem from family, kterej je ma mensi, ale tam teda nemaj tt tvoje vybrany.
mohlo by trochu pomoct zamichat do pastiky, konzervy a tak, popripade ovonet vyvarem? moje fena byla hroznej nezravec, ty mensi granule byla ochotna i obcas sezrat do pulky misky, ty vetsi treba ani to ne a ted nastesti uz zere vse
|
KatkaV
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2013 19:27
- Nahlásit
ona není líná kousat, ona je jen pro ní lepší menší kousky,prostě nehltá, že nepřibírá, já nemyslela že je vychrtlá, váhu má dobrou, to bych ji zase,tak netýrala. Jinak mě to nepříjde smutný, když pes ve 2 letech nepřibýrá
Granule ji samotný nedávám, přidávám vývar i masko, skusim se optat v prodejnách na vzorek, ale nevím. Tyto granule jsou dražší a já, vždy když jí koupím granule, tak je jen ochutná a nechce je pak žrát, pak je rozdávám po známích a to už se mi docela začíná prodražovat.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2013 22:07
- Nahlásit
KatkaV
vždy když jí koupím granule, tak je jen ochutná a nechce je pak žrát
Vím, že dotaz zněl na granule, ale co tedy zkusit krmit jinak? Takových lidí tu už pár bylo, co se tu svěřili s "granulovými" problémy a nakonec jsou z nich "masaři"
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2013 22:56
- Nahlásit
Canine caviar má pro dospělé psy malé granulky. Také jsem měla nežravou fenu a tyhle jí jedou. Nebo i Artemis, ty také nejsou velké a jsou super. Ovšem jsou dražší.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2013 15:48
- Nahlásit
KatkaV
A co zkusit levnější granule?
Třeba jehněčí Nativia? Mě se o to doma všichni perou...
včetně kočky
|