Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Leonberger
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Kelly
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2010 19:25
- Nahlásit

oprava: narodilo.

laguna
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 02:03
- Nahlásit

Omlouvá se že jsem nenapsala víc jsem strašně unavena už si ani nepamatuji kdy jsem se normálně vyspala.
Máme 8 štěnátek z toho pět kluků a tři holčičky největší kluk měl 602 a nejmenší holčička 420g.První kluk se narodil 13.4 v 17.44 hod a poslední holčička 14.4 ve 12.02 hod.Všichni jsou krásný a zdraví aspoň zatím kritických je prvních čtrnáct dnů.Tak nám držte palce.

Kelly
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 12:47
- Nahlásit

laguna
Jj, tak to držíme palce. Pozdravuj feňuli.

kety
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 21:03
- Nahlásit

laguno, držím palečky moc se nestresuj to nejhorší tepro přijde prvních 14 dní je pohoda, pak je to teprv záhul .Jsou všichni zdraví tak držíme palečky.My začínáme dnes, tak uvidíme kolik kousků bude.U Leonbergerů jsou vrhy početné i když i toto se začíná měnit ,genetika je mocná věda.

Kelly
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 22:01
- Nahlásit

kety
Tak držím palce, ať jsou mamina i štěnda ok. Nás to brzy taky čeká, tedy snad.

laguna
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2010 08:33
- Nahlásit

Držím palce ať vše dobře dopadne.

Kelly
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 21:31
- Nahlásit

Ahoj, tak jak se mají štěňátka?

nefritt
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2010 09:30
- Nahlásit

Ahoj, taky mám feňuli leona - 5 let.URL

Kelly
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2010 13:46
- Nahlásit

nefritt
Moc pěkní pesani. Vaše leonka je opravdu sympaťačka.

nefritt
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2010 16:17
- Nahlásit

jj, je to taková naše "medvědice". Teď zrovna je v období, kdy se sápe na vedoucí úlohu ve smečce, tak se krapet vytahuje na staršího psa. Budu jí muset vysvětlit, že ke stáří má mít úctu a ne dělat chytrou

nefritt
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2010 16:18
- Nahlásit

laguna
nebyly by fotečky miminek?

miki23
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 20:39
- Nahlásit

Ahojky
Hledám milovníky Leonbergerů Chtěla bych si ho totiž pořídit do bytu, tak pokud tímto plemenem máte nějaké zkušenosti, tak mi prosím napište Beru všechno Předem moc děkuji

laguna
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 20:50
- Nahlásit

miki23
Trošku toho o nich vím.Co potřebuješ vědět?
Odkud jsi? že by jsme se mohli sejít mám dva leony.

miki23
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 20:59
- Nahlásit

laguna:
Ahoj. Jsem z Plzně. Potřebuju znát názor někoho, kdo Leonbergery má a zná je velmi dobře, zda je možné mít Leona v bytě? A máš psa nebo feny a jak starý?

laguna
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 21:01
- Nahlásit

Koukla jsem i vedle do tématu.
Znám llidi co maj dva leony v bytě psa a fenu(kastrovanou).
Ale je pravda že já bych si ho asi do bytu nepořídila.Neni to typickej pokojovej psík ale při správné výchově se přizpůsobí.

laguna
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 21:12 - Změnil/a: laguna
- Nahlásit

miki23
Asi jako každej pes potřebuje něco dělat pokud bude dlouho zavřenej sám v bytě začne se nudit a dokáže toho hodně zničit.
Leona neni problém vychovat ale v bytě může být docela velkej problém jeho velikost.Ale pokud sis všechno dobře zvážila promyslela a počítáš že ti může opravdu poničí byt a možná zničit sousedské vztahy protože leon má hlasitější štěkot jak pudlík tak do toho jdi.
Mám dvě feny 6let a rok a půl a jsem z říčan.

miki23
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 21:31
- Nahlásit

laguna
Promejšlim to už asi 5 let Až teď se mi konečně podařilo někde zakotvit, tak promejšlim intenzivněji Každopádně domek se zahradou v budoucnu bohužel nehrozí Problém je v tom, že v bytovce jsou jinak samý feny (2 pudlice, bígl, labrador a bišonek) a já si chci pořídit psa. Tak nevim, co mám dělat. Nevíš jak se leonbergří kluk chová, když fenky hárají? A proč sis pořídila právě Leonbergery? Samozřejmě jsem ještě koukala na jiný plemena, ale Leoní jsou moje srdcová záležitost už od dětství

LucieS
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 22:50
- Nahlásit

v bytovce

Máš tam ten výtah nebo ne....? Ve kterém jsi patře?

laguna
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2011 06:30
- Nahlásit

miki23
moje srdcová záležitost je vlkodav ale ještě dlouho si ho nepořídím, nemůžu mu nabídnout to co by si zasloužil.
A proč jsem si vybrala Leona?
Chtěla jsem psa co může být celoročně venku,
co hlídá,neni přehnaně temperamentní atd. spousta věcí je o výchově takže jak pes bude reagovat na feny ti neřeknu, ale vždycky počítej s tím horším znám psa co když háraj feny tak vyje ale on vyje tak jak když houká hasičský auto takže je slyšet široko daleko.

miki23
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2011 22:19
- Nahlásit

Výtah nemáme a bydlíme ve 2.patře. Já jsem vždycky tíhla k velkým chlupáčům. A Leon mě zaujal svoji povahou. Rodinnej pes, vhodný pro začátečníky, klidnej, temperamentní, přes svou mohutnost elegantní.

LucieS
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2011 23:14
- Nahlásit

Výtah nemáme a bydlíme ve 2.patře. Já jsem vždycky tíhla k velkým chlupáčům. A Leon mě zaujal svoji povahou. Rodinnej pes, vhodný pro začátečníky, klidnej, temperamentní, přes svou mohutnost elegantní.

Tak schválně, co napíšou ostatní, ať tu nejsem furt za prudiče... Ale pořídit leona do těchto podmínek je hazard. Psi jsou na tom bohužel v poslední době se zdravím tak, že si můžeš opravdu gratulovat, pokud je tvůj pes zdravý a nemá problémy s nohama. Řekla bych, že každý druhý pes velkého plemene má nějaký problém (a to jsem možná ještě optimista).
Co budeš dělat, až bude muset na operaci? Až se nebude moci hýbat? Až bude rád, že sotva udělá krok po rovině? CO BUDEŠ DĚLAT? 70 kg leona ze 2. patra dostat ven 3x denně vyčůrat - JAK???

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání