Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Papillon nebo Kavalír King?
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
stetisek123
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2012 08:42
- Nahlásit

Monty
jenže je rozdíl, mezi jackem a westem. Jack je o dost živější a hlavně začíná bejt dost módní, což mě osobně už varuje, jak to bude se zdravím, i když tu Linda L slibuje, že ne, pes není stroj, že ano?

Takže klidně i toho JRT, ale připravte se, že nebude zrovna pohodář a opatrnej na přístup k dětem a venčení na vodítku ho rozhodně neuspokojí a narozdíl od snadné výchovy papillona a kavalíra, tady je potřeba trochu jiný a důslednější přístup.

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2012 08:55
- Nahlásit

stetisek123
jenže je rozdíl, mezi jackem a westem.
většinou, ne vždy
jo JRT je plno poslední dobou, lidi si myslí, že je to malý pejsek, že to nepotřebuje pohyb a pak jsou nevylítaní a protivní, navíc si neuvědomují, že většina teriérů je paličáků (to bych třeba mohla vyprávět o Montym)
teroše si člověk buď zamiluje, nebo už je více nechce já jsem ten první případ, mojí povahu bych porovnala k teriérské, tak asi proto je tam miluju, já třeba ani nějak nepřemlouvám lidi aby si westíky koupili, za 1) úudžba srsti - když je vidím oholené strojkem, tak mě bere mor a za 2) ne každému se jejich povaha, lumpárství, šílenství a degénství (a takhle bych mohla pokračovat do konce stránky) zamlouvá

stetisek123
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2012 12:10
- Nahlásit

Monty
Monty, já ti rozumím, ani nevíš jak DDD

haflinger
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2012 12:47
- Nahlásit

Tak vyhrává nejspíš papillon Všem děkuji za rady.

Tony
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2012 16:30
- Nahlásit

haflinger
super, mně byl do daných podmínek nejsympatičtější

<< . 1 . 2 .
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání