| Autor |
Zpráva |
oliverka
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 01:17
- Nahlásit
Přišla jsem na tohle fórum abych se něco dozvěděla, poučila se. Jsem tu nová sotva tři dny a musím konstatovat, že teda zklamání. Myslela jsem, že tu třeba najdu i přátele, kteří mi vždy poradí. Jen jednou jsem si dovolila založit téma se svou otázkou na značku granulí a mimo dvou odpovědí jsem sklidila jen urážky, podezřívání a výsměch od někoho nickem Psíček. Pročítala jsem tady staré i nové příspěvky abych se dozvěděla co mne zajímá a všude jen Psíček, je to tady jeho?! No, nic zkrátím to, prostě na tohle má málokterá ženská v mém věku náladu. Jen proto, že mám nick oliverka a vybrala jsem si na krmení granule stejného jména, přeci nemusím být prodejce těchto granulí jak mi podsouvá Psíček a ještě si vůl myslí, že jsem muž. Není tady jediná debata kde by nepsal hovadiny, nechápu jak to můžete tolerovat.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 01:23
- Nahlásit
oliverka
Ano, tady je to Psíčkovo v Čechách... Jestli se Ti tu nelíbí, zkus ho zahnat. Ale upozorňuju Tě, že má tuhý kořínek.
Jinak si tu z toho nic nedělej. Já se tu taky nejdřív pohádala. S kdekým! Kdyby jenom s Psíčkem, to by bylo ještě dobrý.
Dej tomu tady čas.
|
oliverka
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 01:32
- Nahlásit
Vlčáčková Právě, že já se sem nepřišla s nikým hádat ale reakce onoho Psíčka jsou opravdu nemístné. Nejsem zvyklá aby se ke mě lidi takto chovali a ani já se k nikomu koho neznám a nic mi neudělal takto nechovám.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 01:38
- Nahlásit
oliverka
Nečetla jsem, ale umím si představit. Zakomplexovaný frustrát, no. Kašli na něj.
|
Sturmidlo
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 07:30
- Nahlásit
Prostě nekrmte trolly.
http://cs.wikipedia.org/wiki/Troll_(internet)
|
helps
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 08:17
- Nahlásit
oliverka
Oni totiž nejsou diskuze o granulích moc populární. Olivers ti nikdo nemůže doporučit, protože za 1) tvýmu psovi můžou sednout úplně jinak 2) není to značka, kterou by kdekdo krmil... Celkově složením se mi taky kdysi hodně zamlouvali, ale bavit se o granclích už jsem dávno dávno vzdala, protože prostě každej pes prospívá na něčem jiným. Psíčkovo narážky si neber osobně, on možná působí občas lehce "nepřátelsky", ale jinak je to přítel s každým
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 08:38
- Nahlásit
helps
ale jinak je to přítel s každým
to zase psali v bulváru?
oliverka
ale vážně, pro nezasvěceného člověka mohou být některé příspěvky šok, ale jak psala Vlčáčková, chce to čas a nic si z toho nedělat. A kamarádi se tady určitě najít dají, jen si musíš zvyknout na trošku svérázný smysml pro humor a některé příspěvky prostě ignorovat.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 08:42
- Nahlásit
oliverka
Není to sice zrovna rada, spíš postřeh. Moji psi měli neustále průjmy, měnili jsme granule, vybírali ze známých vychvalovaných, poměrně drahých značek. Všichni radili: krm masem! No, já bych ráda, jsem taky přesvědčená, že pro psa je maso nejlepší.......jenže moji psi se ho nechtěli ani dotknout! Na rady tu, jsme přešli na Canine caviar - pro jistotu (kdyby to byla alergie) na jehněčí s prosem a naštěstí jim i chutnají, krmíme cca rok. Už od Vánoc jsem začala k snídani postupně krmit syrovým, či mírně ovařeným masem a kupodivu ho vzali na milost. Kosti moc nejí, ale musí chutnají jim jedině vepřová žebra, kuřecí zatím odmítají úplně Přestali průjmovat (ale až po tom syrovém mase, granule to nijak nezlepšily ) začala se jim zlepšovat srst. Na cvičák s náma chodí kámoška se stejným plemenem (berňákem) ta krmí, abych nekecala, ale tuším Purinu a její pes má srst proti mému nádhernou: černou jak samet, hedvábný lesk. Takže opravdu těžko radit. Snažit se dopátrat nejlepších značek a pak jim dát ochutnat vzorky, co se chytne - tak jsme to dělali my
|
helps
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 09:28
- Nahlásit
makrel
to zase psali v bulváru?
Já myslím, že sám Psíček někde psal, že si tykáme, že sme všichni kamaráti
Psíček
Tož to nevím. Blesk nečtu
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 09:34
- Nahlásit
helps
sám Psíček někde psal, že si tykáme, že sme všichni kamaráti
ty si ty jeho výroky snad píšeš
|
helps
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 09:41
- Nahlásit
makrel
No to né ale tohle sem si zapamatovala, protože když něco takovýho prohlásí Psíček.....
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 09:45
- Nahlásit
Psíček
co se týče internetu, myslím, že jsme spíše přátelé než kamarádi .... osobně si neumím představit, že bych svého opravdového přítele našel jinde než na internetu....
tak já teda protestuji, já si žádného přítele na internetu nenašla
|
helps
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 09:51
- Nahlásit
Psíček
bohužel musím souhlasit s makrel
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 09:54
- Nahlásit
helps
to je dobře, jinak bychom mohli upadnout v podezření, že jsme všichni jedna osoba
|
helps
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 10:15
- Nahlásit
makrel
to je pravda... né že by se tu šířila paranoia poslední dobou ... všichni jsme Psíčkové samozřejmě
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 10:20
- Nahlásit
helps
to je pravda... né že by se tu šířila paranoia poslední dobou ... všichni jsme Psíčkové samozřejmě
hm, jenže teď to zas bude vypadat jako taktika, že to děláme schválně, abychom nebyli nápadní...
|
helps
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 10:56
- Nahlásit
makrel
tož ať si každej myslí co chce.... ale ono při lehce vyvinutých pozorovacích schopnostech je to jasné
Psíček
blázen
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 10:57
- Nahlásit
helps
ale ono při lehce vyvinutých pozorovacích schopnostech je to jasné
tak ty já nemám
|
helps
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 10:59
- Nahlásit
makrel
tak ale vypozorovala si, že nejsi Psíček ne? A že já nejsem Psíček ne? protože ono třeba máme trochu jinej styl psaní a né žené
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 11:04
- Nahlásit
helps
tak ale vypozorovala si, že nejsi Psíček ne?
já už ani sama nevím, co jsem
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 11:54
- Nahlásit
zase jste úplně zaplácali téma
|
Majdalenka
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 14:35
- Nahlásit
Jakmile vidím, že do diskuze vpadl Psíček, tak přeskakuju a nečtu jeho příspěvky, nějak nemám nervy na ty jeho věčné analýzy diskurzu a vaše hádky s ním.
Kdepak je jenom argošek, jeho komentáře mi moc chybí.
|
helps
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 16:41
- Nahlásit
Psíček
Já nemám sílu si to přiznat
makrel
nevídané.... nevídané, jaká individua si tu dovolují ničit tato smysluplná témata
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 16:50
- Nahlásit
helps
Já nemám sílu si to přiznat
tak já ti pomůžu:jsi psíček, jsi psíček, jsi psíček!
už je to lepší?
|
helps
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 16:52
- Nahlásit
makrel
vo moc se to nezlepšilo teda...
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 19:19