| Autor |
Zpráva |
bambolina
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 20:09
- Nahlásit
Taky máte někdo doma tyhle tvrdohlavý plyšáky?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 20:10
- Nahlásit
Biluška má jednoho mimozemšťana.
|
bambolina
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 20:21
- Nahlásit
už jsem myslim někde četla příspěvek, kde o něm psala nikde jsem tu nenašla skupinu věnovanou jen jim, tak mě napadlo, že by bylo fajn, pokecat o radostech a starostech tohohle plemena
|
JitkaH
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 20:48
- Nahlásit
Ahoj, já mám skoro šestiletého šarpíka, taky tvrdohlavého, ale jinak je to zlatíčko
|
bambolina
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 20:52
- Nahlásit
To já mám štěnda, jeden 11 měsíců, a malé táhne na třetí, tvrdohlavci oba dva, ale za lososovou granulku cokoliv (skoro )
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 21:09
- Nahlásit
Ano prosím, mám jednoho mimozemšťana maskovaného za šarpeje .
|
bambolina
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 21:21
- Nahlásit
Biluška
přiletěl ti na balkon v lítacim talíři jo?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 21:28
- Nahlásit
bambolina
přiletěl ti na balkon v lítacim talíři jo?
Téměř . Lilátko prostě není pes, ona se vůbec v ničem nechová jako pes, je to prostě mimozemšťan. Shodli se na tom všichni co ji viděli na živo . Nejen vzhledem (i když vypadá jako Alf), ale hlavně chováním.
|
bambolina
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 21:37
- Nahlásit
Biluška
je fakt, že ani moc jako pes nevypadá a jestli tohle nosí dobrovolně tak asi normální fakt nebude ale hlavně že se milujete
BTW: jak se vkládaj fotky?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 21:39
- Nahlásit
Tadyk máš Lilátko z dneška:
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 21:40
- Nahlásit
bambolina
jestli tohle nosí dobrovolně tak asi normální fakt nebude
Nejen dobrovolně, ona si to v zimě normálně vynucovala . Hlavně ty rukavičky na pacičky, Lilátko nemá rádo sníh a vodu a vůbec skoro cokoliv . Je určeno výhradně k pohybu po koberci s vysokým vlasem
jak se vkládaj fotky?
Musíš je mít někde na netu. Kdekoliv, ale nesmí to být estranky, nebo mail. Pak klikneš pravým myšítkem na "vlastnosti", otevře se ti "adresa" - asi druhý řádek odspoda. Zkopíruješ. Rozklikneš ty barevné geometrické tvary co jsou tady nad tím okýnkem jak se do něho píše. Vložíš tu adresu. Klikneš na "poslat zprávu". Je to jednoduché
|
JitkaH
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 22:00
- Nahlásit
bambolina
Když se ti bude chtít, přijď se podívat taky na šarpejí forum, jsou tedy dvě, já mám ale raději to u Faldíků, to druhé mě otrávilo, protože zrušili SOS. Prý stagnuje prodej, jim zůstávají doma papíroví psi a útulkáčci jsou pro ně nekalou konkurencí, ani se nestyděli to takto zdůvodnit.
|
bambolina
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 22:58
- Nahlásit
nemá rádo sníh a vodu
tak to známe, s vodou máme taky problém, hlavně u staršího, a to až tak, že blboun i hrozně málo pije, nevim co s tim, loni v létě jsme dokonce museli řešit injekcema dehydrataci... ALE!!! včera jsme se byli projít u moře a dokonce po kratším zkoumání slaného vzduchu a pohybujících se vlnek se nakonec smočil a dokonce tam po nohy skotačil ve vodě to byla podívaná, ještě že se nesmočil celej, už jen opláchnutí nohou mi dalo docela zabrat
až se poperu s těma odkazama, tak taky přihodim fotečku
|
bambolina
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 23:00
- Nahlásit
JitkaH
na faldících jsem taky dneska koukala, to druhé neznám, přiznám se, že k vášni dopisovat si o našich potvůrkách jsem propadla až před pár dny, takže to nemám ještě všechno obrajzované
|
bambolina
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 18:07
- Nahlásit
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 18:17
- Nahlásit
Biluška
Ty! Ty se taky musíš zviditelňovat všade.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 18:21
- Nahlásit
impact
Ty! Ty se taky musíš zviditelňovat všade.
Jistě, jsem děsná . Chodím do žumpy, na šoltyje a golije, na džarpeje a ke Klárce Chodové . Minulý týden jsem to jednou stihla i k Ešusový
bambolina
Ten hnědej je moc čany . Ten druhej samozřejmě taky, ale pro hnědé šarpíky mám slabost
JitkaH
to druhé mě otrávilo, protože zrušili SOS. Prý stagnuje prodej, jim zůstávají doma papíroví psi a útulkáčci jsou pro ně nekalou konkurencí, ani se nestyděli to takto zdůvodnit.
Docela mě to zarazilo, protože před pár lety mi hrozně moc pomohli s mým BEZPAPÍROVÝM Lilátkem . Holt prachy jsou prachy, u pejskařů to není vyjímkou
impact
To je dlouhej příspěvek, jsem dost zviditelněná?
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 18:34
- Nahlásit
to jsou ale osklivi pejsci
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 20:30
- Nahlásit
argosek
to jsou ale osklivi pejsci
Jsou to druzí nejčananější pejsci na světě pane argosku . Ti první jsou šeltičky
|
JitkaH
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 20:55
- Nahlásit
Biluška
No, já jsem přesvědčená, že faldíci jsou první nejkrásnější, ale jsem ochotná připustit, že společně se šeltičkama.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 21:08
- Nahlásit
JitkaH
No, já jsem přesvědčená, že faldíci jsou první nejkrásnější, ale jsem ochotná připustit, že společně se šeltičkama.
Dobrá tedy, tak se můžou o první místo dělit . Stejně jim džarpátka těžce šlapou na paty
|
bambolina
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2010 13:12
- Nahlásit
A jsem tu s dotazem
Jako majitelé šarpíků by jsme mi mohli říct, jestli proti blechám používáte pipety nebo obojky. Já mám teda super zkušenost se Scaliborem, ale i tak bych chtěla přejít na pipety, ovšem dostat se šarpejům ke kůži je docela fuška (alespoň pro mě). Jednou jsem mu to zkusila aplikovat a blechu jsme stejně chytli. Tak mě zajímá, jestli je to jen mojí nešikovností, nebo pro tyhle chlupáče jsou fakt lepší obojky.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2010 13:19
- Nahlásit
bambolina
Já používám pipety. Většinou Expot, ale občas to prohodím za jinou značku, aby nevznikala rezistence.
S obojkama mám hodně špatné zkušenosti, Lilátko je vždycky ztratí. Má moc široký krk a úzkou hadí hlavu, takže jak začne něco očichávat, skloní hlavu a obojek jí přepadne. Ať už normální, nebo antiparazitní.
|
bambolina
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2010 13:35
- Nahlásit
Biluška
to my je neztrácíme, ale měli jsme jinou ošklivou zkušenost, Bobík si ho jednou nějak sundal, asi se na zahradě někde zahákl nebo nevim co, a sežral ho, přiotrávil se, takže 2 celkem krušný dny, myslela jsem už na nejhorší, naštěstí se z toho vyhrabal bez následků, ale bylo to fakt ošklivý a už by to zažít nechtěla, proto chci přejít na ty pipety ale hlavně potřebuju aby fungovali 100% proti komárům, což jestli se nemýlím je snad jen advantix nebo jak se to jmenuje...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2010 13:57
- Nahlásit
bambolina
Tak s komárama nevím. My jich tu máme hodně moc, fakt mraky, ale na psech jsem nikdy žádný štípanec neviděla. Netuším jestli je Expot odpuzuje, nebo jestli tam prostě nelezou když se můžou mnohem méně pracně vyřádit na nás.
|
bambolina
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2010 14:11
- Nahlásit
Biluška
to je asi pravda, ale člověk nikdy neví, hlavně tady u nás (jižní IT) je to blbý, protože je tu vysoký výskyt Leishmaniosi. v čr se tahle nemoc nevyskytuje, tak jí moc lidí nezná, ale je to ve většině případů smrtelné onemocnění (pro psy) s hodně ošklivým průběhem a přenášejí ho právě komáři. u našeho vet jsem nedávno viděla letáček na nějaké nové pipety, které by měli zabránit takto infikovaným komárům, tak je zkusím. snad se mi to podaří aplikovat aby to mělo účinek
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2010 14:37
- Nahlásit
bambolina
Tak zkus některou z těch pipet, v takovém případě je asi lepší být chránění než spoléhat na to, že komáři neprokousnou srst.
|
bambolina
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2010 14:43
- Nahlásit
Biluška
právě proto jsme do teď na Scaliboru, ten je proti tomu taky účinný, jako jediný obojek, nechávali jsem ho radši i v zimě, tady to nikdy pod nulu nejde a třeba na vánoce to tu vypadalo jako na jaře, takže pro jistotu to radši nechávám pořád, sice víc utratim, ale na to prostě koukat nemůžu. jen nechci aby ho znovu sežral, a teď když jsou dva tak je to ještě horší, mohli by si ho sundat i navzájem při hrách. nojo, zkusíme pipety a uvidíme
|