| Autor |
Zpráva |
bordyny
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2012 08:12
- Nahlásit
Jednou jsem v Praze viděla paní s nádherným pejskem, vypadal trošku jako zdrobnělina bordeauxské dogy. Paní mi řekla, že je to bruselský grifonek. Já ale na internetu našla jen hrubosrsté grifonky, tenhle byl krátkostrstý, právě jako bordýny. Nevíte někdo něco o téhle variantě? Zajímámne, jestli je to vzácnější, jestli se dají koupit, popř. kde a jací to jsou psi. Děkuji
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2012 08:26
- Nahlásit
http://www.kchgb.eu/o_grifoncich_a_brabanticich.ht m
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2012 09:30
- Nahlásit
To byl brabantík Taky se mi moc líbí!
|
bordyny
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2012 10:10
- Nahlásit
neeee brabantík to nebyl toho mají jedni naši sousedi v černé barvě, ale je děsně malinkej. Tohle bylo stavbou těla něco jako buldoček, řekla bych stejné velikosti, rezavé barvy a tmavou masku obličeje. Byl prostě boží.
|
bordyny
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2012 10:17
- Nahlásit
ale ted tam čtu ten odkaz...a podle toho co píšou, tak popisu odpovídá brabantský grifonek. vážně jdu to studovat...k naším miminkám by se hodil nebo angličák manžel by raději bulíka kdybych měla velký dům(třeba statek) a zahradu, mám doma určitě psů min. 5. A můj další sen je vzít si bud handikepovaného nebo starého pejska z útulku, nebo pejska, který je v útulku moc dlouho, páč ho nikdo nechce...ale musel by být hodný jednou...jednou si tento sen splním a založím Noemovu archu tak. A kravička, prasátko, kočičky, ovce nebo koza a smečka psů...a všem tam bude dobře...věřím, že si tento sen jednou splním.
|
bordyny
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2012 10:21
- Nahlásit
jooo tak ted podle fotek na googlu to je on ale tamten byl teda asi trošku popapanej, byl trošku obtloustlý krasavec...
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2012 12:05
- Nahlásit
No on totiž jinej krátkosrstej grifonek než brabantík není - tamti dva jsou fousáčci
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2012 12:54
- Nahlásit
nefrittkrátkosrstej grifonek než brabantík není Nikdy neříkej nikdy jednou se zasníš u trimování a bác máš ho
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2012 14:42
- Nahlásit
|