Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Jezevčík s PP - nabídka
Autor Zpráva
Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 17:50 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Jedná se o 4,5 letého, trpasličího, dlouhosrstého jezevčíka barvy černočervené s průkazem původu – chovný pes - viz příloha. Narozen 30.08.2006, původním jménem Denny z Neratovické skalky,

Český junior šampion, má složeny zkoušky z výkonu, je uveden v katalogu chovných psů.

Prosím, pokud byste věděli o někom, kdo postrádá milého a nenáročného kamaráda do nepohody, kdo by se mu rád věnoval a kdo má třeba i zkušenost s tímto plemenem, přepošlete dále.

Kontakt na mne kdykoli:
Tel. 604 292 330, soukromý mail: hanka.kerdova@seznam.cz

Nehledám dočasný domov, pouze kvalitní, laskavý a trvalý.

stetisek123
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2011 19:52
- Nahlásit

http://aukro.cz/kratkosrsty-jezevcik-i1658597647.h tml

zas někdo, co si dělá srandu z p.p,ale josefčík vypadá na merlíka, tak třeba někdo budete chtít... nebo si vyžádáte kontakt na chovatele a zaplatíte duplikát

Pumpa
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2011 22:10 - Změnil/a: Pumpa
- Nahlásit

stetisek123

hustě

Vlčáčková

má složeny zkoušky z výkonu

jaký?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2011 22:12
- Nahlásit

stetisek123
to je zase kravina nebo jsou ti lidi fakt úpa debilní

Pumpa
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2011 22:14
- Nahlásit

Eldoguero

nejsou, nebo teda jako sou, ale nemyslí si to, neb spousta lidí stále věří na podobné kravince, jako je nadpočetnost a tak podobně, tak co po nich chtít ...

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2011 22:18
- Nahlásit

Pumpa
to jo to máš pravdu, jsem si myslela, že nějakých 30 (přes 30) let po té už by si lidi mohli zvyknout, ale néé
však nedávno jsem viděla čistokrevného mariňáka tak co se divím

Pumpa
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2011 22:20
- Nahlásit

Eldoguero

mariňáci sou tvrdý chlapy....

můj pes je zase saňovej a chytá ve finsku losy

danajasa
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2011 22:23
- Nahlásit

Eldoguero
Pani já znám kreténa co namlátil bezpapíráky pak si"půjčil"papír a a pak se šel udat páč ho sralo,že jeho štěnata sou dobrý tak aby to těm lidem co jim to prodal zavařil-tomu říkám logoka.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2011 22:28 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit

Pumpa
to jsou pani to víte mařiňácí to mají policajti a vojácí, to není jako vlčák, tomu v 6 letech krápne v bedně a sežere svýho majitele
a losy chytá ten váš pes, protože je bílej a voni ho ti losi neviděj ve sněhu, že jo
danajasa
huuustýýýýý

Pumpa
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2011 22:48
- Nahlásit

Eldoguero

voni ho ti losi neviděj ve sněhu, že jo

jés, teď ste na to kápla, jen nevim, kdy je tam chytá, dyš se v jenom kuse válí doma na gauči, nebo něgde stopuje buřtíky

sežere svýho majitel

a pak to vysílá tévé nova a dá k tomu hustou hudbu a hustý záběry z vobran....

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2011 22:56
- Nahlásit

Pumpa
sem si to myslela, jak chcete pani, hned jak padne první sních jedu z dozákama na losy, když se budou snažit a budou furt bjehat, tak třá ani neumrznou
jako, což o to, to oni by lovili, ale nejhorší bude chirurgicky je oddělit od gavuče

a pak to vysílá tévé nova a dá k tomu hustou hudbu a hustý záběry z vobran....
jooo a pár záběrů sabijáckejch picbumůch rvoucích mříže a následně i figuranta

Pumpa
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2011 23:36
- Nahlásit

Eldoguero

toť, se dycynky nase.u , kor dyž pleskaj pátý přes devátý, jakože dítě pokousal picbum a oni v jednom kuse pouštěj záběry rotvíků apod ...

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 08:11
- Nahlásit

No jo, s tímhle už jsem se setkala, kupujícím předán očkovák s hogo fogo jménem a řečeno ,že to je ten PP, že do něj se píše všechno, i očkování a ti lidi tomu fakt věřili

stetisek123
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 10:08
- Nahlásit

Nejvíc je mi líto toho psa, teď je tak moderní zbavovat se psů kvůli "alergii" nebo kvůli "stěhování", že jsme snad národ 100% anafilaktiků nebo vystěhovalců. Na aukru jsem včera viděla spoustu pěknejch zvířat z těhle důvodů. Je to strašný. Já bych ty svoje nedala, ani kdybych měla jít bydlet pod most a udusit se z toho. I papírový štěnda šly dolů. Třeba tam jsou hnědí flati za 5 litrů..

LucieS
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 10:31
- Nahlásit

Vlčáčková
Už má domov?
Nekontaktoval někdo chovatele? Mám pocit, že je to od známé, ale nemám na ni kontakt...

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 10:39
- Nahlásit

Maya
bohužel už jsem se s tím taky setkala
ještě s tvrzením,že pro ty papíry si má majitel dojít na městský úřad...
stetisek123
I papírový štěnda šly dolů.
joooo o tomhle bych mohla povídat
Pumpa
přesně, nebo, když totálně zmršej název plemene když si už chtěj hrát na chytrý, tak ať si aspoň zjistěj co je to za psa a jak se správně jmenuje

Pumpa
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 19:45
- Nahlásit

Eldoguero

když si už chtěj hrát na chytrý, tak ať si aspoň zjistěj co je to za psa a jak se správně jmenuje

a dyk to máš fuk, za chvíli to tim množením tak zmršený, že stejně nikdo nepozná co je to za pes

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 21:55
- Nahlásit

Pumpa
no akorát to chce rozlišovat bojový psy a vlčáky, ostatní jsou nezajímavý

majdan
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 06:33
- Nahlásit

Měla bych asi reagovat na Zasláno: 16 Únor 2011 17:50 - Změnil/a: Vlčáčková.
Jsem majitelkou chovné stanice, ze které je Denny, jezevčík s PP. Nejdříve musím poděkovat všem ( a opravdu jich nebylo málo ), kdo mi okamžitě napsal, že můj Denny má problémy s domovem, že se zajímají o jeho osud, kéž by takových lidí bylo stále hodně. Majitelka Dennyho ho doopravdy potřebovala okamžitě umístit někam, kde by se měl dobře..... Ale opravdu jako první jsem věděla jaké má jeho majitelka problémy ( a nikomu bych je nepřála ) a hledali jsme společnými silami nový domov. Podařilo se ho najít ( a našla ho jeho majitelka sama ), je u jedné mojí fenečky, má se velice dobře, byli mě navštívit a více se na fotku Dennyho můžete podívat zde, je to ten vpravo http://www.zneratovickeskalky.cz/upload/editor/2/I mage/Denny_Connie_8.JPG

majdan
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 06:51
- Nahlásit

Zapomněla jsem dodat, že je to chovný pes, je Junioršampion, má složené barvářské zkoušky a letos se stal poprvé otcem

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání