Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Hodnocení Whole Dog Journal 2011
Autor Zpráva
mallos
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 11:24
- Nahlásit

tak jsem konecne nasel nove hodnoceni casopisu whole dog journal. co tomu rikate?
http://www.ichovatelskepotreby.cz/clanek/54/Test-s uchych-krmiv-v-roce-2011.htm

Walda
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 13:08
- Nahlásit

mallos

Koukám, že moje oblíbené značky Rawmeat a MeatVegetablePasta tam nejsou.

mallos
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 13:15
- Nahlásit

Walda
ty tam tedy nejsou, no..

Walda
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 14:20
- Nahlásit

mallos

ty tam tedy nejsou, no

Protože to jsou zahraniční značky, ty by měli jen v Tuzexu nebo psím boutique.

V Česku se prodávají pod názvy Syrové maso a Maso-Zelenina-Těstoviny.

helps
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 15:24
- Nahlásit

Walda

No musím říct, že rawmeat preferuje především můj pes.. Ale tak i ty grancle, který krmíme tam jsou

mallos
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 19:23
- Nahlásit

helps
a jake to jsou... jestli se mohu zeptat...

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 19:54
- Nahlásit

No taky je potřeba dodat, že ten žebříček se týká jen originál amerických receptur.

mallos
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 20:00
- Nahlásit

Maya
ano, to je pravda. vim nejmene o dvou, ktere tam jsou, ale pro evropu jsou vyrabene v EU a jejich kvalita je vyrazne nizsi. mozna znas jeste nejake dalsi...

helps
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 20:31
- Nahlásit

mallos

Earthborn Holistic Primitive natural .... a dost často máme i maso, to aby psíček neřek, že žije jen na suchém

mallos
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 20:39
- Nahlásit

helps
tam mi prijde hodne podezrela ta cena, obecne cim nizsi cena, tim horsi suroviny, coz ve slozeni nenajdes, ale to je otazka... nicmene na me by tam bylo moc bilkovin, ale to je hodne individualni pohled...

helps
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 21:02
- Nahlásit

mallos

on ma celkem zatez, delame agility a hodne i behame po lese, takze mi prijde obsah bilkovin v pohode. hlavni je,ze sou to prvni granule, ktery mu chutnaj a krasne na nich prospiva -srst, odpad atd. Podle me je nesmysl hledat ty nej granule. Kazdej na to bude mit jinej nazor

mallos
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 21:04
- Nahlásit

helps
to je pravda, ne kazdy hleda nej a zase na druhou stranu to jsou urcite bezpecne granule, i z dlouhodobeho pohledu...

Hyena
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 21:15
- Nahlásit

Tak koukám, že ichovatelskepotreby rozjely upoutávky na více forech. Už jsem měla tu čest jinde. Začalo to dotazem, jakými granulemi krmit a končilo tvrdou propagací konkrétního typu aerických granclí a amerických produktů se stejným odkazem na článek- samozřejmě ne na ten originální ve Whole Dogu, ale ten přeložený na stránkách chovatelských potřeb.

mallos
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 21:28
- Nahlásit

Hyena
kazdy rok se o toto hodnoceni zajimam, ale na whole dog journal je toto placene a me se to platit nechce a nikde jinde jsem to proste nenasel, takze se omlouvam, jestli jsem se tim nekoho dotkl...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 22:19
- Nahlásit

Hyena
jojo, zrovna tady si muzes byt jista, ze mallos to mysli jak to napsal

ja su rada, ze nase emérické grancle tam jsou a i nejake dalsi znacky, o kterych jsem slysela ze se u nas daji koupit... ale bylo by hrozne zajimave toto prevest i na evropu, tak ze zvedavosti. Skoda ze u nas to nikdo nedela, nicmene by to bylo zajimave.

Zenith
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 23:33
- Nahlásit

Další "original kanadský granule" uvedený na seznamu Whole Dog Journal se začaly prodávat v ČR. Jsou to granule od firmy Petcurean GO! a NOW!

krecinek
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2011 14:20
- Nahlásit

helps

Taky s nima krmíme (taky občas přikrmujeme - zejména v zimě - masem) a spokojenost! Psi jsou celkem v zátěži, děláme různý sporty, plus nějaký to běhání u kola atd., srst super, pořád chutnaj, odpad taky ok. I cenově super. Taky jsem pořád hledala to nej, měnila, když se objevila nějaká "super novinka", ale teď jsem zůstala u těchto a fakt spokojenost.

921eva
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 08:14
- Nahlásit

mallos

prosím která z úvedených krmiv se vyrábí v Evropě? Já vím jen o Fromm Family. Přestože je asi horší než ten vyrobený v USA, tak pořád o něco lepší než jiná. Můj pes po něm vypadá skvěle. Jen by mě zajímalo jak to je, když firma musí při hodnocení uvést, kde své výrobky vyrábí a Fromm oficielně Anglii kde vyrábí pro Evropu /údajně/vůbec neuvádí.Jak to tedy je s rodinnou továrnou? Dík

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 10:32
- Nahlásit

921eva
Ten žebříček je dělaný jen pro USA trh, tedy nějaká výroba v Evropě je nezajímá.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání