Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Markus Mühle
Autor Zpráva
nefritt
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2012 12:33
- Nahlásit

Krmíte tím někdo? Dostali jsme vzorky a psi mi to málem sežrali i s rukou.

danajasa
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2012 19:05
- Nahlásit

drůbeží masová moučka (27% v sušině), celozrnná kukuřičná mouka (přibližně 13%), celozrnná rýžová mouka (přibližně 13%), moučka z bachoru divokých zvířat (5%), rýžové klíčky, kostní moučka z divokých zvířat, kukuřičné klíčky, mouka z topinamburu, mouka z cukrové řepy, moučka z mořských ryb (5%), lněný olej, řepkový olej (oba lisovány za studena), ovocný prášek (z: svatojánského chleba, ananas, papaya, banány, acerola - barbadoská třešeň, jablka, hrušky, borůvky, mango, maliny), bylinky, moučka ze žloutků, lososový olej, moučka z mořských řas, stopové prvky, vitamíny

Všechny pevné složky jsou rozemlety. Díky tomu a šetrnému lisování za studena je dosaženo vyšší biologické dostupnosti přírodních produktů. Tak za ty prachy dobrý jen na můj fkus docela hodně obilovin-kukuřice rejže řepa brambory no topinambury tak nobl brambory teda a zajímalo by mě co je kostní močka z divokých zvířat,nic mě neapadá krom divokejch hus a koček

nefritt
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2012 19:30
- Nahlásit

Složení nepotřebuju - to mám na pytlíku - chtěla jsem zkušenosti lidí co s tím krmí.

mallosm
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2012 10:07
- Nahlásit

danajasa
co je to za shit? tim preci nemuze nikdo krmit. teda nekdo, kdo ma rad zvirata...

danajasa
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2012 11:29 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit

mallosmMě se neptej zadavatel chce vědít- chtěla jsem zkušenosti lidí co s tím krmí. (náš malopes k nim čuch vzorek sme taky měli a znechuceně se odvrátila a to je odebraná z tak děsivejch podmínek,že žrala i mletou dřevotřísku z hladu)

nefritt
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2012 11:38
- Nahlásit

Ozvalo se mi několik lidí co s tím krmí i 4-5 let. Někteří si to vozili z Německa dokud tu tyhle granule nebyly. Psi prospívají a spokojenost je na obou stranách. Sem to nechtějí a nebudou psát kvůli reakcí dalších přispěvatelů. Popravdě se jim ani moc nedivím. Kdo nekrmí granulema přinejmenším za 1300 a víc tak tu akorát dostane pořádnou držkovou. Teoretické úvahy fakticky nepotřebuju.

stetisek123
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2012 11:46
- Nahlásit

to složení mi přijde vhodné tak pro býložravce, co si občas přilepšej žížalou. No, jestě, že krmím masem...

danajasa
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2012 10:06
- Nahlásit

nefrittKdo nekrmí granulema přinejmenším za 1300 a víc tak tu akorát dostane pořádnou držkovou. Tak proč se ptáš když už dopředu jsi sama přesvědčená o své pravdě?Lidé ti zde napsali názory a ty reaguješ téměř uraženě,že si dovolily nebýt pozitivní

nefritt
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2012 12:54
- Nahlásit

danajasa
Já se nechci hádat - mně šlo o PRAKTICKÉ zkušenosti a ty tu jak se zdá nikdo nemá, ostatní úvahy jsou mi na nic. Asi tak.

danajasa
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2012 13:29 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit

nefrittKašli na to,ale fakt je dost šunt podle složení pro masožravý zvíře nic moc no,spíš tam budou nějaký chemický zchutnovadla aby jim to vonělo,ale tak proti marketovejm za200kč je to o stopro lepší.Tak sama rozhodni jak uznáš za vhodné čím krmit (malopes je měla už tři týdny v misce a nechtěla je vůbec a to fakt zažila hlad jak v koncentráku dřív)

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání