| Autor |
Zpráva |
Barshar
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 08:02
- Nahlásit
Ahoj, máte někdo prosímvás zkušenosti s tímhle krmivem? Podle složení vypadá celkem slušně, ale než bych to objednala, zajímal by mě nějaký názor z praxe... Mám obřího psa, nadmíru aktivního, ale nežravce, a sháním něco, po čem by nabral...
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 09:12
- Nahlásit
Celozrnná pšenice, kuřecí maso, moučka z kuřecího masa, masová moučka, kuřecí vývar, masokostní moučka, kukuřičné klíčky, živočišný tuk, řepné řízky, hemoglobin, svatojánský chléb, lněné semínko, sůl, monokalciumfosfát, pivovarnické kvasnice, chlorid draselný.
třá tohle složení se mi fakt nelíbí..... asi bych zvolila něco známějšího osvědčeného....
|
Barshar
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 11:43
- Nahlásit
Nevím na co jste se dívali, ale na ofic. webkách maj složení následující: Kuřecí maso, kukuřičná moučka, kukuřičné klíčky, rýže, živočišný tuk, Arktické ryby, SPC (speciálně zpracované cereálie), bramborový protein, kuřecí bujón, vaječný prášek, hemoglobin, lněné semínko, sůl, chlorid draselný, pivovarnické kvasnice, hydrolyzát korýšů (glucosamin), kolagenový hydrolyzát (chondroitin), kvasnice (Beta - 1,3/1,6 Glucan)....
Jde mi o to, jestli s tím má někdo zkušenosti....
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 12:28 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
Barshar
No tím spíš, vždyť je to příšerný složení. To co sem dala Pumpa alespoň ujde.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 12:35
- Nahlásit
heled,timahle granulema nekrmím,ale občas koupím ty vaničky a dám do toho rejži nebo vločky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 13:22
- Nahlásit
Psíček
Asi tak nějak. To snad platí u všecho, že výrobce lakuje na růžovo a přizná jen co musí, ne?
|
Barshar
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 13:35
- Nahlásit
Teď by mě teda zajímalo, čím krmíte vy...
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 13:54
- Nahlásit
Já krmím granulemi
|
mallos
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 18:13
- Nahlásit
staropramen
ja taky
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 18:55
- Nahlásit
Barshar
Teď by mě teda zajímalo, čím krmíte vy...
No to bych se tady teda radši vůbec neptala
Mimochodem, Robur, není to náhodou auto?
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 19:02
- Nahlásit
corgi
no, dyš sem se narodila rozvážela s tím pojízdná prodejna rohlíci a už tenkrát to byly pelechy. Vyráběli to němci, tak to musel bejt držák....
Jinak teda tady bude převážný množství nativní stravy. Todle krmení je dle složení spíš pro prase....
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 19:11
- Nahlásit
corgi
Já znám jen Robur Dobyvatel od Verneho.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 21:08
- Nahlásit
Pumpa
rozvážela s tím pojízdná prodejna rohlíci
My jsme tím byli rozváženi, když jsme ještě byli opilí pionýři.
Maya
Já znám jen Robur Dobyvatel
Moc mladá?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 22:15
- Nahlásit
corgi
Ani ne, ale auta mě nikdy nezajímaly.
Ale našla jsem to http://www.obeclisnice.cz/index.php?nid=891&lid=CZ &oid=485375
|