Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Agresivita, teritoriální chování nebo hra?
Autor Zpráva
Konan
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 14:24 - Změnil/a: Konan
- Nahlásit

Ahoj, chci se zeptat, budeme si pořizovat malinké štěně bišonka. Už doma máme JRT Jackie, štěně Buddyho -kříženec Lab. a NO a psa peruána. Všichni až na JRT jsou mamky, no a právě já mám problém s tou mojí fenečkou. Jackie, nesnáší cizí psi, vrčí, štěká. Nevím zda by nemohla nic udělat tomu mrňousovi kdyby jí otravoval. Také se mi zdá, že je agresivní na Buddyho, kterého nemá příliš v lásce (což asi má po mě) a proto jsem je natočila na youtube jak se spolu perou, zda je to terit. chování, agrese nebo pouhá hra? http://www.youtube.com/watch?v=6FKDwVBY2z0&feature =youtu.be
Omlouvám se za příšerný zvuk, natáčeno mobilem a já nevím jak ten zvuk odstranit.

Grin
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 14:39
- Nahlásit

Nejsem moc zkušenej chovatel psů, sama mám jenom dva, fenu a psa, takže tam konflikty nehrozí... ale takhle jako na tom videu se s mým Grinem přesně pere frbulka Agáta a agrese v tom není opravdu ani stopa. K tomu druhému dotazu bišon vs JRT nic neporadím, pokud to štěně bude fenka, mohlo by se stát že dojde k nějakému konfliktu, samozřejmě.. všecko závisí na vaší schopnosti případné konflikty včas vystopovat a vyřešit jednou pro vždy...

fidalka
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 14:42
- Nahlásit

Konan
Co se týká videa, tak podle mého skromného názoru si hezky hrajou.. problémy nebudou, pokud vůdce smečky určí jasná pravidla, pokud nebude štěně vyzdvihováno nad ostatní a pokud se každé nežádoucí chování (z obou stran) zarazí v počátku...

Konan
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 14:46 - Změnil/a: Konan
- Nahlásit

grin
Děkuji a bude to pejsek, a právě toho se bojím, ona kluky také nemá v lásce, na jednu fenku jorka zaútočila (jorka hárala), sice kluka nevystartovala ale vrčí.

fidalka
Dobře, děkuji.

lamalucni
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 14:47
- Nahlásit

Jen a pouze hra, agrese nevidím na tom videu ani špetku. Oba si to moc užívají.

Se štěndem stačí podle mě trošku vymezit hranice oběma - štěněti nedovolit, aby Jackie moc otravovalo, a Jackie zatrhnout, kdyby ho chtěla šikanovat.

Konan
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 14:48
- Nahlásit

lamalucni
OK, děkuji. Zkusím co půjde

danajasa
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 17:27
- Nahlásit

Konan Hrajou si hele malopes ho tady třá zegulérně vraždí pod krkem,ale je to hra http://youtu.be/IPq_dhQocus

Grin
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 17:33
- Nahlásit

danajasa
já z těch dvou dycky nemůžu to je strašná dvojka, škoda že ti moji si takhle nehrajou. Trixina, když si chce hrát, tak lítá po bytě a Grin za ní, přičemž grin bourá cokoliv mu přijde do cesty. Neexistuje, že by si lehnul a nechal se zakusovat

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 17:43
- Nahlásit

danajasa
ale je to hra
nekecej ty voe,dyk ho ten černej úpa regulérně zabil!!! leží na zemi a ani zvednout už se nemůže,chudák..vražda v přímým přenosu..

Konan
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 18:31
- Nahlásit

danajasa
Jackie taky takhle vyjíždí po krku A dokonce i Buddy takhle občas leží a nechá se okusovat Okopírovali mi psa!

davidkova renata

hally001
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 20:00
- Nahlásit

k videu-takhle si naše holjky hrajou pořád...vlastně jinak si ani hrát neuměj..Občas podržím doze Pepkosvini, aby mohla najít krční tepnu, ale ...neudržím jí.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání