| Autor |
Zpráva |
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2011 20:19
- Nahlásit
Hledám jakékoli osobní informace a zkušenosti s tímto plemenem. Chová ho tu někdo? Znáte někoho, kdo je chová, Prý mají problémy s chudozubostí a chorobnou žravostí. Přemejšlím, že uteču od skotů k čechům,ale nechci jít z bláta do louže. Samozřejmě mám načteno a i pokec s majitelem velký chovky proběhl,ale chtěla bych slyšet i názory "obyčejného lidu"
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2011 20:22
- Nahlásit
stetisek123
já je nechovám,ale byla jsem majitelem jednoho.....chudozubej nebyl,žravej jo,ale né nijak chorobně.V každém případě to bylo asi nejchytřejší zvíře co sem kdy znala.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2011 20:28
- Nahlásit
stetisek123
ke mě chodila jedna fenka kdysi na cvičák. Nebyl to žádný zázrak, ani žádný propadák. Takový normální pes. Že by byla nějak extrémně žravá si teda nevybavuju. Zuby nevím.
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2011 20:33
- Nahlásit
stetisek123
Já znám chovku a tam je měli nebo mají - GINJAN http://ginjan.cz/
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2011 21:18
- Nahlásit
Mně u skotů strašně vaděj ty nemoce. Prý by češi měli být zdravější. Ale chybí mi info typu, že se třeba uchovní jeden pes z pěti, kvůli chybějícím zubům, nebo že sem jim třeba nesprávěn klopěj uši, že je tu příliš malej genofond...
Od chovatele a z literatury vím, tedy doufám, že se perfektně cvičej, že pro pamlsek udělají kotrmelec. Což o to, zvládla jsem podstatně méně ovladatelný skoty (už 4 feny),ale nerada bych, aby mi pak pes žral venku i nesežratelný věci,t.j. třeba zda dokážou mít dokonalý "fuj".
Já sem takovej starej parkosák, 25 let chovám jedno plemeno a teď se bojím změny.
Víte o někom, kdo sem chodí a má čecha(y)?
jablunka
Měla jsi ho papírovýho? Od štěněte?
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2011 21:20
- Nahlásit
agáta12
to vypadá jen na boxíky. Jinak chovky si dohledám i z klubejch stránek, ale chtěla jsme takový ty nezaujatý pohledy na plemeno
Já třeba, kdyby se mě někdo zeptal na skoty, řekla bych asi dost odlišný věci, než jsou všeobecně známý
|
cilka
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 00:01
- Nahlásit
stetisek123
Mail mám pod členem - ptej se . Já zase přemýšlím nad skotem tak bych ráda věděla pro změnu něco od Tebe .
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 08:34
- Nahlásit
stetisek123
já vim, že to přímo nechceš, ale ataky ti sem hodim jednu chovku
http://www.volny.cz/zlatachara/2cz.htm
je to chovka manželky mého dobrého kamaráda. d
|
stetisek123
Člen |