Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Krmivo Artemis
Autor Zpráva
sashamalaniuk
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2012 09:54
- Nahlásit

Rád bych se zeptal na krmivo Artemis. Chtěl bych změnit krmivo ze stávajícího, protože jsem zjistil, že má jiné složení, než dovozce tvrdí. Zaujalo mě krmivo Artemis. Máte s ním někdo zkušenost?

bonc
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2012 13:11
- Nahlásit

sashamalaniuk
krmila jsem Artemisem rok a půl a zkušenost jen pozitivní, dokonce i cena pomalinku klesala

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2012 13:35
- Nahlásit

za nás taky super, i když nevím, kterou recepturu jsem pro feňuli měla, nebýt tý ceny tak neváhám a krmím tím víc. Takže jsem určitě pro vyzkoušet, jak to bude vyhovovat u vás.

helps
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2012 19:06 - Změnil/a: helps
- Nahlásit

někde sem četla, že jsou na pohled hodně světlé a takové obilné a že hrůza.... ale zase je hodně lidí chválí, tak to tak špatné nebude. navíc jsou každý rok zařazeny na seznam Whole dog journal Top dry dog foods.
můžu se zeptat čím ste krmili předtím?

bonc
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2012 20:22
- Nahlásit

helps
že jsou na pohled hodně světlé a takové obilné a že hrůza.
nemůžeš si je s něčim plést? Páč obilný nejsou ani omylem, garantujou 70% masa, na prvních 5-ti místech máš 4x maso + ječmen (nevim teda proč cpát do psa ječmen, ale granule úplně bez obilí seženeš těžko). Můžu posoudit jen jako laika podle toho co mi napíšou na obal do složení, ale pokud se týká toho, nenašla jsem v ČR běžně dostupný lepší granule. Podle mých psů úplně soudit nemůžu, ty by prospívali i na Chapi a ještě by se olizovali až za ušima, ale stejně byl ten rozdíl oproti starý Acaně i na nich znát.

sashamalaniuk
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2012 20:47
- Nahlásit

helps
Já je mněl v ruce a vypadali dobře. Hezky voní. Čím jsem krmiv asi není dležitý. Včem díky za rady. Tak ho vyzkoušíme...

helps
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2012 09:18 - Změnil/a: helps
- Nahlásit

bonc

já si to nepletu, vím že to někdo někde psal jako zkušenost. ale když říkáte, že vypadají dobře a voní, tak to je fajn....
složení se mi zdá právě dobrý, ale ten komentář mě zarazil ;) Toho ječmene je škoda, jsou už u nás i slušný bezobilný granule, ale zas pokud toho obilí není moc, tak je to v pohodě.
Jinak jestli myslíš obyč Acanu adultku, tak to ti věřím, to Artemis vypadá líp.

sashamalaniuk
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2012 20:09
- Nahlásit

Tak jsem obednal granule s eshopu, druhy den jsem je dostal a pejske byl nadseny. dekuji za rady...

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání