Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / chovka bilych svyc. ovcaku - stenata
Autor Zpráva
miisha
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 12:30
- Nahlásit

Caute,

mam to z druhe ruky, ze znami znamych by chteli stenatko techto belochu, doporucite chovku nejakou? kazdopadne i druha ruka rikala, ze to nejsou buhvijak akcni lide, mladej bezdetnej par, do Brna, do bytu. Takze idealne aby jim to chovka rozmluvila Dik

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 12:35
- Nahlásit

běluši tu maj svý téma

miisha
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 12:36
- Nahlásit

Gerda
jooo vlastne, toz sorry no!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 15:34
- Nahlásit

A dotaz na běluchy-oni jsou nějací plašší nebo co? V Brně jich pár potkávám a přijde mi že jsou zvláštní.

Grin
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 15:45
- Nahlásit

Mucholabka
já teda mám štěňo a je to plašák asi jako maďarskej ohař. A chovatelka má taky všecky psy plachý, takže to může bejt fakt plemeno nebo jenom chovkou.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 16:03
- Nahlásit

Grin
Aha. Dík za info. Vidět to na nich je docela dost...je nějaká snaha to odstranit?

Grin
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 16:52
- Nahlásit

Mucholabka
Tak to vížejo, ale hlavně ti psi jsou tak snadno zvládnutelní, že si to majitel většinou celkem úspěšně vyeliminuje sám. Nakonec i běloušové jsou asistenční psi, rodinní, takže pokud se s nima pracuje, fungujou úpa normálně. Gríňovi jsou 4,5 měsíce a už zvládá všechno (centrum Prahy, auta, lidi, ohňostroj...) kromě lidí (když se jich lekne) - ty nijak nemiluje a je k lidem nedůvěřivej a luxu. Ten nějak nemůžeme pořád naučit

chvilka
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2011 21:04
- Nahlásit

Já jsem si Belu brala v necelých třech měsících, a už když jsem si jív 5 týdnech vybírala věděla jsem že chci fenku odvážnou aby se nebála, takže vyhrála tím že byla první štěně ktéré si mi drápalo do klína a pak mě kousla do nosu, takže skoro vybráno, chtěla jsem odvážnou protože jsem věděla že ji hned povezu do švýcarska a taky jo, po třech dnech co byla doma jsme odjížděli busem celou noc, a vpohodě, ničeho se nebála a zůstalo jí to dodnes - 8 a půl měsíce, celou dobu co jí mám je temperamentní, neunavitelná, věčně s míčkem nebo klackem, nemá problém s cizími lidmi, dětmi, a ted už i vodou - plave, začíná stopovat a je prostě jinak báječná, a samozřejmně rodiče jsou uplně stejní, vyrovnaní i temperamentní, co říct jinak záleží na stanici a na rodičích, ale i na tom jak psa vychovat,

Pumpa
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 11:29
- Nahlásit

nesjou plachý, jsou spíš nedůvěřivý. Někoho si nevšimne, někdo ho irituje a na někom visí, jak vůl v kupě sena. Sám si určí komu dá svůj zájem....

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání