| Autor |
Zpráva |
gloritka
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2012 14:27 - Změnil/a: gloritka
- Nahlásit
Ahoj, máte někdo zkušenosti s Chicopee? (Jak velká plemena nebo celkově)? Doporučili byste nebo zakázali?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2012 19:33
- Nahlásit
Kupuju ho léta a psi prospívají. Jedna se dožila 15,5 roku, druhé je 11,75 roku. Žerou to tu i další psíci pár let a v žádný vet mi k jejich stavu neřekl půl slova. Akorát lightky mi prostě dva psíky ze špatných podmínek nezhubnou a nezhubnou. Dávala jsem podvýživě o 6,25 kg nejdříve Ch. pro velká plemena, aby se dostal na "svou" váhu cca 10 kg. Včas jsme nezabrzdili a teď už to light nedokáže ukorigovat. Pes má nadváhu. Ale fenky WSS v normální kondici po adultu ke stáru trošilinku ztloustly (nebo lépe řečeno se zakulatily) a po light to šlo dolů. Takže jsme to střídali a pak přešli na seniorky s malinkou obměnou a adult.
Jsem s Chicopee spokojená, veterináři jsou se stavem psů taky spokojeni. Psi to žerou dobře a hovínka mají pěkná. Žádný problém se zažíváním.
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2012 23:08
- Nahlásit
Můžu potvrdit, co píše Vlčáčková. Haskounovi jsem od sedmi let, kdy chytnul potravní alergii začal dávat jen Chicopee jehněčí s rýží. Spokojenost. Žádné průjmy, krásná srst, pejsek prospíval, granulky mu chutnaly. Za mě doporučení.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2012 00:07
- Nahlásit
ronysek
To je důležitý tohle!
To tedy je!
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2012 08:13
- Nahlásit
Hovínko je něco, jako zdravotní průkaz pejska. A nejen pejska...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2012 09:49
- Nahlásit
jindra 22
Hovínko je něco, jako zdravotní průkaz pejska. A nejen pejska..
Přesně tak.
ronysek
hovínko každého pejska stejně jako pejsek samotný je zcela jedinečné, takže nelze globalizovat.
Neglobalizuju, moravizuju. Protože tady na Moravě jsou zdravá hovínka pěkně hněďoučká, drží tvar, mají příjemnou konzistenci, aby netlačila, ale dala se dobře sebrat, nemají červíky ani krev.
URL
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2012 11:27
- Nahlásit
ronysek
Jakože při přikládání?
Jakože při tlačení.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2012 11:43
- Nahlásit
Vlčáčková
tady na Moravě jsou zdravá hovínka pěkně hněďoučká, drží tvar, mají příjemnou konzistenci
myslíš takhle nějak?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2012 11:55 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Eninka
JO. Nebo ty menhiry, které mi tu vyrábí Zlatucha. Pěkně na stojato.
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2012 12:24
- Nahlásit
Vlčáčková
Protože tady na Moravě jsou zdravá hovínka pěkně hněďoučká, drží tvar, mají příjemnou konzistenci, aby netlačila, ale dala se dobře sebrat, nemají červíky ani krev.
Ano. Přesně taková hovínka produkuje můj pejsek. Co ho mám, neměl průjem. Má spalování, jako krokodýl.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2012 13:01
- Nahlásit
jindra 22
Přesně taková hovínka produkuje můj pejsek.
Pěkný hovínko - půl zdraví, že jo?!
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2012 13:59
- Nahlásit
Tak tak.
|