Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / export
Autor Zpráva
lolo
# Zasláno: 2 Zář 2005 11:20
- Nahlásit

Bydlim ve Svedsku.Chci si koupit Yorkshireterriera, uz jednoho mam, pejska,chci zase pejska. Vaha asi 2,5-3.2 kg. Tady jsou dlouhe cekaci doby a nechci aby byli az moc dlou od sebe starim. Mate nekdo zkusenosti z vyvozem. Diky za odpoved!

Anonymní
# Zasláno: 2 Zář 2005 12:59
- Nahlásit

???nechápu tu pozámku o váze. to se "jorkšíráci" nějak člení podle vahněco jako lehká a těžká jorkšíří váha?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2005 13:59
- Nahlásit

treba to bylo mysleno tak, ze vzhledem ke vzrustu a vaze by se dal v pripade problemu propasovat

zkusenosti s vyvozem nemam, ale predpokladam, ze se to nebude moc lisit od zkusenosti s cestovanim v ramci EU. takze pokud mas cip nebo tetovani a ockovani, tak neni problem. nevim jak ted, ale kdysi platilo, ze pes mladsi pul roku nemusel mit ockovani proti vztekline (nejak predpokladam, ze to plati i ted, protoze by se s nima vlastne nedalo vubec cestovat). otazka prihlaseni psa na miste, to budes asi lip vedet ty

Mel
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2005 14:24
- Nahlásit

Veškerý informace o pohybu zvířat najdeš na stránkách Státní veterinární správy
http://www.svscr.cz/

lolo
# Zasláno: 2 Zář 2005 14:50
- Nahlásit

Dekuji za odpovedi. S tou vahou jsem to myslela takto:Tady je u chovatelu vaha mezi 2- az 3 kg dospely pes. Pochopitelne, ze se vyskytuji jedinci i pod i pres. Vetsinou se ale tak mali pejsci co jsem videla v ceskych inzeratech neprodavaji od serieznich chovatelu. Ja bych chtela aby to byl pejsek te normalni vahy. Ja vim prepisy tady u nas ale ne tam. Tak mne to jenom napadlo jako jedna moznost. V zadnem pripade nemam umysl pejska pasovat. Jezdim tam a budu mit cas si papiry zaridit.
.Tu vahu myslim jako pejskovo rodicu. Jak na to koukam, tak mi to psani moc nejde. Snad to pochopite. Diky!

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání