| Autor |
Zpráva |
Thee
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2012 21:04
- Nahlásit
Momentálně řeším problém, jak svému příteli vysvětlit, že naše fenka s PP nebude mít štěňata, neb není uchovněná, uchovňovat se nebude, a štěňata pro svůj spokojený budoucí život vážně nepotřebuje? Při poslední debatě na téma zachovaní znaků plemene, povahových i vzhledových, jsem byla označena za Hitlera, který taky šířil myšlenku Die Zaubere Rasse...A že on jí to chce dopřát, a že fena by měla mít jednou za život štěňata, že to někde slyšel no na tečku mezi oči...Takže místo abych hlídala v jejích nejlepších dnech pouze háravku, budu muset pravděpodobně hlídat i toho pitomce aby ju někde nenechal ojet v parku nejbližším dostupným vořechem!!!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2012 21:07
- Nahlásit
Thee
tak to vysvětlíš blbě, známá měla něco podobnýho doma a jediným řešením se u nich stala kastrace, kterou on teda taky zamítl, ale protože se feňuli na mléčné liště objevil nádor bylo to vetem doporučený a teď maj obě klid
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2012 21:08
- Nahlásit
Thee
Névím tak si vymisli že štěnce mít nemůže páč má já nevím něco vygugli že by mohla při porodu umřít a šmitec a nebo mu dej za ůkol at sežene deset smluv od potenciálních majitelů že si ty štěnata vezmou a pak ho nech něž to sežene třá ho to přejde
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2012 21:08
- Nahlásit
Thee
nevim,no..esi má rád zvířata obecně,naházej mu nějaký množárny,nabídky útulků a podobný zvěrstva, určitě nebudeš mít problém sehnat materiály.-(((((
|
Thee
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2012 21:09
- Nahlásit
Alexa
Jo já ji taky chtěla nechat vykastrovat, neb ji nikdo neuchovní skrz křivé zoubky, kýlu a geneticky nesený bílý gen, jenže on je jak chluchej slepej...Navíc hodně cestujeme, fenka by to měla jednoduší (ale to je spíš můj alibismus co se týče starání se )...
|
Thee
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2012 21:11
- Nahlásit
danajasa
Jooo to mi nabídla jako řešení i jeho mamka (přece jen ví eště lépe co na něho platí ) ale to se obávám že je schopný sehnat...
davidkova renata
sem mu to všechno popisovala a přesto trvá na svém...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2012 21:11
- Nahlásit
Thee
hele tak se domluv s vetem, ona to tak udělala, fena tedy opravdu měla tu bulku, ale kvůli tomu jí zas kastrovat nemuseli, a ona šla s chlapem k tomu domluvenýmu vetovi a on před ním mu vysvětlil, proč tu kastraci doporučuje - rakovina atd až na to kejvl
|
Thee
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2012 21:13
- Nahlásit
Alexa
Jako náš vet je třída, to se musí nechat, když sme jeli teďkon na Sardinii, tak z trajektu nám napsali že na zvíře máme mít nějaké povolení, nikdo o ničem nevěděl, a když sem na něho upřela zoufalstvím zvlhlý zrak jako co teď, tak nám na místě vykouzlil jakési lejstro s razítkem, a za to si vyžádal jen POHLED
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2012 21:29
- Nahlásit
Thee
skrz křivé zoubky, kýlu a geneticky nesený bílý gen, jenže on je jak chluchej slepej...
Mohla by fence povolit březostí břišní stěna,
uskřípnout či vyhřeznout jí pak střeva.
|
Thee
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2012 21:31
- Nahlásit
Fifi
Vidíš to sem nevzpoměla, jen sem mu říkala že je to dědičné, že by to přenesla na 50% štěňat, a její poloviční sestra po matce jich teď měla 9.
|
lamalucni
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2012 09:39
- Nahlásit
Thee
S tou kýlou je to dobrej nápad - navleč to tak, aby mu to řekl ten vet, od tebe to už může znít jako další vymyšlenej argument třá ať mu řekne, že s kýlou je 60% pravděpodobnost vážných komplikací při porodu a 25% pravděpodobnost úmrtí nebo tak něco...
|